maanantai 12. marraskuuta 2012

Terveisiä Helsingistä!

Olin tuossa viime viikonloppuna tapaamassa Anttua ja käväisimpä hänen uudessa kodissaankin. Oli oikein viihdyttävä pieni kämppä ja kateus kyllä iski, kun itse vielä asun vanhempieni huushollissa. Toivon mukaan en enää kauaa.. Antulta sitten menin suoraan poikaystävälleni HerZulle. Ostoksia tuli tehtyä jonkin verran ja teinpä siitä sitten ihan videon ja viikonloppu sujui muutenkin aikas mukavasti. Videolla esittelen muutakin kuin Ginga ostoksia, joten älkää ihmetelkö :)
Tässäpä sitä sitten olisi:

Tuli tosiaan koeajettua myös tuo uusi Ginga.fin kauppa ja voin suositella sitä lämpimästi kaikille, kuten jo videolla toteankin. Sopusuhtaiset hinnat, nopea toimitus, eikä muutenkaan mitään epäselvyyksiä missään. Ainut miinus kaupalle tulee siitä, että sieltä ei löydy postiennakkomahdollisuutta. Kauppa on oikein selkeä ja myyjien kanssa olen tehnytkin kauppaa jo Huuto.netin puolella. Pahoittelen muuten sitä, jos äänestän ei toisinaan saa selvää. Oli pakko tietysti tunkea taustalle jotakin Ginga-aiheista musiikkia. Meille oli ostettu tuossa muutama viikko sitten uusi videokuvaukseen tarkoitettu kamera, mutta tietysti siitä oli akku loppunut, enkä siis voinut kuvata laadukkaampaa videota ja siksi siis jouduin turvautumaan tähän "kuvienottokameraani".

Piti muuten huomauttaa, että muutin hieman blogini asetuksia. Nyt pitäisi onnistua kommentointi myös niiltä, joilla ei ole tiliä blogspotissa = kaikki voivat kommentoida :)!

Kertokaa ihmeessä mitä mieltä olitte ostoksistani ja kysykää kysymyksiä, jos sellasia tuli mieleen. Vastaan oikein mielelläni :)!

11 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia! No hei, sul on kyl silleen aika paljon noita keräilykortteja, mulla on vaivanen yksi (numero 98). xD
  Toi pinssi on nätti, tykkään tosta kuvasta mikä siin oli! (y)

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Itsekin pidän tuosta pinssistä tosi paljon ja varsinkin siitä kuvasta. Toisena vaihtoehtona olisi ollut pinssi, jossa oli kuva, jossa Gin ja muut ovat hyppäämässä mereen. ^_^

  VastaaPoista
 3. toi kangasjuliste oli kans ihana! hei osaatko lyhyesti kertoa miten tuolta futagoshopista oikein tilataan, kun en oikein saanut selvää niistä tilausehdoista? ja onko se luotettava ja nopea nettikauppa? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin Satanican puolesta kertoa. Maksutapoina suomalaisille nettipankki tai PayPal.

   On luotettava nettikauppa, mutta lähetyksissä on ainakin tällä hetkellä hieman kestoa conien takia. Lisa on kuitenkin helposti lähestyttävä ja mukava henkilö joten häneltä kyllä uskaltautuu kysymään tilauksesta enemmänkin.

   Poista
  2. Anttu jo sanoikin kaiken oleellisen(on luotettava ja ylläpitäjä todella mukava, olen asioinut hänen kanssaan myös muuallakin), mutta lisään vielä, että maksaminen onnistuu tosiaan tilisiirtona, mutta saajan kohtaan täytyy merkitä myös osoite(mitä siis normaalisti ei tilisiirtoa tehtäessä tapahdu), joka löytyy Futagoshopin sivuilta ja tilauksen ohella. Eli samalla tavalla kuin siirtäisit rahaa toisen tilille - on siis tosi helppoa, eikä tarvitse sählätä paypalin kanssa.

   Tuotteet tulee myös nopeasti, mutta koska kyseessä on ulkomaalainen yritys, niin kannattaa _aina_ katsoa tarkoin, mitä postikuluiksi tulee, koska sivuilla on toisinaan ollut virheitä(itselle tuli kerran 69e postikulut, mutta onneksi kyseessä oli virhe, eikä postarit yleensä kovin suuria ole). Ongelmatapauksissa kannattaa myös tosiaan ottaa Lisaan(ylläpitoon) yhteyttä joko englanniksi tai ruotsiksi. Vastaus tulee nopeasti. :)

   Poista
  3. kiitos molemmista vastauksista! uskon että niistä on varmasti apua mulle:)

   Poista
 4. Ole hyvä vain :) Jos tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin kysy pois. Sen verran on tullut asioitua näissä Ginga-aiheisissa kaupoissa, että osaan jotenkin kertoa kokemuksia ja maksamisjuttuja jne :)

  VastaaPoista
 5. Aivan järkyttävän ihana tuo pinssi ja kangasjuliste (sanottiinkohan sitä nyt siksi) Teki heti tuon videon katsomisen jälkeen mieli mennä ostamaan jotain ginga krääsää : )

  VastaaPoista
 6. Saakohan noita pinssejä enää mistään kun tuokin on niin upia : (

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En vielä ole missään muualla nähnyt myytävän kuin Ginga.fissä, mutta kannattaa seurailla kyseistä kauppaa, niitä voi tulla lisää koska tahansa :) Huuto.nettiinkin saattaa hyvinkin tulla sellaisia myyntiin. Ginga.fissä taisi vielä viime katselukerralta olla muutama Yamato aiheinen pinssi eli pikaisesti niitä haalimaan, elleivät ole jo menneet :)

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)