FAQ - Usein Kysyt Kysymykset

FAQ/UKK = USEIN KYSYT KYSYMYKSET

Tänne olen koonnut kysymykset, joita blogini on saanut eniten ja joista uskon lukijoilla olevan eniten kysyttävää. Listaa päivitetään aina, kun uusia usein kysyttyjä kysymyksiä tulee.1. Mistä olet ostanut oheistuotteesi?
- Urumista, Futago shopista, Ginga.fi:stä ja Huuto.netistä. Joskus ostan myös toisilta keräilijöiltä suoraan. Ulkomailta en ole tilannut koskaan lukuunottamatta Futago shopia.

2. Voitko kertoa, uskallanko tilata nettikaupasta X? Kuinka paljon X kaupalla on postarit?
- Kaikki yllämainitut gingaa myyvät nettikaupat ovat oikein luotettavia. Erityisesti suosittelen Urumia, sillä sieltä on mielestäni helpoin tilata ja tuotteet tulee tosi nopeasti kotiin. Eli vastaukseni: kyllä, uskallat. Mikäli haluat kuitenkin tietää kaupasta jotakin, kuten sen toimitusehdoista sun muista, suosittelen lukemaan huolella nettikauppojen info-osiot läpi tai ottamalla kauppaan yhteyttä sähköpostitse. Futago shopissa on viime aikoina kuulemani mukaan ollut toimitusongemia, joten sen suhteen suosittelen pientä varausta.

3. Milloin uusin Weed ilmestyy/tiedätkö suomennetaanko X manga?
- Tähän kysymykseen vastaan aina, jos siihen vastauksen tiedän. Suosittelen kuitenkin seuraamaan esim. Hopeanuoli.comia, jonne on listattu aika hyvin uusimpien Weedien ja extramangojen ilmestymispäivät. Myös Kaksoissolan foorumi tiedottelee aktiivisesti uusista julkaisuista.

4. Voitko tehdä postauksen aiheesta X?/ Milloin teet videon kokoelmastasi?
- Mikäli en ole aiheesta aiemmin tekstiä tehnyt ja se on mieleeni, ilman muuta voin! Postausehdotukset ovat aina tervetulleita ja erittäin toivottuja. Kokoelmavideoita kuvailen vain silloin, kun kokoelmaani on tullut paljon uutta tavaraa,

5. Saako ottamiasi/skannaamiasi kuvia käyttää muualla?
- Saa, kunhan niitä ei väitä omikseen. Otan kuitenkin monet kuvat suoraan googlesta, joten en omista niihin oikeuksia.

6. Saanko tehdä postauksen omaan blogiini samasta aiheesta kuin sinä?/Saanko lainata X postaukesi otsikkoa omassa blogissani?
- Tietysti saat, kunhan tekstissä olevat mielipiteet ovat omiasi.

7. Haluaisin ottaa sinuun henkilökohtaisesti yhteyttä. Minne voin laittaa viestiä?
- Heitä sähköpostia osoitteeseen tahdenlentoblogi@gmail.com

8. Onko sinulla muita blogeja tai nettisivuja?
- Tähdenlennon lisäksi minulla on Zombieca niminen lifestyle blogi. Minut löytää myös Youtubesta nickillä XMedusaX6 ja Deviantartista xXDemonicaXx.

9. Saako blogisi linkittää?
- Ilman muuta!

10. Saako X mangaa ostettua Urumista/Ginga.fistä/Suomalaisesta/Akateemisesta?/ Missä kaupassa X manga on halvin?
- Todennäköisesti kyllä. Suosittelen kuitenkin katsomaan nettikaupoista ja niiden listoilta, onko kyseistä mangaa saatavilla. En osaa nimetä, mistä kaupasta X mangan saa halvimmalla, suosittelen siis kiertelemään nettikauppoja ja vertailemaan hintoja. Hinnat eivät useinkaan kovinkaan paljoa eroa toisistaan, joten itse ostaisin paria euroa kalliimmalla kaupasta, johon luotan 100% varmasti. Mikäli haluat ostaa mangan mahdollisimman halvalla, kannattaa odottaa, että joku fani laittaa sen käytettynä myyntiin.. Jos laittaa.

11. Saako vanhoja tekstejä kommentoida?
- Kaikkia blogissa olevia tekstejä saa kommentoida, vaikka niiden julkaisusta olisi kauankin.

12. Mistä voin seurata uusimpien WEED- mangojen ja extramangojen ilmestymispäivät? Voisiko Tähdenlento -blogi informoida siitä?
- Kaksoissola ja Ginga Sanomat infoavat uusimmista julkaisuista aktiivisesti. Tähdenlento blogi ei valitettavasti ala infoamaan uusista julkaisuista johtuen siitä, että ilmestymispäiviä voi seurata paremmin muualta. Blogini ei ole tarkoitus uutisoida mistään, vaan jakaa henkilökohtaisia ajatuksiani.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)