perjantai 14. syyskuuta 2012

Hopeanuoli ihon alle

Kyllä. Kauan mainostamani Hopeanuoli tatuointi on nyt otettu nilkkaan ja teki muuten kipeää. Erityisesti väritysvaiheessa vääntelin ja kääntelin itseäni, kun sattui ihan penteleesti, vaikka moni sanoo, että nilkkaan ei satu yhtään(esim. äitini sanoi).
Hieman making of- kuvaa. Joku varmasti toteaa tässä kohtaa, että "Just. Odotin jotain ei-niin-perus asentoa", mutta kerron jo tässä kohtaa, että juuri tämä kuva Ginistä on minusta se kaikkein paras, jonka animaattorit ovat koskaan tehneet. Mikään anime kuva Ginistä ei ole niin hyvä kuin tämä ja tällä kuvalla ja asennolla on minulle hyvin paljon merkitystä - onhan se sentään suomalaisten VHS kansien etu- ja takakannessa. Itselläni on 90-luvun versio 4 VHS:stä, jossa tämä Gin on takakannessa(joka muuten on ehdoton suosikkini suomi dubbi versioista).

Mielestäni tatuoijani sai hyvin tehtyä värit kuvaan ja muutenkin jälki on mielestäni täydellistä, jos lähdetään siitä, että anime-Ginin jäljentäminen - jopa läpi piirrettynä - on todella vaikeaa. Kuvan tekemiseen meni melkein kolme tuntia, 10 minuutin tauko mukaan luettuna. Kuva siis tosiaan piirrettiin läpi tatuoijalleni antamasta kuvasta ja se läntättiin iholleni sitä kautta. Koska kuva kiertyy hieman nilkkani ympärille, siitä on tosi vaikea ottaa mitään niin sanottua "edustuskuvaa", koska oikein missään kulmassa kaikki kohdat eivät pääse oikeuksiinsa, mutta sain napattua aika hyvän kuvan lopputuloksesta peilin kautta.
Kuten näkyy, kuva on juuri otettu. Koko tatuoitu alue punoittaa vielä tuntienkin jälkeen. Värit eivät punoituksen takia ole vielä kunnolla tasoittuneet, koska ihoni on sen verran herkkä, että valkoinen väri näyttää vielä lähemmäs vaaleanpunaiselta kuin valkoiselta, mutta otan tulevaisuudessa uudemman kuvan, niin näette "lopputuloksen". Jalat jäävät tässä kuvakulmassa hieman varjoon. Livenä kuva on vieläkin mielettömämpi ja Ginin turkin väri on sinertävämpi, ei harmaa.

Joku varmaan tulee kysyneeksi hintaa. 120e maksoi tämä, koska ei ole järin suuri. Mustavalkoisena olisi ollut kalliimpi, sillä käsittääkseni musta väri on kaikista kalleinta(tai sitten yhden tietyn värin käyttö laajalle alueelle maksaa, en tiedä).

Olen jo useamman vuoden miettinyt Ginga-aiheista tatuointia, enkä voisi tyytyväisempi olla ^_^ Jatkuvasti nostelen maastohousujeni punttia ja ihastelen kuvaa. Jää nähtäväksi, tulenko tätä kuvaa jatkamaan esimerkiksi Ginga- kanjeilla tai jonkinlaisella taustalla, mahdollisesti, mutta vasta paljon myöhemmin. Tässä on meneillään pari muutakin tatuointiprojektia: yksi uusi ja selässä olevan kissatatuointini jatkaminen jollakin tavalla.

Mitä mieltä olette uudesta tatuoinnistani? Omistatteko itse Ginga tatuointia ja jos omistatte, niin millaisen? Olisiko lukijoillani ehdotuksia tämän kuvan jatkolle? ^_^

19 kommenttia:

 1. Vähän kiva tuo tatuointi! :)

  VastaaPoista
 2. Mielettömän upea tatuointi! Ihmeen tarkasti tatuoijasi on saanut kuvan tehtyä, sillä anime-Ginin jäljentäminen on todellakin melko haastavaa, niinkuin sanoit. Todella upea! <3

  Minä en omista Ginga-tatuointia (enkä kyllä mitään muutakaan... :D ), mutta olisihan sellainen ihan kiva. En kuitenkaan viitsi ainakaan vielä ottaa sellaista, sillä jos vaikka aikuisena koko homma ei enään kiinnostakkaan, niin olisi aika ikävää, jos tatuointi olisi silti edelleen vartalossani. Ja tietääkseni niiden pois ottaminen on äärettömän hankalaa.

  Tuota kuvaa voisi jatkaa esim. sillä tavalla, että sinne Ginin taakse tekee tumman taivaan & tähtiä, sekä täysikuun tuonne Ginin ''pään taakse''. Kun kerran halusit jatkamisehdotuksia, niin siinä oli minun ehdotukseni. Tuo tuli ensimmäisenä mieleen. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos ^^ Ja kyllä, itsekin tuota samaa kuvaa olen yrittänyt läpi piirtää leivin paperin läpi, niin ei tule mitään - aina jää jotain puuttumaan, joten nostan hattua tatuoijalleni että pystyi luomaan näin upean teoksen X_X.

   Tatuoinnin ottamista kannattaa harkita pitkään. Itse aloin himoitsemaan tatuointia jo ylä-asteella ja sain 18 täytettyäni synttärilahjaksi ensimmäisen tatuointini lapaluuhun :). Näihin jää kyllä koukkuun, sen voin kertoa.. Saa nähdä, missä sitä ollaan muutaman vuoden kuluttua.

   Ja kiitos kuvanjatkamisideasta! Täytyy pohtia kyllä. Toisaalta, pelkät kanjitkin olis tosi jees :)

   Poista
 3. Tämä on kyllä niin ihana ♥

  Harvoin voin olla samaa mieltä, että lapsuuden idoli tai mikään sarjakuvahahmo tai -sankari voisi olla sellainen joka säilyy mukana koko elämän, mutta Hopeanuoli on kyllä sellainen, jota voi kantaa ylpeänä! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos n__n!

   Ja todellakin. En varmastikaan tule toista lapsuudesta asti mukana ollutta hahmoa tatuoimaan. Weediä tosin mietin ottavani, mutta koska se on piirretty manga- ja animeversiona niin erilailla kuin GNG anime ja manga, niin menisi vähän munilleen... Eikä Weedillä ole mulle niin isoa merkitystä kuin Hopeanuolella, joka on ollu elämässä vahvasti 2 vuotiaasta asti~

   Poista
 4. Hmmmm:D Jännää;D Noooo ootkos ostanu ne Shin Gaiden julkaisut mitkä nyt tuli? 1 ja 2 osat?

  VastaaPoista
 5. Hieno Tatuointi (=

  VastaaPoista
 6. Hieno tatska :3 Joo tää mun idea on aik pähkähullu mut jos joku tatuois Gin- arvet otsaansa XD ja vaikka ne pallokuviot samaan :D

  VastaaPoista
 7. Hieno tatska :3 Joo tää mun idea on aik pähkähullu mut jos joku tatuois Gin- arvet otsaansa XD ja vaikka ne pallokuviot samaan :D

  VastaaPoista
 8. Hmmm hellou.
  Mä aattelin tehdä mun Ginga-blogiin postauksen Ginga-tatuoinneista.
  Voisinko lainata sun kuvaas sinne? :) Siis merkkaisin toki kuvan alle että sun ottama kuva & sun nilkka :-D

  VastaaPoista
 9. Ihan mielettömän hieno! :3 On kans tullu mietittyä, että ottaisko sitten aikuisena. Mutta sen näkee sitten. Ja tosi hyvin osattu tatuoida niin, että Ginin värit on hyvät ja se oikeesti näyttää siltä. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tatuointia kannattaa harkita pitkään, tein itse samoin omalla kohdallani.

   Poista
 10. Wau, vähänkö siisti!

  VastaaPoista
 11. Komea on tatuointi :)
  Joskus aikoinaan itsekin haaveilin tatuoinnin ottamisesta, ja Hopeanuoli oli yksi jota kaavailin aiheeksi, muut taisivat olla jotain bändiaiheisia, mutta kun sitten alkoi miettiä tulehdusriskiä ja hintaa, ja sitä että sehän sitten tosiaan on loppuelämää varten.
  Itse olen kuitenkin sen verran arkajalka etten varmaan pystyisi ottamaan pientäkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei nuo tulehdu jos hoitaa hyvin :) Kannattaa miettiä tatuoinnin ottamista tarkkaan. JA kiitos!

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)