sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Birth of the blog

Olet saapunut Tähdenlento blogin infosivulle. Täältä voit lukea blogiin liittyvän kaiken oleellisen tiedon liittyen yhteydenottoon, tekijänoikeuksiin ja muuhun nippelitietoon blogiin liittyen. Mikäli haluat lukea tietoa ylläpitäjästä, ole hyvä ja valitse oikeassa laidassa olevasta linkkipalkista "Tietoa ylläpitäjästä" osio.

Tähdenlento blogi keskittyy Yoshihiro Takahashin luomiin Ginga-saagoihin, tunnetummin siis Hopeanuoleen ja sen jatko-osiin Ginga Densetsu Weediin ja Orioniin. Blogia ylläpitää mm. Kaksoissolan foorumilta tuttu Satanica, joka on ollut vannoutunut Hopeanuoli-fani 2-vuotiaasta saakka ja pyörinyt ns. gingapiireissä jo useamman vuoden ajan enemmän tai vähemmän aktiivisesti. Hopeanuoliaiheisen blogin kirjoittaminen lähti hyvän ystävän inspiroimana sekä tietysti halusta kertoa ja kirjoittaa omia näkemyksiään aiheeseen liittyen.

Toivotan kaikki tervetulleeksi lukemaan ajatuksiani tästä mahtavasta sarjasta! Mikäli blogi on mieleesi, käy tykkäämässä sen Facebook sivuista ja kirjoita terveisesi vieraskirjaan!

Satanica

TEKIJÄNOIKEUKSISTA JA TIETOA BLOGISTA, MIKÄ ON HYVÄ TIETÄÄ:

- Blogilla ei ole ikärajaa, mutta tekstien sisällöksi arvioin karkeasti K7 johtuen siitä, että blogissa olevat aiheet saattavat käsitellä hurjempiakin juttuja toisinaan. Osassa blogin teksteissä voi olla myös kirosanoja, joten blogia luetaan omalla varauksella ja vastuulla!

- Kaikki kuvat GNG, GDW ja GDW:O animeista ja mangoista on otettu Gingasite.netin foorumin Free Image Gallerystä, jossa kuvien ottaminen käyttöön on luvallista! Muut kuvat ovat blogin pitäjän itse ottamia, ellei toisin mainita. Osa kuvista on peräisin Google haulla. Kuvia, joita en itse ole skannannut tai valokuvannut, en myöskään väitä omikseni, joten jos löydät blogista itse ottamasi kuvan, jota et halua muiden käyttävän luvatta, mainitse asiasta, niin poistan kuvan blogistani.

- Koska blogissani on niin paljon kuvia, en mitenkään voi muistaa mainita jokaisen kuvan alkuperää. Näin ollen annan luvan käyttää myös itse ottamiani kuvia, sillä ehdolla, ettei niitä väitetä omiksi. Itse ottamani kuvat ovat yleensä arvosteluissa ja oheistuotteisiin liittyvissä postauksissa.

- Oikeudet anime- ja mangakuviin omistaa kummankin animen piirtäjät ja kehittäjät sekä tietysti sarjan pääpiru Yoshihiro Takahashi.

- Tähdenlento -blogi ja sen yhteistyökumppanit eivät tee rahallista voittoa teksteillään tai kuvillaan.

- Jokainen blogissa kirjoitettu mielipide on kirjoittajansa täysin oma.

- Mikäli blogi järjestää arvonnan, giveawayn tai vastaavan kilpailun, voittajien henkilötietoja (eli kotiosoitetta ja nimeä) ei käytetä muuhun kuin palkintojen lähettämiseen. Tämän vuoksi toivoisin, että jokainen alaikäinen, joka kyseisiin kilpailuihin tahtoo osallistua, pyytäisi luvan ensin vanhemmiltaan. Mikäli alaikäisen vanhempi haluaa asiasta keskustella blogin pitäjän kanssa, siihen on mahdollisuus.

- Blogiin voi kommentoida kuka tahansa, myös anonyymit käyttäjät ja ne, jotka eivät bloggeritunnuksia omista.

OTA YHTEYTTÄ:

Mikäli haluat olla yhteydessä blogin ylläpitäjään henkilökohtaisesti jotakin äärimmäisen tärkeää asiaa koskien, ota yhteyttä alla olevaan sähköpostiin.

tahdenlentoblogi@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)