keskiviikko 8. toukokuuta 2013

Hahmo, jota muistutan

Toivepostauksia pukkaa. Aihe on mielestäni erittäin kiva ja päätinpä sen nyt vihdosta viimein toteuttaa. Oikeastaan jokaisesta sarjasta tai elokuvasta tulee aina huvikseen mietittyä, mikä hahmo kuvastaisi parhaiten minua itseäni. Erityisesti lapsena sitä aina haaveili olevansa samanlainen kuin Hopeanuoli, vaikka todellisuudessa luonteeni tuskin aivan kyseistä hahmoa vastaisi täydellisesti.

Kun alkaa realistisesti vertailemaan omaa luonnetaan Ginga-hahmoihin, huomaa, että mikään yksittäinen hahmo ei täydellisesti vastaa persoonaani. Loppujen lopuksihan kukaan ei voi olla tismalleen täydellinen kopio itsestään, joten on aika hankala alkaa itseään määrittelemään tietyn hahmon kaltaiseksi. Tarkastellessani Ginga-hahmoja ja niiden luonteenpiirteitä, ulkonäköä.. Minua voisi kuvastaa monikin hahmo.

Hieman avustaakseni tätä pohdintaani, tein Hopeanuoli.comin henkilötestit GNG:stä ja GDW:stä ja tuloksena sain nämä hahmot:Henkilötesteissä on usein se vika, että niistä yleensä tuppaa tulemaan aina vähän erilaiset tulokset. Vastausvaihtoehdotkaan eivät aina ole ne kaikista parhaimmat tai itseäänkuvaavimmat, mutta itse aina valitsen vaihtoehdon, joka on lähinnä itseäni. Vastauksiin vaikuttaa yleensä myös mieliala: hyvällä mielellä laittelee hyviä asioita itsestään ja pahalla mielellä taas muuta. Hopeanuoli.comin henkilötestit olen tehnyt elämäni aikana ties kuinka monta kertaa. GNG henkilötestistä minulle sattuu tulemaan lähes aina Chutora, joskus myös Hopeanuoli, mutta tällä kertaa tuli Akame, joka oli ihan kiva yllätys. Akamehan on rauhallinen, vähän hiljainenkin, lojaali ystävilleen ja koen näiden ominaisuuksien kuvaavan myös itseäni tietyllä tapaa.

GDW henkilötestissä minulle on aina ja ikuisesti tullut tulokseksi Weed, joten tämäkään tulos ei yllättänyt. Weedissä kieltämättä on hyvin paljon samankaltaisia piirteitä kuin itsessänikin: kiltteys, itsenäisyys, vanhojen ystävyyssuhteiden ylläpitäminen ja ystävistä välittäminen. Toki Weed on paljon rohkeampi kuin minä monessa asiassa, mutta ajatusmaailmamme ovat kyllä aikalailla samankaltaiset: halutaan hyvää ja vältellään riitoja.

Henkilötestitulokset on siis nyt selvillä ja niistä on paljastunut jo kaksi hahmoa, jota muistuttavat minua. Entäpä sitten omasta mielestäni? Toisinaan näen itseni Chutorana - harvasanaisena ja ehkä vähän unohdettunakin. Chutora ei kovin usein ole myöskään esillä, kuvastaako tuo sitten ujoutta vai sitä, ettei hahmo vain pidä olla parrasvaloissa.. Tiedä häntä, mutta jos arvioni osuu oikeaan, voisin kuvitella Chutoran kuvastavan vetäytyvää puoltani hahmokaartista. Netissä minusta on varmasti täysin erilainen kuva: puhun paljon, kommentoin foorumeilla ja Facebookissa paljon kaikenlaista, mutta oikeassa elämässä minut saatetaan nähdä aivan päinvastoin: ujona, hiljaisena ja vetäytyvänä, mutta ystävien seurassa pääsen ehdottomasti kukkaan: hassuttelen, puhun asioista ja kuuntelen.


Odotitte varmaankin, että osaisin tähän postaukseen vastata suoralta kädeltä vain yhden hahmon, jonka tunnen kuvastavan itseäni, mutta mielestäni se on täysin mahdotonta. Itse koen olevani eri tilanteissa hyvinkin erilainen persoona, eikä Ginga-hahmojakaan ihan niin hyvin tunne, että tietäisi, miten hahmot käyttäytyisivät eri tilanteissa, lukuunottamatta tietysti Giniä ja Weediä, jotka ovat eniten esillä.

Vaikka luonteenpiirteiden perusteella hahmon ja itseni yhtäläisyys on todella vaikea pohtia, ulkonäön perusteella se on todella helppoa. Useammassa postauksessa olen varmaan sivulauseessa maininnut muistuttavani ulkoisesti hyvin paljon Sniperiä ja mielestäni hahmo kuvastaa ulkonäköäni ehkä parhaiten. Piikkikaulapanta ja tumma turkki. Toisaalta, myös Rigel vaikuttaisi varteenotettavalta vaihtoehdolta, mutta jollakin tapaa Sniper kuvastaa enemmän sitä, miltä todellisuudessa näytän:


Niittipannat ovat osa arki- ja bilelookkiani, tosin vihainen ilme ei ole ihan luonteeseeni sopiva.. Sniperissä on pientä rockhenkisyyttä tuon pantansa takia ja dobermanni on yleinen rotu metallibändien musiikkivideoissa..

Oletteko itse miettineet, ketä hahmoa muistutatte eniten Gingasta? Mitä olette saaneet tuloksiksi henkilötesteistä? :)

4 kommenttia:

 1. kuka olit muuten siin meteor ginin koirahoroskoopis? :D mä olin Sniper >:). Omasta mielestä mä varmaan oisin kanssa se oikeestikkin, koska oon joskus hieman itsekäs omanedun tavoittelija >:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Gosh, unohdin tuon testin kokonaan! Cross olin kyseisessä testissä, tosin en tiedä, voiko sitä ihan henkilötestiksi kutsua, sillä hahmo selvitettiin syntymäajan perusteella. Ei sillä, etteikö minusta(kin) löytyisi Crossin kaltaista naisenergiaa tarvittaessa ;)

   Poista
 2. sain henkilö testistä rikin ja weedin :))

  VastaaPoista
 3. hopeanuoli ja P4 XD

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)