maanantai 16. syyskuuta 2013

Satanica's Ginga Make Up Collection: Pink Dragon

Pitkästä aikaa gingamaisia meikkejä! Näitä minulta onkin kyselty monet kerrat ja vasta nyt sain aikaiseksi tehdä toisen tällaisen. Kuten otsikosta huomaakin, inspiraationlähteenäni oli tällä kertaa Pink Dragon, tuo mielestäni yliarvostettu hahmo. Mutta koska pinkki on sattuneesta syystä yksi lempiväreistäni, ei tarvinnut kovin kauaa miettiä, millaisen värimaailman valitsen tähän.

Pink Dragon on oikeastaan aika yksitoikkoisen värisen, sillä ainoastaan sen harja on värikäs ja muuten vartalo on valkoinen. Koska hahmosta ei taida värillisiä kuvia pahemmin olla, oletan, että tuon sateenkaarikansan symboli omaa violetit silmät ja siitäpä sain idean liittää kaksi hienointa väriä maailmassa tähän meikkiin - pinkki ja violetti.
Koska Pink Dragon huokuu sellaista perinteistä gaymäisyyttä, lisäsin meikkiin violettia glitteriä. Kuten huomasitte varmasti, meikissä on itselleni hyvin perinteiset arkimeikit, nimittäin nuo ns. kissarajaukset, joista en tunnu pääsevän eroon millään! Tähän(kin) meikkiin olisi hyvin sopinut jotkin värilliset piilolinssit, mutta kun en piilareita ole pystynyt käyttämään pariin vuoteen kirvelyn ja epämukavuuden takia, niin jälleen tuntuu, että meikistä jää puuttumaan se pieni animemainen vivahde, jota olisin erityisesti tähän Pink Dragon meikkiini halunnnut. 

Tein muuten luomiväripaletti tilauksen Jeans.fi:in ja sieltä minulle on tulossa paletti, jossa on paljon kirkkaita värejä. Niistä pääsenkin jatkossa toteuttamaan hieman laajemmin tätä meikkiprojektiani, kun saan käyttöön laajemman skaalan värejä - aiemmin kun kaapista tuntui löytyvän vain ne perusvärit.

Seuraavaa meikkiä olen tässä jo suunnitellut, mutten sitä vielä paljasta. Yritän sen kuitenkin toteuttaa lähiaikoina, jahka nyt tuon paletin saisin ensin käsiini.


Loppuun vielä kokonaiskuvaa, kun se jäi viime kerralla laittamatta kokonaan.

Aiemmat Ginga meikkien uhreina olleet hahmot:

10 kommenttia:

 1. kaunis! Lisää näitä, kun kerkeät. :)

  VastaaPoista
 2. Kaunis :) on ihan pakko kysyä että
  miten voisi tehdä oman Blogin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :)

   Oman blogin voi tehdä mm. bloggeriin luomalla tunnukset sinne. Sielä on hyvät ohjeet blogin tekemiseen. Se ei ole vaikeaa :)

   Poista
 3. Ihana meikki ja rakastan siun hiuksii! :) <3

  VastaaPoista
 4. Tiesitkö että Pinkki Dracon on uros?

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)