lauantai 29. kesäkuuta 2013

Varoitus! Blogisteja liikkeellä Helsingissä!

 Terveisiä Helsingistä! Istuskelen juuri kirjoittamassa tätä tekstiä Antun luona. Tulimme tuossa noin tunti sitten pyörimästä Helsingin keskustasta, jossa olimme tänään pienellä shoppailukierroksella. Itse en pahemmin ostoksia tällä kertaa tehnyt, koska ostin ehkä vähän turhankin kalliin boleron Morticiasta. Ostoksistani sun muista voi lueskella viikonlopun jälkeen tarkemmin Gothic Chic blogistani.

Käväisimme Antun kanssa kaisaniemen Manga Caféssa ja täytyy sanoa, että helkkarin hyvät kaakaot sieltä ainakin saa! Vaikken itse niin muista animeista ja mangoista välitäkään Gingan lisäksi, paikka on todella kiinnostava ja rento. Bongasimme Antun kanssa kahvilan lukuhyllystä erikoisen löydön, Takahashin Gamu - japaniksi tietysti. Hyllyssä oli myös suomennettua Hopeanuolta sekä pari kappaletta Weediä (osa 1 englanniksi ja osa 10 japaniksi). Muita sarjoja näytti olevan todella runsaasti, joten kannattaa käydä katsastamassa.

Oli mahtavaa päästä pitkästä aikaa tänne isommille apajille piipahtamaan. Viime vierailusta onkin jo kulunut tovi. Perjantaina saavuin tänne ja huomenna aamupäivästä lähden kohti Tuska Open Air metallifestivaalia, josta teen tuonne Gothic Chiciin erikseen postauksen.
Todistusaineistoa siitä, että me todellaKIN kävimme Manga Cafessa. 

Meillä oli Antun kanssa hiusten värjäys ja leikkaus operaatio ja tulos on ihan hyvä, vaikkei aivan tismalleen tavoitteiden mukainen. 

Manga Cafén edustalta otettu kuva, jossa näkyy vähän kahvilan sisälle sekä ikkunassa olevia esineitä. 

 Kahvittelun jälkeen suuntasimme kohti Itäkeskusta, jossa pyörimme hyvän aikaa. Syömään tietysti piti päästä ja suuntasimme kiinalaiseen ravintolaan Dragon Gloryyn.
 
Missä se ruoka viipyy?

 Otimme puoliksi 4 pientä annosta, joista kyllä hyvin riittää kahdelle ihmiselle. Oli meinaan hyvää! Päivän teema näyttää olevan aika vahvasti aasialaispainotteinen.

Ja vielä yhteiskuva kahdesta mangahörhöstä, mau <3

Jos jotakuta kiinnostaa huomisen päivän Tuska reissuni, kannattaa vilkaista Gothic Chic. Kirjoittelen Tuska postausta tuonne varmaan jo maanantaina.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)