lauantai 8. joulukuuta 2012

Aikuinen ihminen ja pehmolelu piti taas ostaa..

Juu näinpä siinä taas kävi. Vai voiko yhden perkeleen kalliin pehmon ostamisen jälkeen sanoa "taas"? No anyway. Kaksoissolassa huomasin ilmoituksen, jonka Ruskakettu oli jättänyt. Hän oli myymässä isoa Weed pehmoaan ja oli merkinnyt summan, jonka alle hän ei pehmoa myisi. Purin huuliani tiukasti yhteen, etten sanoisi ääneen sitä alamäkeen johtavaa sanaa "tahdon".. No, niinhän siinä sitten tietysti kävi, että antauduin tuolle viettelykselle sillä perusteella, että veronpalautuksetkin tulisivat pian. Niinpä päätin lähettää Ruskaketulle tarjousviestin, jossa ehdotin myyntisummaksi 350 euroa. Yllättäen joku olikin tarjonnut jo 400 euroa tuosta suloisuudesta ja olin jo hautaa kaivamassa itselleni, kunnes pari päivää myöhemmin myyjä laittoi minulle viestiä ja kertoi, että 400 euroa tarjonnut oli vetäytynyt pelistä pois ja pehmo olisi minun, ellei kukaan tarjoaisi suurempaa summaa ennen deadlineä.

Noh, kukaan ei yllättäen deadlineen mennessä ollut tarjoustani ylittänyt ja niinpä sain ison Weed pehmon.
Ja siinäpä tuo nyt on. Vieressä aiemmin ostamani pikku-Weed. Tästä näkee aika hyvin näiden kahden ero, mikä siis korkeudeltaan ei kovin suuri ole, mutta pituus ja leveyssuunnasta ero on hyvinkin suuri.

Voi kääk, miten iloinen ihminen voi olla nyt! Tässä kohtaa voisin nimittää kokoelmani täydelliseksi pehmojen osalta. Täytyy kyllä myöntää, että Jerome ja Mel pehmot olisi vielä kiva saada, tosin alkaa tila sen verran uupua, että mitään isoja ostoksia tuskin lähiaikoina tekemään. Minulle tuotti jo tuskaa pohtia, miten ihmeessä sijoitan tuon ison pulleroni Ginga hyllyyni, kunnes lopulta jonkinlaisen sommitelman sain aikaan.
Hirveä summa tuo 350 euroa, sillä pikku-Weedini maksoi Urumissa saman verran(tosin sain 20e alennusta kun leimakortti täyttyi tilauksen jälkeen niin, että suhat kävi vaan), joten voisinpa tuon ison Weedin nimittää kokoelmani kalleimmaksi yksilöksi. Mielestäni sain ison Weedini hyvin halvalla, kun miettii, että olen nähnyt niitä myytävän 400 eurosta ylöspäin. Eli Satanica-täti on hyvin tyytyväinen keräilijäeukko.

Tällä kertaa säästin Weedin takapuolessa olleen lappusen, enkä leikannut sitä pois, toisin kuin tein pikku-Weedilleni. Tuosta yllä olevasta kuvasta muuten näkee hyvin, miten iso ero noiden kahden kasvoilla on. Omasta mielestäni tuo iso-Weed on naamaltaan paljon söpömpi, mutta rakastan kumpaakin ihan perhanasti. Isäni jo ehti kutsua minua hulluksi, kun kutsuin pehmoja lapsikseni, vitsillä tosin (vai sittenkin tosissani?)
Tuolta näyttää Weedin takamuksessa oleva läpyskä. Läpyskän takapuolella on joku viivakoodi ja japanilaista tekstiä.
Iso-Weed sivusuunnasta kuvattuna.

Vauvat sylissäni<3.. Okei okei, nyt loppui nää ihkutus kuvat. (Meinasin melkein kirjoittaa " Tuore äiti.", mutta joku olisi varmaan ottanut sen liian tosissaan :D)
Okei tää on viimenen: pusukuva ison Weedin kanssa.


Älkää pitäkö minua ihan sekopäänä, mutta voi että miten onnellinen olen!
Jos joku muuten jäi miettimään, niin molemmat Weedini ovat Topsangyon valmistamia, joita siis on ihan virallisesti aikanaan myyty.

Iso kiitos vielä näin virallisesti Ruskaketulle pehmon myymisestä! :)

Lopuksi vielä kokoelmapäivitys kuva. Kuvista puuttuu iso GDW kangasjuliste, julisteet, magneetti ja tarrat. 
Ylähylly:
- Iso ja pieni Weed pehmo
- Antun tekeme Weed pehmo
- Termosmuki
- Suomennetut Weed mangat
- Weed World 2
- Taidekirja
- GDW figuureita
- Tokubetsuhan
- GDW anime DVD boksi
- Meshou Retsuden... GDW tietokirja
- Figuurilaatikko
Keskimmäinen hylly:
- Suomennetut GNG mangat
- 1. sarjan pieniä figuureita (GNG)
- GDW figuureita
- Takahashin nimmari 2012
- Keräilykortti, tarra ja magneettipussukat
- Shin Gaidenit(japaniksi)
- Rikit japaniksi ja suomeksi
- GNG leikattu DVD nro 4
- GNG leikkaamaton DVD boksi
- GNG leikatut suomidubbi VHS:ät
- GNG paperinuket
- GNG pinssi
- GNG keräilykortteja
- GNG puhelinluettelopainos
Alahylly:
- 2 animaatiokalvoa(Gin pentuna ja John)
- Japan Pop lehti, jossa juttu Gingasta
- Pachinko lehtinen
- Shiroi Senshi Yamato manga nro 4
- Lasinalusia
- Antun tekemä Orion piirros
- GNG mainos
- Orion mangoja
- GDW:n englanninkieliset versiot
- GDW:n japaniversio osat 4 ja 37

11 kommenttia:

 1. Ihuna pehmo ♥! En ikinä saisi ostaa tommosta pehmoa XD! Kiva kun näytit kokoelmasi nykytilassa :3! Olisi kiva jos saataisiin videon pätkä kokoelmastasi, sillä viime video oli niin mahtava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En minäkään, mutta omatpa on rahani xD. Alaikäisenä tuollaisen ostaminen ei olisi tullut kuuloonkaan.

   Eiköhän tuota videota kokoelmasta taas tule jossakin vaiheessa, kenties hyvinkin pian ;)

   Poista
 2. Ihana tuo pehmo!:3 Ärsyttää kun olen itse vasta 13- vuotta, niin en saa tilata mitään kallista.. esim Urumista:/ Onneksi postissa tulossa Weed Gaiden1, vai miten se kirjoitetaankaan^^

  Mutta tosiaan olisi ihan mukavaa jos tekisit jonkun videon missä näyttäisit ja kertoisit vähän tavaroistasi:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Odota vain kärsivällisesti täysi-ikäiseksi asti, niin saat päättää omista raha-asioistasi :) (Hienoa, nyt manipuloin nuoria tuhlaamaan rahojaan kalliisiin juttuihin, heh.). Weed Gaiden se on eli ihan oikein kirjoitit :) Itsekin alaikäisenä ostelin vain mangoja, koska ne ovat oikeastaan kaikista edullisimpia ja helpoiten saatavia.

   Täytyykin harkita tuota kokoelma koosteen tekoa videomuodossa, kun sitä on kysytty useampaan otteeseen :)!

   Poista
 3. Oi, tuo iso Weed pehmo on ihana! Olen aina halunnut jonkun ginga pehmon, Jerome olisi kyllä unelma. Vanhempani tai minä itse ei voida ostaa tuollasta pehmoa, joka maksaa yli 400€... murr, nyt oon kyllä kade. Sitten, kun pääsen kesätöihin aijon kaikki manga rahani tuhlata johonkin ginga pehmoon, sen voin luvata!

  Jos saan vielä kysäistä, niin mikä nimimerkki sulla on kaksoissolassa? Olisi kiva laittaa kamuksi. Nimimerkkini on kata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin jouduin säästämään rahaa, että saan tuon pehmon x)

   Satanica nickillä olen Kaksoissolassakin :)

   Poista
 4. Tää ei mitenkää liity tähän asiaan mutta minä taas itsenäni kysyn pöljän kysymyksen. Olen tekemässä omaa blogia ja siinä laitetaan otsikko ja niin eespäin niin mikä se otsikko on? Ja voisikko laittaa jonku esimerkin jotta tajuasin :D! Kiitos! Ja tooosi ihuna pehmo♥! En itse saa ostaa tommosta mutta huuto.netis oli halvalla niin saan ehkä sen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muistaakseni otsikkoon voi laittaa blogin nimen :)

   Poista
 5. Ole hyvä vain, ja kiitos itsellesikin. ;) Mukavaa nähdä, että pehmoni sai rakastavan kodin! :)

  VastaaPoista
 6. oletko keneltä tai mistä tilannut tuon itsetehdyn pehmon?

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)