lauantai 30. elokuuta 2014

Ehdota aihetta, kysy jos on kysyttävää

Jälleen aika huomioida enemmän lukijoita ja teidän toiveitanne! 

Kuten otsikosta jo näkeekin, nyt on taas mahdollisuus kysellä/esittää aihetoivomuksia.. Mistä nyt haluattekaan minun kirjoittelevan. Mitä haluatte blogissani lukea vai haluatteko enemmän videoita?

Haluatko kuulla tarkemmin mielipidettäni/näkemystäni jostain asiasta tiettyyn postaukseen liittyen? Haluatko jollekin postaukselle jatkoa? Jokin aihe pohdittuna eri näkökulmasta? Ehdota! 

Aiheiden ei tarvitse olla mitenkään erityisen kekseliäitä, vaan ne voivat olla oikeastaan millaisia vain: mielipiteitä, pohdintaa, arvosteluja, kilpailuja.. yms. Liittyen tietystikin gingaan ja sen fanikuntaan yms. Jos siltä tuntuu, niin voin tehdä myös perinteisen kysymyspostauksen (tällä kertaa tosin kirjoittamalla, sillä uudella läppärilläni ei ole Movie Makeria, jolla voisin videota muokata..).

Jokainen ehdotuksen postannut saa halauksen ja keksin palkinnoksi - sekä tietysti vastauksen kysymykseensä/toiveeseensa jossain blogitekstissä. Arvostan suuresti jokaista ehdostusta ja pyrin ne kaikki toteuttamaan parhaani mukaan :)

Jos et ehdota, niin joku voi seistä ikkunasi takana ensi yönä...

10 kommenttia:

 1. Tuo kuvateksti toi mieleen, että miten olisi aihe Gingan aiheuttamista peloista? :D Onko omalle kohdalle tullut kammoa kuljeksia metsässä karhujen takia, näetkö painajaisia? Löytyykö sarjoista jotain erityisen ahdistavia kohtauksia tai aiheita?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hmm tuossa on ideaa. Katsotaan jos saan kehiteltyä jotain :) Kiitos ehdotuksesta!

   Poista
 2. rakastan oheistuote esittelyjä ja/tai arvosteluja sekä kokoelma postauksia. Voisitko tehdä jotain sen tyylistä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oheistuotteita en aio enää todennäköisesti esitellä tässä blogissa ja voi olla että kokoelmakin jää pienelle huomiolle.. Millaisia arvosteluja haluaisit oheistuotteisiin liittyen? Arvosteluja voin niistä tehdä :)

   Poista
  2. Esim. Minkä kuntoinen on hyvä oheistuote minkälaisista oheistuotteista pidät/et pidä ja ovatko jotkin oheistuotteet mielestäsi turhia tai älyttömän ylihintaisia.

   Poista
  3. Tuosta ylihinnoittelusta voisin kirjoittaakin. Jokin oheistuotearvostelukin voisi olla kyllä aika jees, vaikka nuo GDW figuurit, mitkä jakaa mielipiteitä ulkonäkönsä puolesta :D Kiitos ehdotuksesta!

   Poista
 3. Miksi juuri ginga? Mikä tekee siitä sellaisen että olet siitä kiinnostunut. Mikä siinä on niin erikoista, että innostus on säilynyt aina tähän päivään saakka?

  Mitä eroa on ollut Rikin, Ginin ja Weedin kasvussa suureksi johtajaksi? Miten he kasvoivat pennuista aikuisiksi ja miten heidän taistelu- ja johtamistaitonsa, sekä moraalintajunsa kehittyi ajan myötä.

  Voisit myös tehdä jonkun vertailun siitä miten jotkut vanhat hahmot ovat muuttuneet weedin myötä. Tarkoitan siis verrattuna hopeanuoleen. Tai miksi ei vaikka niinkin että miten ne ovat muuttuneet kohdattuaan weedin itsensä tarinan aikana :) jos tähän nyt voi vastata muulla kuin yhdellä tavalla:
  he kaikki selvästikin löysivät valon, mutta jotain pohdintaa siitä millä tavalla se vaikutti hahmon persoonaan..?

  Tässä nyt jotain, lisäilen näitä jos tupsahtaa mieleen, ei nimittäin olisi maailman kivoin juttu herätä yöllä vessaan täällä keskellä korpea ja huomata herra kabuton tirkistelevän ikkunan takana... Aika hurja mielikuva :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee, oli pakko heittää joku uhkauskuva :DD

   Joitain noista mainitsemistasi ehdotuksista olen joissain postauksissa pohtinut joissain määrin, mutta voisin harkita tuota "Miksi juuri ginga?" -aihetta :) Kiitos ideoista!

   Poista
 4. Kai ootjo uusimman Weedin saanu käsiisi? Ja kai arvostelu on tulossa? Mä väänsin itkua ite miltei koko lukemisen ajan, ja muutenkin olin niin ilonen uusimmasta käänteestä! Ihana ihana 35 osa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Julkaisua vaille valmis :) Julkaisen tässä tämän viikon aikana.

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)