sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Yoshihiro Takahashi uusimmassa Japanpopissa!

Viime tipassa päätin ostaa uusimman Japanpop lehden(6/2012), jossa oli aukeaman kokoinen haastattelu Yoshihiro Takahashista, ilmeisesti viimeisimmän Animeconin tiimoilta.. Tällä hetkellä tämä japaniaiheinen lehti on ainut lehti, jossa on artikkeleita Gingasta(mikä petturi olenkaan..) Mitään muuta en kyseisestä lärpäkkeestä lukenut, ihan vain siksi, etten muista anime- ja mangasarjoista niin välitä.

Haastattelu on heti sivulla 14 kolmen mainion kuvan kanssa. Ensimmäisessä on värillinen mangakuva GB:stä ja Weedistä ja toisella sivulla on kuva Kuronhabaki Masamunesta sekä mainos liittyen näyttelyyn, jonka Takahashi piti Yokoten mangamuseossa.

Pidin tästä haastattelusta tosi paljon. Kirjoitus oli selkeää ja haastattelusta kävi ilmi muutama sellainen asia, jotka todella toivon tapahtuvan tulevaisuudessa. Takahashi mainitsi muun muassa sen, että Orion saattaa isoisoisänsä Rikin ja setänsä Yukimuran tavoin kuolla tarinan aikana. Älkäätten kuristako minua tästä paljastuksesta, sillä Takahash vasta miettii asiaa, eikä hänellä vielä edes ole minkäänlaista kuvaa siitä, kuinka pitkälle Orion saaga tulee jatkumaan. Olisi silti tosi siistiä, että kerrankin päähenkilö kuolisi ja tarinaan tulisi uusi, dramaattinen säväys. Toivottavasti siis spekuloinnit tuottavat tulosta! Sen sijaan en ollut järin mielissäni siitä, että Takahashi vastasi jyrkästi ei Weedin ja Ginin kuolemisiin. Kierolla tavalla olisi siistiä, jos jompi kumpi näistä legendoista saisi karmaisevan loppunsa!

Haastattelussa oli myös mainintaa Orioniin ihan pian ilmestyvästä hahmosta, suomalaisesta Andysta, joka siis on Johnin veljenpoika. Aion sata varmasti hankkia tämän mangaosan, heti kun sitä saa suomen puolella jostakin, sillä en millään malta odottaa Andyn ensiesiintymistä. Kuvia laittelen tietysti heti, kun saan tämän mangan käsiini - kunhan saisin sen ensin tilattuakin. Takahashi lupaili myös karjalankarhukoira hahmoa joko Orioniin Andyn seuraksi tai sitten omaan tarinaansa - todennäköisesti jälkimmäiseen.

Ei tullut yllätyksenä, että 80% Ginga-faneista on naisia, vaikka tarina onkin suunnattu miehille. Hauskaa. Ehkä me naiset olemme sitten paljon eläinrakkaampia kuin miehet ja siksi tällaiset urhoolliset koirat vetoavat meihin enemmän kuin vaikka taistelevat miehet. En uskoisi pitäväni Gingasta läheskään yhtä paljon, jos hahmot olisivat ihmisiä. Karua mutta totta.

Kannattaa hankkia tämä lehti!


2 kommenttia:

  1. Nokun pojilla tuntuu olevan se ongelma, että jos tykkää jostain noin "nolosta" niin heti leimataan. Tytöillä on vaapampaa tykätä kaikesta yms.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta. En tiedä mihin tuo arvio 80% oikein perustuu, mutta voi hyvinkin olla, että Gingan poikafanikanta on suurempi kuin mitä luulisi. Ei sitä koskaan tiedä, jos vaikka joku Pekka katselee salaa Hopeanuolta, muttei uskalla ostaa mangoja tai DVD:itä, ettei kukaan luule mitään.

      Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)