sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Erittäin iloisia uutisia!

HUOM! SISÄLTÄÄ ISOJA SPOILEREITA ORION MANGASTA!! Joten silmät kiinni..


Tänään luin erittäin iloisen uutisen. Viime vuoden Traconissa, pääpiru Yoshihiro Takahashilta kysyttiin, voisiko tämä tehdä Orion sarjaansa suomalaisen koiran, vaikkapa karjalankarhukoiran. Takahashi lupasi tosissaan tehdä tämän hahmon ja arvatkaapa mitä. Suomalaisfanien suuri toive toteutui - kauan sitä ehdittiinkin jo odottaa.


Vielä ei ole sataprosenttista varmuutta siitä, onko piakkoin Orion sarjaan ilmestyvä muffe todella karjalankarhukoira, mutta ihanaa on se, että koira on sukua Johnille. Koira on nimeltään Andy - Johnin veljenpoika, joka on kotoisin Suomesta. Hidetoshi on ottanut Andyn hoitaakseen ilmeisesti korvatakseen Johnin jollakin tapaa.

Koska Andy on niin läheistä sukua Johnille, olisi tosi outoa, jos hän olisi 100% karjalankarhukoira..


Miten siis on? Onko Andy saksanpaimenkoira, kuten John vai onko hän sekarotuinen.. Vaiko sittenkin karjalankarhukoira? Mahtavaa, että suomalainen koira on niinkin läheistä sukua niinkin isolle henkilölle kuin John.

Jää vain nähtäväksi, milloin Andy esiintyy ensimmäisen kerran Orion mangassa. Toivotaan, että hyvin pian. Millaisessa roolissa hän on? Se jää vielä arvoitukseksi..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)