tiistai 5. kesäkuuta 2012

GDW: Raivoisa myrsky (osa 8 arvostelu)

Piti kirjoittaa tämä vasta huomenna, mutta päätinkin sen kirjoittaa nyt heti tähän perään, kun nyt ehdin lukaista tuon pokkarin läpi.

HUOM! Sisältää spoilereita GDW mangasta!


Aloitetaan kannesta. Siis hyi hemmetti taas kerran. En ole koskaan pitänyt näistä tylsistä, yksivärisistä kansista. Tässäkin taustaväri on vihreä, joka ei sovi kuvaan ollenkaan. No, tärkeintä on kuitenkin sisältö.

Tämä osa oli mielestäni ihan ookoo. Tykkäsin siitä, että George(joka oli käännetty Joujiksi, kertokaa pliis miksi ja miten he ovat onnistuneet siinä!?) saapui tarinaan näinkin kivalla tavalla ja näinkin nopeasti. En ole koskaan ollut kiinnostunut Georgesta hahmona, koska se on ulkonäöltään aika tylsä, mutta luettuani mangaa, sen luonne alkoi kiehtoa minua tosi paljon. Odotan innolla lisää! Minusta oli tosi kiva tietää myös Minnien kohtalosta paremmin kuvien kera ja katumus(vai miksikä sitä voisi kutsua) Minnien kuolemasta tekee Georgesta vieläkin kiintoisemman hahmon. Omnom <3

Toinen mistä pidin tässä osassa oli se, että Gin oli piirretty tosi nuorennäköiseksi. Se oli todella suloinen, vaikkakin näytti liiankin nuorelta, kun aletaan ajattelemaan, että Ginhän voidaan laskea ikänsä perusteella vanhukseksi.

Johnin kuolemakin tuli ihan liian äkkiä. Todellakin liian äkkiä. Kuvittelin, että kohtaus tulisi vasta useamman mangan päästä, mutta se tulikin nyt jo. John on tosi kiva hahmo ja oli surullista lukea, että legendaarinen GNG hahmo kuoli. Okei, eihän se John vielä varsinaisesti kuollut, mutta tekee sitä koko ajan. Voin vain kuvitella, miten hirveältä Hirosta tuntui jättää John yksin taistelemaan, kun tämä käski häntä viemään Reika turvaan.

Mistä sitten en tykännyt? Siitä, että Rocket on vain niin rasittava. En tiedä miksi, koska se ei varsinaisesti mielistele Weedille, mutta kovasti se yrittää todistaa uskollisuutensa, mitä nyt varmasti jokainen yrittäisi. Minusta on vain outoa, että Rocket yhtäkkiä muutti mieltään Oun joukkojen suhteen ja liittyi heihin heti ilman sen kummempia säätämisiä. Sekin oli outoa, kun Rocket kertoi Kyoshirosta ja tuli maininneeksi tämän iän, Weed kauhisteli näin: " Sehän on VASTA pentu!". Köh köh. Sanoo itse samanikäinen, ellei jopa nuorempi, pentu toisesta. Tuli jotenkin sellainen tunne, että Weed ei jotenkin uskoisi sitä, että hänen ikäisensä "pentu" johtaa 50-päistä laumaa. En tajua, miksi Weedistä on niin outoa, että laumaa johtaa pentu - koska hän on itsekin pentu, kuten muut asiasta hänelle mainitsevatkin.

Lisäksi Hougen etoo minua yhä. En vieläkään miellä sitä miksikään hyväksi pahikseksi, koska kaikki Weedin pahikset ovat ihan surkeita(ainakin animen perusteella). Hougen ei ole mielestäni kovinkaan uskottava, vaikka se tekeekin kaikkea järisyttävää ja röyhkeää. Hänen motiivinsa ei vain ole oikein "ymmärrettävä" ja järkevä, mutta kaikenlaisiahan hulluja sitä maa päällään kantaa ja valta on vissiin Hougenille tarpeeksi hyvä syy tappaa ja pöyhkeillä. Saa nähdä, mitä tulevat mangat tuovat tullessaan. Kuoriutuuko Hougenista jotakin esille, josta minäkin pitäisin, vai pysyykö hän samanlaisena ääliönä? Saapa nähdä.

Mitä itse pidit mangasta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)