torstai 13. kesäkuuta 2013

Mitä oheistuotteita Orionista voisi tulla?

GDWO (Ginga Densetsu Weed: Orion) on sarjana melko tuntematon verrattuna edeltäjiinsä GNG:hen ja GDW:hen. Erityisesti meille suomalaisille Orion on vielä sarjana todellisen sumupeiton takana, emmekä sarjasta tiedä paljon mitään. Vielä vähemmän tiedämme Orionista ilmestyneistä oheistuotteista, joita itse asiassa on muutama ehtinytkin jo ilmestyä. Katraaseen kuuluu ainakin tällä hetkellä kankaiset kirjanpääliset sekä pinssit.

Moni meistä keräilijöistä varmasti halajaisi saada lisää oheiskrääsää Orionista. Koska Orion tuotteita ei ole paljon mitään vielä ilmestynyt, voi hyvin haaveilla mahdollisista oheistuotteista, joita ehkä joskus tulevaisuudessa voimme ihastella. Itse olen mietiskellyt, millaiset oheistuotteet olisivat kivoja saada Orionista tai ylipäätään Gingasta. Weedistä ja GNG:stähän on ilmestynyt runsaasti tuotteita alkaen figuureista sandaaleihin. Olisiko samoja odotettavissa Orionilta?

Mahdollisia oheistuote ehdokkaita ja aika varmojakin sellaisia (huom, tätä ei ole sitten todettu missään, ihan omaa spekulointia on tämä!) ovat figuurit. Niitä on ilmestynyt kummastakin aiemmasta sarjasta GNG:stä ja GDW:stä. Figuurit voisivat olla värillisiä kuten GDW figuurit, mahdollisesti myös samankokoisiakin, mutta ehkä kuitenkin hieman laadukkaampia. Figuurit voisivat olla verrattavissa esimerkiksi Deviantartista tutun Recelin tekemiin figuureihin, joita voi ihastella täältä. Juurikin tuollaiset "isot" figuurit, jotka esittäisivät tiettyä kohtausta, olisi helmi.

Orionista toivoisin myös pehmoleluja. Minulle kelpaisi hyvin jo GDW-pehmoista tutut chibipallopäät, mutta jotta vanhan toistamiselta vältyttäisiin, voisivat pehmot olla hieman realistisempia. Ei missään nimessä oikean koiran näköisiä, vaan enemmänkin sen näköisiä, mitä hahmot ovat oikeastikin eli mangassa. Ne voisivat olla sellaisia söpöjä lötköjä, joita saisi väänneltyä eri asentoihin. Joku ihana pörröturkkikin hahmoilla voisi olla.


Figuurit ja pehmolelut ovat varmaan suosituimpia oheistuotteita, joten niistä voi oikeastaan ihan virallisesti haaveillakin. Epätavallisempia oheistuotteita voisivat olla vaatteet. Olisi hienoa omistaa esimerkiksi Orion mangan virallinen t-paita, jossa olisi hahmoja ja taustaa.. Vaikkapa jokin muunnelma jostakin kansikuvasta! Myös lapaset, kaulahuivit, pipot, kangasmerkit sun muut kankaiset tuotteet toisivat kivaa vaihtelua.

Jos ihan hirveän pitkälle mentäisiin näissä haaveissa, olisi siistiä, jos Orionista tai ylipäätään Gingasta kehitettäisiin oma hiusvärisarja. Olisiko vähän hienoa laittaa päähänsä eri hahmojen nimillä varustettuja värejä. Värit voisivat olla esimerkiksi ihan tavan suoravärejä, joiden etiketissä komeilisi aina väriä edustava hahmo. Esimerkiksi Orion voisi olla kirkas oranssi, Rigel sysimusta, Akatora punainen jne..

Oheistuoteideoita varmasti voisi keksiä loputtomiin.. Limuja, energiajuomia, karkkeja, makaroneja, keksejä.. Aivan kaikkea. Mitä itse haaveilisit Orionista tai vaikkapa yleisesti Gingasta julkaistavan oheistuotteen muodossa?

2 kommenttia:

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)