tiistai 16. lokakuuta 2012

Andy tuli taloon

...Tai oikeastaan Orioniin. Uusimmassa Orionissa(osa 19) esiintyy ensimmäistä kertaa kauan odotettu suomalainen saksanpaimenkoiranpentu Andy, joka on Johnin veljenpoika viimeisimpien tietojen mukaan. Kyseinen osakin tuli hankittua ihan vain siksi, että saisin ihastella suomalaisten Gingafanien ylpeyttä - ei varmastikaan monessa ulkomaalaisessa sarjassa ole suomalaista hahmoa. 

Edelleenkään en ymmärrä japania, joten kuvalukemallahan tämä manga tuli kahlattua läpi. Kansikuvasta pidin tosi paljon, se oli hitusen erilaisempi kuin aiemmat, todella mälsät kannet. Tässä kansikuvassa Orionin asento on tosi kivannäköinen ja kuvakin sopii hyvin tähän syksyiseen tunnelmaan. 
Mangan mukana tuli obi, jossa on mainos Weed aiheisesta pelistä. En ole varma onko kyseessä kännykkäpeli vai jokin muu, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa. 

Tässä osassa Rigel ja Kotetsu olivat ilmeisesti hakemassa Andya mukaansa - tai sitten ainakin yrittivät, sillä Andy ei lopulta lähtenyt mukaan, syytä en tiedä. 
Kyllähän tuo Andy on selvä kopio Johnista, mikä oli aluksi aikamoinen pettymys aluksi. Huomasin kuitenkin, että värikuvassa Andy on mustavalkoinen, vähän Jeromen kaltainen, kun taas John muistikuvieni mukaan on värillisissä mangakuvissa hieman oranssihtava. Mutta silti, Andy on niin suloinen, voi että <3 Pidän kovasti Takahashin tyylistä piirtää Andyn silmät, lieneekö yritetty mallintaa suomalaisten silmiä? Daisuke ilmeisesti pitää hänestä kovasti.

Andyn ilmestyminen sarjassa sai minut ja varmasti monet muut Ginga-fanit allekirjoittamaan addressin, jossa Orion mangaa halutaan suomeksi. Tässä linkkiä addressiin: http://www.adressit.com/orion_suomeksi
Nimiä on saatu kasaan ihan mukavasti, eikä Orionia välttämättä lähdetä suomentamaan ennen kuin Weed on saatu päätökseen.. Mutta aina kannattaa yrittää! Sitä ei koskaan tiedä, vaikka muutaman vuoden päästä saisimme Orioninkin suomeksi.

Tässä vielä osoitetta addressille, jonka tarkoituksena on saada Orion sarja animen muodossa markkinoille!

Muistathan laittaa addressiin oikean nimesi ja paikkakuntasi. Tiedot voi halutessaan piilottaa!

Tässä osassa Bonin isä, Matheus näytti saavan tarinalleen lopun. Minua on jo hetken aikaa huvittanut nuo Bonin silmät, jotka on piirretty vähän kissamaisesti. Oma arkimeikkini on tismalleen samantapainen, joten minua voisi varmaan kutsua Bonin ihmismuodoksi?

1 kommentti:

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)