perjantai 26. heinäkuuta 2013

Ahdistavimmat kohtaukset (GNG & GDW)

Kohtauspostausta jälleen (kuulostipa tyhmältä, mutta menkööt). Kohtauksista riittää kyllä paljon juttua ja aiempia kirjoittamiani kohtausaiheisia postauksia voi etsiskellä halutessaan tuosta näppärästä Haku- kentästä (olettehan huomanneet sen?).

Tällä kertaa siis postausta ahdistavimmista kohtauksista Gingassa. Orion jälleen kerran joudutaan sulkemaan pelistä pois, kun sen tapahtumista ei vieläkään ota Erkkikään selvää.

Mitkä kohtaukset ovat olleet mielestäni ahdistavimpia ja järkyttäviä ja miksi.

RIKI LÖYTÄÄ HIIHTÄJÄNJännityksen makuun päästään jo heti ensimmäisessä osassa, kun Gohei on Rikin kanssa metsällä. Lopulta Riki vainuaa hiihtäjän, joka makaa verisenä maassa. Kohtauksesta pahan tekee se, että noin voi käydä ihan oikeassa elämässäkin ja se musiikki! Kohtausta katsoessa kyllä tulee sellainen fiilis kuin katsoisi kauhuelokuvaa.

GOHEI SYÖTTÄÄ RIKILLE LIHAANSATämä kohtaus tuskin tuli kenellekään yllätyksenä, nimittäin se on ehkä yksi oksettavimmista kohtauksista GNG:ssä. Tästä näkee hyvin sen, miten loppupeleissä voi käydä, kun ei ole syönyt viikkoon mitään. Kun Gohei katkaisee jalkansa, alkaa taas pieni jännityksen tunne ja viimeistään silloin, kun mies alkaa työntää lihaansa Rikin suuhun, oksetus nousee kurkkuun tuntuvasti. Ainut pieni miinus kohtaukseen tulee kyllä musiikista, sillä mielestäni musiikki, joka soi Rikin oksennuksen taustalla ei ole mikään kaikista paras vaihtoehto. Olisin toivonut siihen jotain muuta. Mitenköhän muuten olisi käynyt, jos kaksikko olisi ollut pulassa vuoren sisässä kauemmin?

AKAKABUTON PENTU HYÖKKÄÄ METSÄSTÄJIEN MÖKKIIN/SHIGEMATSU TULEE HAKEMAAN APUA DAISUKEN PERHEELTÄTämä on ehkä ainut kohtaus, joka sai minut lapsena hieman pelkäämään. Akakabuton pennun hyökätessä taloon, ei voi muuta kuin järkyttyä. Tosin vielä pelottavampaa mielestäni oli lapsena (ja ehkä edelleenkin) katsella Shigematsua, joka ryysii ovesta sisään karhunraatelemana.

HOUGEN JA GENBA SYÖVÄT TOISIA KOIRIAHougen ja Genba ovat inhokkihahmojani, mutta niiden menneisyys on kyllä todella karu ja kierolla tapaa hyvin toteutettu. Kohtausta voisi verrata tuohon lihansyöttämiseen - tässäkin on nähty nälkää ja vaihtoehdot pelastautumisesta ovat loppuneet.

P4 MAKAA LUOLASSAAN (Manga)P4 on mangan ensimmäisissä osissa todella pelottava ja tämän yllä olevan kuvan nähtyäni petyin tosi paljon sen rooliin myöhemmät osat luettuani.

Noiden kohtausten perusteella Gingan voisi hyvinkin mieltää aika sairaaksi, jopa pelottavaksi. Vaikka itse en Gingaa pelottavana pidä, ovat nuo yllä olevat kohtaukset todella ahdistavia ja jännittäviä. Oikeassa elämässä varmasti todella kuvottaviakin.

Kiitos muuten kaikille, jotka äänestivät uutta otsikkokuvaa! Ääniä tuli tällä kertaa tuplasti enemmän viime kertaiseen verrattuna (102) ja selväksi voittajaksi tuli Riki ja Gin.


Jos muuten joku haluaa muuten vain ehdottaa myöhempiin otsikkokuviin hahmoja, voi niistä kirjuutella minulle tänne blogiin tai Facebook sivuille. Minulla on itse asiassa muutama hahmoehdokas takataskussa, mutta annetaan tämän uuden otsikkokuvan loistaa ensin aikansa. Otsikkokuva on jälleen Antun käsialaa, joten suurkiitos taas hänelle visioni toteuttamisesta! Olisinpa itsekin yhtä hyvä kuvanmuokkaaja~

4 kommenttia:

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)