torstai 4. heinäkuuta 2013

GDW Pachinko pelin mainos DVD

Blogin Facebook sivuille kirjoittelinkin jo pienen kommentin siitä, että tein Urumiin tilauksen pitkästä aikaa. Kesätöihin pääsy tarkoittaa näin ollen sitä, että nettishoppailu alkaa taas. Jospa tämän kesän olisin hieman maltillisempi tilausteni suhteen, sillä viime kesänä tilailin turhan usein kaikenlaista krääsää. Hyvä sitä tässä on siunailla, koska kun himo ostaa jotakin mitä on aina halunnut iskee, on melkein mahdotonta sanoa "tilaa" nappulalle eitä. Minulla on jo tiedossa tämän kesän pääostokset ja toivon mukaan saan pidettyä itseni kuosissa rahankäytön suhteen tällä kertaa ihan oikeasti.

Mitä tulee Ginga-keräilyyn, rahan puute teki ihmeitä. Minua ei enää paljoa hetkauta kalliit animaatiokalvot ja erikoismangat, vaan olen tehnyt selvän linjauksen siihen, mitä oikeasti haluan kokoelmaani ja mitä taas en. Kuten jo tuossa yhdessä postauksessa sanoinkin, minulla on selkeät esineet, mitä kokoelmaani vielä haluan. Niistä yksi iso osa-alue on keräilykortit, jotka olenkin jo monesti maininnut ehkä ainoaksi realistisesti tavoiteltavaksi haaveeksi omistaa. Toki sitä välillä iskee silmänsä sellaisiinkin ehkä vähän random asioihin, kuten vaikkapa tähän Urumista ostamaani GDW pachinko pelin mainos dvd:hen, joka kylläkin oli ihan harkittu ostos. Urumissa valmistajaksi mainittiin FEVER, josta minulla ei ole sen kummempaa tietoa.

Kokeilin uutta tapaa merkata kuvia omikseni. On tämä nyt vähän parempi kuin se silmille hyppivä paint teksti.. En edelleenkään osaa tehdä vesileimaa :'D

Mainos dvd:stä pulitin 25 euroa ja risat, mikä on ihan ok hinta. Normaali CD-levy maksaa uutena suurin piirtein saman verran, joten mikä ettei. Onhan tämä aika cool, oli random tai ei. Pachinko peli on aina ollut todella kiehtova ja siksi aikanani ostinkin itselleni kyseisen pelin mainoslehtisen parilla eurolla eräältä toiselta keräilijältä. Hassua, ettei GNG:stä ole vastaavaa peliä tehty, vaikka täytyy kyllä myöntää, että kyllä GNG lautapeli peli voittaisi Pachinko pelin 100-0, jos pitäisi valita. Mutta olen kyllä erittäin tyytyväinen tähän ostokseen!


Katsoin heti paketin saatuani tämän mainos dvd:n läpi ja täytyy sanoa, että tykkäsin siitä! Yllä oleva kuva kertookin hyvin sen, mitä nyt mainos dvd:n kuuluukin tehdä eli esitellä tuotetta. Mainos kestää tarkalleen 5:13, eli se on itse asiassa aika pitkä, sillä odotin sellaista minuutin pituista sepustusta. Mainoksessa ei ollut tekstitystä, mutta se ei oikeastaan haitannut. Ainut asia, mitä oikeastaan ihmettelin oli se, että mainoksessa ei paljoa itse peliä näytetty (tosin mainospuhuja varmaan kertoi siitä samalla, kun taustalla pyöri anime). Olisin toivonut jonkin pienen näytteen siitä, miltä pelin pelaaminen näyttää luonnossa. Mainoksen perusteella pystyi kuitenkin olettamaan, että pelissä on tarkoitus iskeä vihollisia Zetsu Tenrou Battogalla ja hahmo on ilmeisesti mahdollista valita, sen saa sattuman kautta tai sitten jokainen hahmo saa iskeä vuorollaan. Dvd:llä oli muutama kohtaus GDW animesta hieman muokattuna ja alussa taisi olla parin sekunnin ajan animenpätkää, jota ei itse GDW animessa taida olla näytetty. Jos jollakulla on tarkempaa tietoa pelin ideasta, voi siitä tähän postaukseen kertoa, niin tällainen tietämätönkin valistuu.

Kuvaa mainoksen lopusta, jossa itse peli näkyy. Minun piti alunperin kuvata tämä mainos kameralla, mutten sitten sitä tehnytkään, ettei Youtube/tekijänoikeuspoliisit ala syyttämään minua luvattomasta levityksestä tjs ^^'

Sitten toiseen ostokseeni, jonka teille jo blogin Facebook sivuilla kerroinkin eli uusi keräilykortti! Keräilykortteja on aina yhtä hauska tilata, sillä aina uuden saapuessa kotiin, on kiva laskeskella, montako korttia on vielä jäljellä saavuttaakseen täyden pakan. Omalla kohdallani täyden pakan omistajuus kestää vielä todennäköisesti aika kauan, nimittäin kortteja on nyt tämä uusin kortti mukaan lukien vasta 19/60. Jospa sitä ensi kerralla sitten tekisi isomman korttitilauksen ja tilaisi useamman kerralla.. Jostain syystä tuo 5 euroa on aika iso hinta pienestä kortista, mutta minkäs teet.

Kortti nro 44.

Jostain syystä tämä kortti sai uuden lempparikortin paikan, nimittäin kuvassa oleva kohtaus on yksi GNG animen suosikkejani. Jotenkin tuo Ginin ilme on niin herttainen ja urhoollinen, ettei sille vain voi olla sulamatta! ..Mutta jos sitä tosiaan ensi kerralla tilaisi isomman satsin kortteja, ettei niitä tarvitse sitten vuoden parin päästä etsiä hikihatussa ja kaivaa kivien alta, vaikkakin jo osaa korteista saa ihan hakemalla hakea, esimerkiksi kortti, jossa on Rikin kuva.2 kommenttia:

  1. Tuosta vesileimojen lisäämisestä: minä teen yleensä vesileimat ihan vain GIMP-ohjelmalla lisäämällä kuvan päälle harmaan tekstin, jota muokkaan sitten läpinäkyvämmäksi. Simppeliä ja ihan kelpo lopputulos, kannattaa kokeilla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Täytynee kokeilla. Tuon "uuden muokkauksen" tein vähän kuvailemallasi tavalla, mutta olisi kiva saada vesileimaksi jokin ihan kuva, josta minut tunnistaisi. Tuo teksti kun on niin mälsä, enkä mikään kauhean hyvä kuvanmuokkaajakaan ole. Noh, jos joku itkee verta hirveiden muokkausteni takia, niin ei voi mitään x) Kiitos kuitenkin neuvosta, yritän tuota kokeilla jotekin!

      Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)