perjantai 6. heinäkuuta 2012

Paitaa, mangaa ja lasinalusta

Sain tänään jälleen kivaa postia Antulta sekä Kaksoissolassa kimppapaita-asiaa hoitanut PikkuElvis. Anttu kertoi minulle luopuvansa molemmista puhelinluettelomangoistaan ja päätin sitten ostaa niistä toisen, koska olen aina halunnut ostaa yhden niistä. Aiemmin ostin Antulta animaatiokalvon Johnista, mutten jaksanut sitä tähän postaukseen lisätä tällä erää, koska jouduin muutenkin säätämään hyllytilani kanssa laitellessani uusia palasia kokoelmaani. Kyseessä on siis osa 6 7:stä julkaisusta, ja kannessa oleva kuva onkin ollut minulla tietokoneen taustakuvana, tosin vaihdoin sen jokunen aika sitten erääseen toiseen Ginga kuvaan.
Tuon puhelinluettelon kokoisen mangan lisäksi ostin Antulta Ben lasinalusen, josta tosin puuttuu suojapussukka(täytyy siis etsiä jokin suoja, ettei kangas pääse kellastumaan).
En jaksanut laittaa tuota puhelinluetteloa kokovertailuun normaalin mangan kanssa, mutta tässä vähän osviittaa siitä, miten iso tuo manga todellisuudessa on.

Tuo on ehkä minusta inasen pienempi kuin normaali puhelinluettelo, mutta järkyttävän paksu tuo on. Tässä osassa on heti alussa pari värikuvaa, kuten kaikissa tämän version painoksissa. Osa alkaa suunnileen siitä, kun Oun soturit ovat kohdanneet iga- ja kogakoirat.

Viimeisimpänä muttei vähäisimpänä: Toisesta paketista löytyi Kaksoissolassa suunniteltu Animecon paita. Itse en coniin ole menossa, mutta tilasin paidan ihan siksi, että se olisi ensimmäinen Ginga-aiheinen paitani. Eikös olekin aika kiva? Tosin henkilökohtaisesti en pidä tuosta Animecon tekstistä kuvan yläpuolella, mutta onhan se ihan noinkin hyvä. Tässä vielä lähikuvaa paidan kuvasta, koska tykkään raiskata kontrastia, niin kuva ei oikein pääse oikeuksiinsa:
Itse äänestin paidan kuvaksi erästä toista kuvaa, jonka kyllä painatan varmaan jossain vaiheessa(jos siis Anttu vain vaivautuu muokkaamaan minulle isomman version kuvasta, hän tietää kyllä mistä puhun :D)

1 kommentti:

  1. Näytät ihan mainostytöltä 8D

    Tulipa paketti nopiasti, 2. lk laitoin mut oli jo tänään perillä. Kiva juttu ~

    Hyvältä tuo paita näyttää, teksti tuossa päällä tuo tosiaan mieleeni vähän enemmän jotakin mainostavan asian. Itse olisin tykännyt enemmän pelkästä Animecon tekstistä jossakin nurkassa, mutta enpä tuota paitaa ottanutkaan.

    Ja muokkailen kyllä sen kuvan x) Hoputa jos ei ala kuulua muuten. Tässä päivitellyt pari viimeistä päivää Ginga Spiralia ja pitäisi töhrystellä Geelle kiitokseksi Silent Heavenin leiskasta avaimenperä ja sitten vielä sekin sivu päivittää :'D

    VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)