maanantai 14. lokakuuta 2013

Giveaway!

Tähdenlento -blogin historian toinen giveaway/arvonta pärähtää käyntiin! Olkoot tämä sen kunniaksi, että blogin Facebook sivu on kerännyt lähes sata tykkäystä, kiitos kaikille!


KUINKA OSALLISTUA GIVEAWAYHYN? Luethan ohjeet tarkasti!

1, Linkitä tämän postauksen alle suosikkitekstisi Tähdenlento -blogista ja kerro, miksi juuri se on suosikkipostauksesi. Perustelun tulisi olla enemmän kuin pari lausetta, mutta sen ei tarvitse olla mikään romaanikaan. Perustelussa tulisi käydä ilmi mm. miksi juuri kyseinen teksti on suosikkisi, mitä hyvää siinä on, oletko mahdollisesti itsekin samaa aihetta pohtinut jne. mitä ikinä keksitkään. Pelkkä " Tykkään tästä koska se oli hyvä" ei riitä palkintopaaluille asti. (Huom! Mikäli et löydä suosikkipostaustasi selaamalla blogia, oikeassa ylälaidassa oleva haku -kenttä voi helpottaa etsimistä)

2. Liitä suosikkitekstisi ja perustelujesi perään oma nimesi tai nettinimesi, sähköpostiosoitteesi sekä mahdollinen blogisi/nettisivusi osoite mahdollisia jatkotoimenpiteitä varten.

3. Mikäli haluat osallistua kisaan, muttet ole kiinnostunut pääpalkinnosta, mainitsethan asiasta. Mikäli pääpalkinto ei kiinnosta, osallistut erikoismaininnasta ja mahdollisesti blogi tai nettisivu mainoksesta kisaamiseen. Mikäli et omista blogia tai nettisivuja, teen pelkän erikoismaininnan hyvästä perustelusta.

4. Mikäli jaat suosikkitekstisi myös omalla tai blogisi Facebook sivulla ja satut voittamaan, saat pienen extralahjan pääpalkinnon mukaan. Tämä ei kuitenkaan ole pakollista.

ESIMERKKI OSALLISTUMISLOMAKKEESTA:

" Suosikkitekstini oli arvostelusi Weed mangan osasta 21, koska ...(liuta perusteluita)
Linkki suosikkipostaukseeni: http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/07/arvostelussa-gdw-osa-21-toveruuden-voima.html

Osallistuja: Maija Meikäläinen/Maikku
Sähköposti: maija.meikalainen@sahkoposti.fi"
Blogi/nettisivu: maijanblogi.blogger.fi

Noudatathan osallistumiskaavaketta! Mikäli et halua julkaista oikeaa etu- ja sukunimeäsi, nimeksi käy myös nettinimesi. Sähköpostiosoite on kuitenkin pakollinen, koska muuten en voi ottaa yhteyttä voittajaan. Sähköpostin välityksellä annettua kotiosoitettasi ei käytetä hyväksi muuhun kuin palkinnon lähettämiseen! Alaikäisiltä toivoisin keskustelua ensin vanhempien kanssa ennen arvontaan osallistumista, jotta ikäviä yllätyksiä ei synny.

Parhaimmat perustelut suosikkipostaukselleen antaneen nimi julkaistaan blogin Facebook sivulla sekä tietysti täällä blogissa! Toiseksi tullut, hyvin perusteltu kommentti saa erikoismaininnan blogin puolella.

PALKINNOT

 1 PALKINTO: Lahjoitan erään Yoshihiro Takahashin sarjoihin kuuluvan Great Horse mangan. Jos olet jakanut suosikkitekstisi Facebook sivullasi ja satut voittamaan, saat mangan mukaan pienen yllätyspalkinnon, jonka julkaisen voittajien yhteydessä.

2 PALKINTO: Erikoismaininta hyvästä perustelusta täällä blogin puolella. Mikäli omistat blogin tai nettisivut, teen niistä pienen mainoksen blogiini.

OSALLISTUMISAIKAA ON 31.10.2013 SAAKKA. Tämän jälkeen tulleet osallistumiset hylätään. Voittajat julkistetaan mahdollisimman pian osallistumisajan päätyttyä.

Kysyttävää? Antakaa palaa.

7 kommenttia:

 1. Lempi postaus sinulta on: mitä jos hahmot olisivat ihmisiä? ja/tai hahmojen yhdennäköisyydet, perustelen ensin tuon mitä jos hahmot olisivat ihmisiä: En koskaan oo sen enempää asiaa ajatellut mutta kun luin tuon postauksen, mieleeni tuli monia kysymyksiä ja ajatuksia. Esim millainen gin olisi ihmisenä, oli yksi ensimmäisistä ajatuksistani kun postauksen luin. Kun postaus herätti niin paljon ajatuksia ja kysymyksiä, ajattelin niitä sitten jopa seuraavanakin päivänä.
  http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/09/mita-jos-hahmot-olisivatkin-ihmisia.html

  hahmojen yhdennäköisyydet:
  http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/09/hahmojen-yhdennakoisyydet.html
  Miksi hermostua tuollaisesta asiasta? Kun tietty samaa rotua edustavat voivat näyttää ja joskus näyttävätkin samalta, sillä samoja piirteitähän löytyy ja siitähän useimmiten koiran rodunkin tunnistaa (ulkonäöstä). Ja jos koiria on laumassa niin paljon niin eihän nyt herranen aika jokainen voi olla eri rotuinen. Tämäkin postaus herätti mielessäni kysymyksiä ja ajatuksia ja lopussa sain naurahtaa tuolle "... Vai miltä kuulostaisi chihuahua Oun joukoissa?" kun munmielestä edes joku esim. Jackrusselinterrieri ei sopisi sinne, mutta tosiaan sekin on totta että jos olisi esim 20 samaa rotua edustavia, vaikka 20 collieta siellä alkaisi häiritsemään kun tietty olisi silloin paljon samannäköisiä. (Igat ja Kogat ovat myös asia erikseen :DD) Samaa sukua olevat koiratkin tietty voi tunnistaa esim juuri Gin ja Weed :DD Niistähän huomaa heti että jotain sukua on kun mm. sama väri jne. mutta nekin erottaa ihan helposti niinkuin olit sinne laittanut :)

  Osallistuja: Beata Laukkanen/Beata
  Sähköposti: laukkanen.beata@gmail.com
  Blogia mulla ei olekkaan ;)

  VastaaPoista
 2. http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/07/miksi-rakastamme-hopeanuolta.html Miksi rakastamme Hopeanuolta? Tämä on suosikkipostaukseni. Pidän postauksesta, koska olen itsekkin miettinyt tuota samaa aika usein itseasiassa. Postaus antoi hyvää pohdittavaa, ja lopun juonitiivistys oli yksinkertaisuudessaan loistava. Olit myös löytänyt hienoja kuvia silmäniloksi :)

  Osallistuja: Iida Kyllönen/Itsuka
  Sähköposti: idakyllonen@suomi24.fi

  VastaaPoista
 3. Lempparitekstini on Vertailussa: GNG manga ja anime
  http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/07/arvostelussa-gdw-osa-21-toveruuden-voima.html

  Tykkään tuosta postauksesta, koska GNG mangaa ja animea vertaillaan usein tyylillä "mangassa tämä juttu meni näin mutta aimessa meni näin", mutta sinä kerrot tekstissä, missä asioissa manga onnistui paremmin ja mitkä asiat oli tehty paremmin animessa ja sinä olet myös perustellut mielipiteesi. Kirjoitat myös sellaisista asioista, joita en ole itse huomannut, esim. "Esimerkiksi Bill on mangassa paljon persoonallisempi hahmo kuin animessa, samoin kuin Musashikin. Animessa tuntuu, että hahmot erottaa vain äänestä, enkä ennen mangaa ole koskaan oikein osannut kuvailla, minkä luonteisia sivuhahmot todella ovat." Minä en ole koskaan aiemmin kiinnittänyt tuohon asiaan yhtään huomiota!

  Osallistuja: Stalkkeri
  Sähköposti: stalkkeri.wolf@gmail.com
  Blogi: http://licensetodraw.vuodatus.net/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, tuo tekstin linkki meni vähän pieleen...
   http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/10/vertailussa-gng-manga-ja-anime.html

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Lempi postaukseni on Koirarotujen aatelistoa koska olen monesti miettinyt postauksessa olevaa aihetta.
  Joskus olen miettinyt miltä hahmot näyttäisivät oikeassa elämässä. Katselin aina kuvahausta esimerkiksi Akita koirien kuvia, ja mietin näyttäisivätkö Gin ja Weed oikeassa elämässä siltä. Kun teit aiheesta postauksen olin todella innoissani, ja rupesin heti tutkimaan postausta ja sen kuvia. Kun olin lukenut sen, rupesin miettimään oikean elämän Akita koiraa hyökkäämässä jättiläis-karhun kimppuun ja Tosa-koiran taistelemassa kehässä muita koiria vastaan.
  Ja olin aina luullut Sasukea Akitaksi, mutta kun sain tietää (sinun tekstin avulla) että Sasuke on pikkuinen Shiba, oli siinä ihmettelemistä koska Animessa ja mangassa se on niin paljon isompi!(:
  http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/03/koirarotujen-aatelistoa.html

  Osallistuja: Emmi Husu/FakeSmile
  Sähköposti: Emppu.husu@hotmail.com

  VastaaPoista
 6. http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/04/samankaltaisuuksiako-gin-ja-weed.html
  Pidän tästä erityisen paljon, koska monesti animea ja mangaa lukiessani/katsoessani mietin miten samankaltaiset hahmot muistuttavat toisiaan tai eroavat toisistaan. Sinulla on ihana tapa kirjoittaa, ja mielipiteitäsi on aina mukava lukea! Tämä postaus on jäänyt mieleeni, koska meillä on hyvin samanlainen ajatusmaailma!

  Osallistuja: Anni/Apyli
  annimyl@suomi24.fi

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)