tiistai 22. tammikuuta 2013

Oheistuote videota

Päätin kuvata tänään jokunen viikko(vai kuukausi??) sitten lupaamani video oheistuotteistani. Nopea otos, joten ei mikään kovin laadukas. Pahoittelut vähän surkeasta kuvanlaadusta, toivottavasti jotain selvää saa ^^

Videossa näytän muuten ainokaisen magneettini, josta en ole vielä koskaan ottanut kuvaa.


Kertokaahan mielipiteitänne, ja pahoittelut hirveästä tukastanikin. Minulla on meneillään hiuskriisi, johon toivonmukaan saan lääkettä ensiviikolla, kun koulussa meillä on hiustenlaitto viikko.

19 kommenttia:

 1. Vitsi sulla paras ginga aiheinen blogi! ;) mullaki on ginga kokoelma, johon tulee melkein koko ajan lisää. sulla ihana kokoelma. RAKASTAN GINGAA, esim. mangoja,amineja,figuureja,tarroja jne.. mullakin on takahashin nimmuja :33

  P.S. toivon että tekisit lähi aikoina arvonnan :3
  pliis... jossa vois voittaa jotain (gingaa)?

  oot paras <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti n_n!

   Arvontaa en varmaan hetkeen tule pitämään, koska mulla ei ole valitettavasti antaa (vielä) mitään Ginga aiheista palkinnoksi. Itse olen sen verran huono tekemään mitään fanmade juttuja, että saattaisi mennä vähän pidemmälle, mutta jossakin vaiheessa saattaapi toinen arvonta taas tulla :)

   Poista
 2. toivon myös arvontaa, pyydän!

  VastaaPoista
 3. ARVONTA!!!! jossa vois voittaa ginga tuotteita :333

  VastaaPoista
 4. Kokoelmani on pikkasen pienempi, vaikka oon 13v XD
  juu kannatan myös arvontaa ja kilpailuja ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvä blogi on ja mistä sait sen mangneetin mitä et ollu kuvannut joka oli siellä pussissa? Ja sen mistä sait sen ihanan mainoksen siitä sekasotku hyllyllä olevan?:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Magneetin ostin joskus aikoinaan Huuto.netistä, josta niitä on saanut aika mukavasti viime aikoina :)

   Mainoksen sain eräältä toiselta keräilijältä ilmeisesti jonain kaupanpäällisjuttuna, kun ostin häneltä tuon Taidekirjan ja paperimagneetit :)

   Poista
 6. Hyvä blogi, mistä sait sen gin magneetin ja mikä on se puhelin luettelon kokoinen manga ja mistä sait? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Gin magneettiin vastaus ylempänä :)

   Puhelinluettelon kokoinen manga GNG hyllylläni on GNG:n erästä julkaisua(oliko se nyt 7. julkaisua) ^^

   Poista
 7. en voi edes ajatelle paljonko sulla meni rahaa noihin kaikkiin :DD mullaki on hirveänä menny rahaa (varmasti yli 1000€!) mutta sen arvoisia:)

  VastaaPoista
 8. mullaki on tossa järjestyksessä noi suomenk. weed mangat :DD

  VastaaPoista
 9. Morjensta! :3 Sun kokoelman on niin iso että ihan tunnen itteni joksikin kirpuksi tai planktoniksi! :O Muuten olekko osallistunut siihen piirrustus-kilpailuun joka löyty weed 15 viimeisimmillä sivuilla? Olsi kivaa jos ottaisimme puheeksi jossain postauksessa Takashin vieraampia 1 tai 4 osaisia mangoja. Esim.kacchu no shensi Gamu. Olen itse saanut justiin kysyeisen kirjan niin olisi kiva että tekisit postauksen jostain "sivu" mangasta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hellou! En nyt tiedä niin isosta, pientähän tuo miunkin kokoelma on verrattuna mm. Methpringiin ja Spyroon, joilla siis ilmeisesti on Suomen suurimmat kokoelmat (ja moneen ulkomaailaiseen keräilijään).

   En ole osallistunut piirrustuskilpailuun. Mieleni kyllä aluksi teki, mutta aikani ja inspiraationi eivät oikein sellaiseen riitä. En muutenkaan kovin häävi piirtäjä mielestäni ole, joten en edes innostunut koko kilpailusta.

   Itse en vielä ole tutustunut noihin Takahashin "sivumangoihin", paitsi Yamatoa omistan yhden osan, joten voisimpa siitä pitää pienen palopuheen. Lisäksi olen kuvalukenut Anju To Jiromarun, joten siitäkin varmaan tekstinpätkää pukkaa jossakin vaiheessa :) Kiitos ideasta!

   Poista
  2. Voitko laittaa noitte methpringin ja Spyron blogien linkit?

   Poista
  3. Methpringillä ja Spyrolla ei ole tietääkseni olemassa blogeja, mutta heillä on kuvia kokoelmistaan Deviantartissa. Methpring on muistaakseni omalla nimellään ja Spyro esiintyy Gingasinkkuna.

   Poista
 10. Halluutko myydä mulle magneettisi joka oli siinä pussukassa?:):D

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)