torstai 26. heinäkuuta 2012

Orionia ja keräilykorttia

Ja jälleen sain uutta tavaraa hyllyyni. Vaikka olen useampaan otteeseen manannut, että en aio kerätä keräilykortteja, niin sorruin siihen sitten kuitenkin. Aikoinani tuli kerättyä Spice Girls valokuvia ja ne oikeasti ovat minulla vielä jossain tallessa ja ovat vissiin aika harvinaisiakin nykyisin. Niinpä ajattelin, että tulen vielä katumaan, jos en kerää GNG keräilykortteja - eihän sitä koskaan tiedä, jos kortit katoavat myynnistä joskus kokonaan. Orionistakaan en uskalla kerätä kaikkia osia toistaiseksi, jos sarja vaikkapa joskus suomennettaisiin.

SPOILEREITA ORION MANGASTA!


Tässäpä hieman postisedän(tai -tädin) tuomisia:


Obi on takaa oikein mainion näköinen~

Yllätyksekseni mangan mukana tuli obi, joka on tosi kivanvärinen - sininen, joka on yksi suosikkiväreistäni. Selasin mangan pikaisesti läpi. Täytyy sanoa, että tämä osa koostui lähinnä joidenkin random hahmojen taistelemisesta(ilmeisesti Matheuksen ja jonkun toisen, jos oikein käsitin) ja vasta lopussa päästään itse asiaan: Rigel ja Kotetsu juttelevat jotakin vanhojen GNG hahmojen kanssa, jotka on lukittu telkien taakse tiedä sitten minne ja miksi. Lisäksi mangan lopussa näytettiin Koyukia, joka keskusteli jotakin Weedin kanssa, jonka jalka oli paketissa. Osan viimeisimmiltä sivuilta oli pakko ottaa kuva, koska siellä oli tosi suloinen kuva Weedistä ja Koyukista.
Suloisia <3 Ja kuka sitä juuri huusi, että Gingassa ei ole paljon mitään romanttista <3 Weedkin on jo kasvanut hieman pois pyöreistä pentusilmistään ja muistuttaa tällä hetkellä hieman veljeään Joeta.

Seuraava Orion hankintani on varmastikin osa 18, jossa suomalainen Andy ilmestyy ensimmäisen kerran. En millään malta osan ilmestymistä!

2 kommenttia:

  1. Kiva huomata lisää Hopsu-faneja täällä blogienkin suunnalla! 8) Selailin hieman blogiasi ja haluaisinkin kysyä, että mistä kaikialta tilaat näitä Hopsu/Weed/Orion- pokkareita ja tavaroita?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Urumista lähinnä ostelen, mutta joskus saatan hairahtua Huuto.nettiin ja Futagoshopiinkin. Muita nettikauppoja en tiedä olevan olemassa, jotka möisivät Gingaa ja suhteillahan sitä saa myös keräiltyä vaikka mitä :)

      Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)