tiistai 8. heinäkuuta 2014

Ruudun takana: Epätäydellinen fani

" Jokainen saa fanittaa omalla tavallaan - tai olla fanittamatta. Mutta moniko uskaltaa kertoa omat puutteensa?"

Tässä taas vaihteeksi hieman huumoripohjaista tekstiä. Suosittelen ottamaan tämän postauksen taas kerran huumorilla. Olkoon tämä osoitus siitä, että jokainen saa fanittaa ja olla fanittamatta. Ei oteta kyseistä nimitystä turhan tosissaan :)

" Ja tuoko kehtaa sanoa ääneen epätäydellisyytensä!?"

Miksi olen huono fani?

1. Löydän jatkuvasti kohtia sarjasta, jotka eivät miellytä tai jotka ovat epäloogisia.

2. En ole innostunut Orionista yhtä paljon kuin GNG:stä ja GDW:stä. Jos pitäisi sanoa kiinnostukseni asteikolla 1-10 niin se olisi varmaan 6. Toki olen kiinnostunut sarjasta ja sen kulusta hahmoja myöten, mutta toivoni alkaa hiipua sen suhteen, että sarja vielä yllättäisi jotenkin ennen näkemättömällä tavalla.

3. ..Myöskään Takahashin muut sarjat eivät kiinnosta pahemmin. Esimerkiksi FANG jäi tällä kertaa kaupan hyllylle, vaikka siinä oleva tarina sinänsä ehkä kiinnostaakin - sekään tosin ei ole Takahashin kirjoittama, vaan kuvittama.

4. En ole hetkeen muistanut ostaa Weediä ilmestymispäivänään.

5. En pidä gingasta tehdyistä pilavideoista yhtään. Ylipäätään nykyiset pilavideot on tosi huonoja, tai sitten vain oma huumorintajuni ei vain riitä niihin. En toki paheksukaan kyseisiä videoita, on niitä helmiäkin joukossa.

6. En ole Hopeanuoli-fanit ry:n jäsen.

7. En käy miiteissä.

8. En ole oikeastaan yhtään enää kiinnostunut keräilystä tai oheistuotteista. Nykyään koko harrastus ja siitä puhuminen saa minut vain vihaiseksi. Toki olen edelleen kiinnostunut harvinaisuuksien näkemisestä, jos joku niitä sattuu foorumilla laittelemaan.

9. En ole koskaan ymmärtänyt eri julkaisujen keräämistä kokonaisuudessaan, jos niissä ole ole mitään extroja tai muuta erikoista (koko, värisivut yms.)

10. En ole katsonut GNG tai GDW animeita pitkään aikaan..

11. Ja GDW mangatkin olen lukenut läpi tasan kerran, GNG:n suhteen sentään pariin otteeseen. Täytyisi ottaa itseäni niskasta kiinni :D

12. En ajattele gingaa 24/7, vaikka foorumilla käynkin päivittäin, luen muita blogeja ja omaan kirjoittelen usein.

13. Jos jokin tapahtuma on liian kaukana tai omasta mielestäni liian kallis, en edes viitsi vaivautua paikan päälle, vaikka paikan päälle oikeastaan haluaisinkin (ah, miten ristiriitaista).

14. Olen edelleen aktiivinen Kaksoissolan foorumilla, mutta aktiivisuuteni on hiipunut ehkä aavistuksen siitä, mitä se on parhaimmillaan ollut.

Siinäpä muutama epätäydellisyys seikka fanituksessani. Millä tavoin te muut olette "huonoja faneja"? Seuraavaksi voisikin tehdä saman postauksen, mutta positiivisemmassa hengessä :)8 kommenttia:

 1. "En ole oikeastaan yhtään enää kiinnostunut keräilystä tai oheistuotteista. Nykyään koko harrastus ja siitä puhuminen saa minut vain vihaiseksi."

  Miksi saa sinut vihaiseksi? Oletko jotenkin katkera? Kadehditko muiden kokoelmia ja sitä ettei sinulla ole kaikkia niitä juttuja mitä haluaisit?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En kadehdi, ei ole syytä kadehtia :) Olen vain menettänyt makuni koko hommaan johtuen jonkinasteisesta kilpailuhenkisyydestä tämän harrastuksen parissa ja ylipäätään isojen hintojen takia.

   Poista
  2. Miksi silti viha? Ymmärrän jos mielenkiinto loppuu eikä enää kiinnosta ja kilpailuhenkisyys ei tunnu kivalta, mutta miksi silti tuntea vihaa? Ja en nyt mitenkään ilkeästi tms halua vinoilla vaan mielenkiinnosta ja ihmetyksestä kyselen.

   Poista
  3. Tuossa postauksessa sanoin, että se tekee minut vihaiseksi, en sanonut vihaavani keräilyä :) tuotteiden isot hinnat ihmetyttävät ja kyllähän se turhauttaa, kun ei ole varaa ostaa jatkuvasti jotain. Jos kaikki olisi halpaa ja ilmaista, niin varmasti keräilisin aktiivisesti edelleen. Ehkä tuo "viha" on vähän dramatisoitu ilmaisu asialle :D

   Poista
 2. Tuossa kuvassa Chutoralla on mukavat muodot :D

  VastaaPoista
 3. Itselläni on rahaa vain ostaa animet ja mangat enkä saa käydä miiteissä enkä cimeissa enkä ole fani ry:ssä...(on ärsyttävää olla 13 vuotias) mutta niinkuin rakas tyttöystäväni sanoi: olet silti uskollinen fani! T:13.v punk likka. ♡♥♡ (minä ♥ Alyssa)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikäkin voi vaikuttaa monella tapaa siihen, miten paljon voi osallistua fanijuttuihin tai ostaa mitään.. Mutta silti on täydellinen fani :)

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)