torstai 2. elokuuta 2012

Weed World

Tänään sain todella harvinaista Ginga herkkua, nimittäin Weed World 2:sen. En voi sanoin kuvailla, miten onnellinen olen tämän jo melko harvinaisen julkaisun saamisesta. Kuten jo rakkaan Weed pehmoni kohdalla, luulin pitkään, etten koskaan tulisi saamaan yhtäkään Weed Worldia(ja vielä näin hyvään hintaan kuin itse sain), mutta toisin kävi. Näköjään ei pitäisi sanoa " Ei koskaan", koska.. No, ne haaveet voi toteutua. Ainakin tässä tapauksessa.

Yllätyksekseni manga oli samaa kokoluokkaa kuin aikaisemmin esittelemäni GNG puhelinluettelo - ja paksukin vielä. Tässä Weed World julkaisun toisessa osassa on mm. Weed mangan 2 osan, GB paperihahmon ja kokoamisohjeet(tosin tästä omastani puuttuu tuo paperinukke), tarra-arkki, värisivuja, fanarttia japanilaisilta faneilta, kalenterin sekä hieman Riki mangaa.
Kuvaa heti mangan alussa olevasta tarra-arkista ja GB paperinuken kokoamisohjeet. Tekisi kauheasti mieli tunkea noita tarroja johonkin, mutten millään raaski. Olisivat kyllä tosi kivoja jossain postikorteissa sun muissa.

Kalenterista hieman kuvaa. Kuva on mustavalkoinen. Aika kiva minusta.

Fanarttia japanilaisilta faneilta. Oli pakko ottaa kuva tuosta Rikistä. Se on ihan mieletön X_X <3

12 kommenttia:

 1. Mer-tarrojaaaa ;___; ♥

  Mut kiva, kun esittelit vähän tätä ^.^ Näyttää tosi kivalta vaikken itse tule todennäköisesti saamaan näitä :'D Sen verta hintavia.

  VastaaPoista
 2. Mistä sä saat näitä kaikkia vihkosia?:) mä en löydä mistään;D

  VastaaPoista
 3. Tarkoitat vissiin mangoja? :D Huuto.netistä huutelen toisinaan tavaraa ja ostan parista animenettikaupastakin( esim. Urumi). Joskus tuttavien kautta saan sumplittua myös tavaraa.

  VastaaPoista
 4. Siis esim. Sitä taide kirjaa weedistä:)) ja oon yrittäny ettiä just näitä weed worldeja mistä kautta hommasit tämän?:) voiskohan löytyä kiinasta yks tuttu on just menos:DD Joo oon käyny huuto.netissä ja urumissa:)) Mulla taas on 1 kamu ja mun isosisko joka fanittaa pitäis tutustuu joihinki:D nii ne ei oikee oo mieluisia myymään/vaihtamaan mitään. Ja oon toi Joku:D vaihoin vaan nimee:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huuto.netissä oli ainakin yksi taidekirja myynnissä kun katsoin :) Weed Worldeja tulee nykyään vastaan tosi harvoin ja omani sain ihan sattumalta, kun eräs tuttava halusi siitä luopua. Weed Worldeja ei ilmeisesti uutena saa enää ollenkaan ja se on harvinaisimpia julkaisuja Weedistä, joten sen saaminen on tosi vaikeaa. Urumissa tosin on n.140e maksava Weed World 5 ja itse tutkailen huuto.nettiä ja Urumia koko ajan, joten kannattaa tarkkailla sivustoja säännöllisesti :)

   Poista
  2. Niin on mutta en tiiä liian kalliita mun lompakolle:D Juu kiitti vinkist!:) Ja lukeeko tai tiedätkö minkä hintainen oli japanissa siis tämä weed world lehti?:)

   Poista
  3. Ei ole mitään hajua, mutta uskoisin, että jos jenit käännetään euroiksi niin samaa hinta luokkaa :)

   Poista
  4. Weed Worldeja saa huutokaupoista, jos on varaa maksaa. Esimerkiksi Yahoo! Japanin huutokaupassa on tällä hetkellä kaksi 10 000 jenin eli noin 100 euron hintaan. Myös eBayssa näitä on toisinaan vajaalla 100 dollarilla.

   Ne ovat niin paksuja, painavia ja harvinaisia nykyään, että mitenkään halvalla niitä ei saa.

   Kiinasta niitä myös tuskin löytyy, koska gingaa on käännetty enemmän japaniksi ja koreaksi. Luulen, että mahdollisuus löytää Kiinasta näitä on todella huono, koska Japanissakin esim. kirpputoreilla ja antikvariaateissa näkyy vain toisinaan GNG ja GDW-mangaa.

   Poista
 5. Siis tarkotatko et maksaa 140e vaii 6e niinku perus lehet?:))

  VastaaPoista
 6. En osaa oikein kunnolla selittää, kun en ole noihin jeneihin perehtynyt, mutta ymmärtääkseni 100 jeniä on 1 euro. Eli kun Weed Worldit on sen verran harvinaisia, että ne maksaa euroissa jotain sen 140e suunnilleen, niin jeneissä se voi olla.. Monta tuhatta :D

  VastaaPoista
 7. ok:) ei millään mun lompsalla voi hommata:(

  VastaaPoista
 8. Muistaakseni tuola ginga.fin kaupassa on muutama weed worldi eikä kovin pahalla hinnallakaan :D Kannattaa käydä katsomassa jos muistan väärin sittenkin :DD

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)