perjantai 16. elokuuta 2013

Tilauksen purkamista pt. miljoona

Kesätöideni loppumisen kunniaksi tein tällä kertaa ehkä tavanomaista isomman (viime aikoihin nähden siis) tilauksen Urumiin, luotto Ginga-oheistuotteiden nettimyymälääni, josta lähti mukaan kolme keräilykorttia, kirjanmerkkitarra sekä Jerome lasinalunen. Olin kieltämättä äimänä katsoessani tilauksen loppusummaa, kun se oli hieman alle 40 euroa postikulut pois luettuna, sillä tilausta tehdessäni en pahemmin hintoja katsellut, vaikka yleensä pysähdyn niiden kohdalle huokaisemaan hetkeksi. Olen kuitenkin iloinen siitä, että suosikkikeräilykohteeni keräilykortit ovat niin edullisia verrattuna muihin Ginga tuotteisiin.

Keräilykorteista mukaan lähti nämä kolme:


Tilausta tehdessäni tein oikean emämokan, nimittäin painoin vahingossa väärän kortin ostoskoriin ja ehdin painaa tilausnappia, ennen kuin tajusin tilanneeni väärän kortin. Tilasin vahingossa kortin, joka minulla jo oli ja pistin asiasta heti viestiä Urumin asiakaspalveluun. Onneksi Uru oli kuitenkin ihana ja suostui kortin vaihtamaan vielä ja sain tilalle kortin Wilsonista ja Chibistä. Olen varma, että moni nettikauppa ei suostuisi tilausta muuttamaan enää maksun jälkeen ja Urumin kanssa asiointi on aina hoitunut nopeasti ja asiallisesti.

Alatte varmaan kyllästyä lukemaan uusimmista keräilykorttihankinnoistani :'D Tässä kuitenkin vielä kokonaiskuvaa korttikatraastani, nyt olisikin sitten kortteja kasassa 22/60.


Lasinalunen Jeromesta oli omalta osaltani yllättävä tilaus, sillä saatuani lasinaluset Ginistä ja Weedistä, kyllästyin koko tuotteeseen pitkäksi aikaa, kunnes yhtäkkiä halusin saada vielä yhden lasinalusen ja nimenomaan Jeromesta, sillä pidän sen ulkonäöstä ja asennosta tässä lasinalusessa. Vaikka nämä lasinaluset ovat tosi upeita ja ainutlaatuisia, ne eivät kuitenkaan herätä samanlaista ihanaa nostalgian tunnetta kuin GNG aiheiset tuotteet, kuten juurikin keräilykortit, figuurit sun muut mahdolliset. GDW tuotteet ovat kuitenkin paljon uudempia ja "kehittyneempiä", mikä mielestäni on sekä hyvä että huono asia. GNG tuotteissa on kuitenkin ihanat (ja niin kummalliset) väriyhdistelmät, jotka huokuvat 80-luvun värihässäkkä aikoja (vaikka neonväreistä pidänkin, ne eivät todellakaan sovi GNG magneetteihin), kun taas GDW tuotteet ovat todella huoliteltuja (lukuunottamatta figuureja) ja uudennäköisiä. Siksipä jostain syystä arvostankin enemmän GNG tuotteita, vaikka omistankin niitä paljon vähemmän kuin GDW tuotteita.


Kaikki tietävätkin keräilykorttien keruu operaationi. Saatoitte ehkä yllättyä hieman uuden lasinalusen ostostakin, mutta kirjanmerkkitarra oli ehkä omasta mielestäni erikoisin ostos. Olen aina toitottanut ympäri Kaksoissolan foorumia, etten ole koskaan oikein pitänyt tarroista. Kuten osa varmaan muistaakin, omistan kaksi GNG aiheista tarraa (sekä tietysti Weed World 2:en mukana tulleet tarrat), joista kaksi annoin viimeisimmässä arvonnassa pois. Jostain syystä siis tarrat ovat todella tylsiä, vaikka niissä on monessa samat kuvat kuin keräilykorteissakin. Mikä niissä sitten niin kauheasti mättää, en osaa sanoa.

Anyway. Kirjanmerkkitarratkaan eivät ole mitään suosikkikeräilykohteitani, mutta onhan se mukava omistaa edes yksi "näytekappale". Jotta en kuulostaisi niin synkältä, ylistän teille ostamani tarran upeaa kuvaa! Kuva on mieletön ja se onkin yksi suosikkianimekuvistani. Jos sitä aiotaan tarra ostaa, niin sen on aivan must olla oikeasti hyvä kuva Ginistä. Yllätyin, että kirjanmerkkitarra oli niinkin suuri, sillä kuvittelin sen olevan n. 7cm pitkä. Kirjanmerkki on ainakin 15cm, ellen nyt ihan väärin arvioi, ja korkeudeltaan se on pari senttiä. Mukavan kokoinen siis!

Siis ai kauhea, miten kehtaan laittaa näin huonolaatuisen kuvan tänne, mutta menkööt..

Pahoittelen kuvien surkeaa laatua. Otin ne paremmalla kamerallani, mutta jostain syystä kaikki otokseni heilahtivat, vaikka miten yritin kääntää ja vääntää. Mutta kaippa tästä jotain selvää saa!

7 kommenttia:

 1. Minä en ainakaan kyllästy lukemaan postauksiasi ikinä, niin hyviä ne ovat ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, etten aina kyllästytä lukijoitani kirjoittelemalla parin keräilykortin tilaamisesta.. Ne kun tuntuvat olevan ainoita oheistuotteita, mitä nykyään keräilen aktiivisesti x)

   Poista
 2. Minäkään en kyllästy lukemaan noita korttijuttuja tai mitään muutakaan. Muuten onko Urumi ainoa/halvin Ginganettikauppa? Haluaisin tietää, koska alan keräämään itsekin varmaan pian noita kortteja ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä kuulla ^^ En ole pahemmin tehnyt hintavertailuja Gingaa myyviin nettikauppoihin, mutta Urumi on mielestäni niistä luotettavin. Urumin lisäksi hyviä Ginganettikauppoja ovat mm. Ginga.fi ja ruotsalainen Futagoshop, jossa tosin olen kuullut olevan viimeaikoina toimitusongelmia. Suosittelen kuitenkin kumpaakin, mutta mielestäni Urumista tilaaminen on helpointa ja nopeinta ^^

   Jos kortteja alat keräillä, kannattaa niitä katsella Futagoshopista. Siellä on laajin valikoima erikuntoisia kortteja tai sitten Urumista. Ginga.fi ei kovin paljoa taida keräilykortteja tällä hetkellä myydä, mutta tiedä häntä, josko sinnekin niistä joskus ilmaantuisi :)

   Poista
  2. FutagoShopista en kortteja rupea ostelemaan, kun Suomalainen ei ole. No Urumista sitten ^^ Ja tee enemmän kortteihin liittyviä postauksia >:D

   Poista
 3. Heh, minulla on tuo samainen kirjanmerkkitarra, tykkään kyllä kovasti. Se kuva on ihan mahtava!
  Toivottavasti vielä saat hankittua kaikki 60 korttia ^.^
  Olen itsekin meinanut hankkia noita lasinalusia, niin kauniita ne ovat, mutten ole ihan varma, miten niitä säilyttäisin. Haluaisin laittaa ne seinälle, mutta onko suositeltavaa piitää sitä suojakalvoa päällä vai voiko sen ottaa pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse pitäisin suojakalvon päällä, jotta kangas ei menisi "pilalle". Tiedän muutaman, jotka säilyttää lasinalusia suojakalvoissaan seinällä sinitarralla, mutta itse en siihen ole ryhtynyt, vaikka onkin todella mainio tapa säilyttää ja pitää esillä. Sinitarrasta tosin saattaa ajan kuluessa jäädä kankaaseen sellainen keltainen läntti, joten kiinnitys kannattaa tehdä kalvon kanssa :)

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)