torstai 26. huhtikuuta 2012

Suosikkihahmoni Ginga Nagareboshi Ginistä

Ajattelin listata hieman suosikkihahmojani GNG:stä. GDW ja GDWO hahmosuosikkilistat tulevat myöhemmin. En viitsinyt niitä tehdä tähän samaan, koska viestistä olisi tullut niin pitkä.

Saattaa sisältää spoilereita!!

Ginga Nagareboshi Gin


GIN: Gin on ollut suosikkini lapsuudestani lähtien. Se on hahmo, joka on iskenyt minuun eniten lähinnä luonteensa takia. Hän on kiltti, oikeudenmukainen, utelias ja hyvin rohkea - juuri sellainen esikuva, jota voin vielä nykypäivänäkin ihailla. Gin on hyvin karismaattinen ja ihmisenä tahtoisin olla juuri hänen kaltaisensa. Ikävä kyllä Gin on vain kuvitteellinen hahmo, joten sen täydellisyyttä on vaikea kopioida. Mutta onhan Ginissäkin omat vikansa. Hän on toisinaan tyhmänrohkea ja erehtyväinenkin, mutta silti hyvin uskollinen kaikille ystävilleen. Gin ei koskaan jättäisi ystäviään pulaan ja hän puolustaa heikompiaan. Siksi Gin on ehdoton suosikkini kaikista mahdollisista Ginga sarjoista. Hän on onnistunein Takahashin hahmo. Tällaista hahmoa minulle ei ole tullut kertaakaan vastaan.

KUROJAKI: Suosikkipahikseni ja voi että miten ihana pahis onkin! Lapsena en Kurojakista niin välittänyt, mutta nyt kun olen asiaa alkanut enemmän ajattelemaan, niin hän todella on sellainen hahmo, josta pidän ihan vietävästi - tiedä sitten miksi. Ulkonäöltään Kurojaki on hyvinkin minuun iskevä, eikä nykyään varmaan kukaan ihmettele, mikä hänessä niin kiehtoo minua: Sirppi, musta turkki ja irokeesi. Mitä vielä puuttuu? *Ja sydämiä leijuu* Tosin anime-Kurojakista pidän huomattavasti enemmän kuin manga-Kurojakista.Mangassa Kurojaki on varsinainen nynny. Hän jopa pakenee taistelua, toisin kuin animessa. Muutenkin hän vaikuttaa mangassa lähinnä sellaiselta öykkäriltä kuin uskottavalta pahisjohtajalta.. Mutta silti omnomnom<3BEN: Benin hienouden olen tajunnut vasta jokunen aika sitten. Ulkonäöllisesti se ei ole suosikkini, mutta sen luonne on uskomaton. Ben on hyvin voimakas, karismaattinen ja viisas johtaja. Hän on uskollinen tehtävälleen ja pomolleen Rikille. Uskon, että ilman Beniä Hopeanuolikaan ei olisi koskaan kasvanut niin hyväksi johtajaksi kuin nyt on. Ben on muutenkin hyvin oleellinen hahmo Gingassa ja on harmi, että hänen esiintymisensä jää GDW:ssä vähemmälle.
AKATORA: Suosikkini tiikeriveljeksistä. En oikein tiedä miksi hän on niin siisti hahmo, mutta minusta hän on vieljeksistä paras. Varmaan ulkonäkö vaikuttaa asiaan, mutta hän ei ole samanlainen päällepäsmäri kuin esimerkiksi Kurotora tai niin mitäänsanomaton kuin Chutora. Akatora on veljeksistä ehkä viisain ja tavallaan heidän "pomonsa". Pidän Akatorasta, mutta vielä täytyy kyllä pohdiskella, että miksi.


BENIZAKURA: Hänestäkin on tullut vähän aika sitten yksi suosikeistani. Rodusta en niinkään pidä, mutta hän on hyvin kokenut taistelukoira konkari. Tykkään Benizakuran menneisyydestä. Siitä, kun se niin palavasti halusi otella Tsunaarashia vastaan. Myös Benizakuran kuolema on hyvin koskettava kohtaus ja Shin Gaiden 2 avaa hieman hänen lapsuuttaan - siinä tämä maailman vahvimmaksi koiraksi tunnustettu uros on mitä viehättävin pentu!FUUGA: No joo. Piti nyt sitten susiosan kunniaksi pistää tähän vielä suosikkisuteni. Minä en niin susiosasta välitä(vaikka onkin ihan jees luettavaa), mutta Fuuga on ihan kiva hahmo. Se on taitava ja tosi harmi, että sen osa jää mangassa niin pieneksi loppujen lopuksi. Hän muistuttaa hyvin paljon Retsugaa, mutta eroaa luonteellisesti tästä. Olisi ollut siistiä, jos Fuugan ja Rikin kohtaaminen olisi näytetty mangassa.

HUOM! Kuvat ovat Gingaboardilta. Kuvia on saanut ottaa yleiseen käyttöön, joten luvatta en ole näitä ottanut!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)