torstai 19. heinäkuuta 2012

Pieni (tai sitten vähän suurempi piristys) päivään

Moni varmasti on jo hyvän aikaa ehtinyt hehkuttaa sitä, että Gingan luoja, herra Yoshihiro Takahashi saapui tuossa hetken aikaa sitten Suomeen vierailulle mm. Kuopion Animeconiin sekä lisäksi vielä nimmaroimaan Helsinkiin ja Ouluun. Vaikka minulla oli monta tilaisuutta käydä näkemässä lapsuuden sankarini luoja, en töiden takia päässyt lähtemään edes Helsinkiin. Tyhmänä menin käyttämään pari viikkoa liian aikaisin ylimääräisen vapaapäivän, joita meille siis töistä kertyy yksi per kuukausi(eli ns. palkallinen vapaapäivä).

Kuopioon asti en todellakaan olisi lähtenyt. Kaupunki on ihan vieras minulle, vaikka muutama vuosi takaperin olenkin siellä käväissyt. Oulussakin olen käynyt, mutta ei tälläinen superstressaajan perikuva uskalla liikkua tuntemattomissa kaupungeissa. Ärsyttää ihan mielettömästi, etten edes Helsinkiin päässyt ja siksi hieman harmittaakin, että olen buukannut itseni ihan täyteen töitä(olen siis kahdessa eri työpaikassa samaan aikaan, jos joku ei tiennyt).

..Mutta tänään tapahtui jotakin piristävää ja samalla niin mahtavaa, uskomatonta.. Nimittäin ystävättäreni Anttu oli käynyt katsastamassa Takahashin Helsingissä. Olin hänelle kieltämättä hieman kateellinen, koska en päässyt mukaan, mutta yllättäen Anttu kertoi hakevansa nimikirjoituksen myös minulle. Tietysti hiljaa mielessäni toivoin, että saisin nimmarin jostakin suunnasta, mutta en sitä kehdannut kysyä. Minulle kun nimmarit ovat jo musiikkimaailmassa hyvin tärkeitä ja henkilökohtaisia.

Ja tänään minulle saapui Antulta kirje, jonka sisällä oli Takahashin nimikirjoitus tosi ihanalla kuvalla varustettuna. Ja tietysti sitä meinasi tulla itku silmään, kun hyvä ystäväni oli ihan minua varten käynyt tiistaina hakemassa nimikirjoituksen. Antulle isot kiitokset vielä näin julkisesti - jään palveluksen velkaa. <3
Olen aina ollut sitä mieltä, että nimikirjoitus on henkilökohtainen. Kun joku kirjoittaa nimmarin aivan naamasi edessä ja antaa sen _sinulle_, niin silloin nimikirjoitus on ikäänkuin sinetöity sille, jolle se on annettu. Siksi minulle on tosi outoa, että ylipäätään riemastuin näin paljon tästä, koska kuten aiemmin jo mainitsin, niin nimmarit ovat minulle tosi tärkeitä. Minulla on säästössä nimmareita monelta eri bändiltä vaikka millä mitalla ja ne kaikki olen saanut henkilökohtaisina ja muistan jokaisen nimmaritilanteen. On ihan eri asia saada ihailtemaltaan ihmiseltä nimmari suoraan käteen kun jonkun toisen antamana ja hakemana. Tosin tämä Takahashin nimmari on jotakin, mikä merkitsee minulle todella paljon - onhan hän sentään suosikkisarjani luoja.

Nyt ei auta muuta kuin rukoilla, että Takahashi saapuisi Suomeen vielä jatkossakin. Silloin kyllä taatusti pyrin järjestämään sopivan rakosen ja lähden katsomaan häntä vaikka maailman ääriin(eli siis Helsinkiin, Tampereelle tai siihen lähistölle XD) ~

5 kommenttia:

 1. No mutta voit ajatella asian sillä tavalla, että olin alkujaankin itse sillä kannalla ettei nimmari ole itselleni. Olin vain välikäsi x) En edes ajatellut sitä omanani, kun omani on kehystettynä hyllyssä ja tyydyn kyllä yhteen.

  Mutta ihanaa piristää jonkun päivää ^^

  VastaaPoista
 2. Uskon kyllä, että Yoshi tulee Suomeen vielä uudelleen. Hän näytti niin kovasti viihtyvän Suomessa ja kutsui tätä toiseksi kotimaakseen. ^^ Hän myös alkoi tukemaan Hopeanuoli!musikaalia ihan kunnolla (teettää näyttelijölle paidat Japanissa), joten eiköhän häntä tulla vielä näkemään. :)

  Olisi kiva jos teitäkin - sinua ja Anttua - näkisi seuraavan kerran kun Takahashi tulee visiitille. Oli tosi harmi kun ette päässeet Kuopioon, olisi varmasti ollut hauskaa. ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä! Olisi mahtavaa miitata joskus. Ainut este vain on se, että kaikilla on välimatkaa niin kauheasti :D Mulle ja Antulle Oulu on ihan pirun kaukana ja itse olen tosi arka lähtemään Tamperetta pohjoisemmaksi :<

   Poista
  2. Totta. :< No pitää katsoa jos siellä etelässä on joskus joku Ginga/Yoshihiro tapahtuma ja jos kukkaro antaa myöten niin tulen ehdottomasti. Tai jos kisoja sattuu olemaan siellä päin. Eiköhän me joskus nähdä. ^^

   Kiva juttu että sait tuon nimmarin. Ainoa huono puoli tuossa postikortissa on sen koko, itse en ainakaan löytänyt juuri sen kokoista kehystä mistään. Ostin sitten vähän isomman ja laitoin kirjanmerkkitarrani siihen viereen, se on minusta tosi nätti ja minulle "arvokas", vaikka eivät oikeasti olekaan kuin jonkun euron arvoisia. :D Se on vain niin nätti ja ihan mukava väripilkku tumman kortin vieressä.

   Poista
 3. Toivon todella, että Takahashi tulee jälleen ensi vuonna taas kesällä :) Mutta haluan, että tulisi Helsinkiin järjestettävään coniin. On ollu vaan Tampereella ja Kuopiossa, joka on ihan liian kaukana. Ja jos Hesaan tulis, niin tuttuni Turusta voisi tulla mukaan ja mahdollisesti ottaisi ylisöpöt koirat mukaan :) Ei olla ennen nähty, joten olisi kiva tavata. Myös ne koirat :)

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)