maanantai 17. joulukuuta 2012

Arvonnan tulos ja muuta asiaa

On viimeinkin aika julistaa arvonnan voittaja, jonka arvon tässä videopostauksessa:
Pahoittelen tummaa kuvaa. Porukat olivat kotona, enkä halunnut herättää kauheata kyselytulvaa kotona, niin siksi puhun noin hiljaisella äänellä. Taustalla soi GNG:n soundtrackilta kappale Across The Sea(hyvin hiljaisella tosin).

Videolta tulee julki kaikki oleellinen, mutta arvonnan voitti.... BRIE! Onneksi olkoon! Laitan sinulle vielä sähköpostia, jossa kyselen osoitetietojasi, niin voin sitten arvontalahjan sinulle lähettää :) Kiitos kaikille osallistuneille, arvostan kovin sitä, että niinkin montaa se kiinnosti.

Brie saa minulta arvontalahjaksi kaksi GNG aiheista tarraa sekä niille pussukan. Kaikki kolme ovat aitoja oheistuotteita, joiden arvo on n. 10 euroa yhteensä. Lisäksi piirsin "superhienon" Ginin voittajalle.

Toinen asia, mitä minun piti tässä postauksessa selostaa oli blogissani ollut äänestys, johon vastasi yhteensä 60 ihmistä. Kiitos kaikille äänestäjille! Tämä antaa minulle jatkossa hieman osviittaa siitä, mitä tässä blogissa halutaan lukea. Tässä näkyvät äänestystulokset:
Kuten näkyy, eniten ääniä sai pohdinta ja toiseksi eniten oheistuotteet. Blogin tarkoituksena on olla pohtiva, Gingan teemoja ja hahmoja käsittelevä alue, jonka on myös tarkoitus herättää keskustelua lukijoidensa keskuudessa. Jatkossa siis pyrin tekemään lisää pohdintoja ja itse asiassa minulla onkin jo muutama aihe tuolla aivojeni perukoilla kehitteillä.

Oheistuotteisiin liittyen minulta on kyselty muutamaan kertaan videopostausta, joten sen aion lähitulevaisuudessa teille tehdä. Lisäksi vielä kysyisin teiltä, hyvät lukijat, mitä haluatte minun kirjoittavan oheistuotteista blogiini? Kysymykseen voi vastata tämän postauksen kommenttiosioon.

Tähdenlento blogi löytyy muuten nyt myös Facebookista!
Blogin Facebook sivuille pääset myös oikealla olevista sivulinkeistä.

Tähdenlento blogin Facebook sivuilla olet ajantasalla uusimmista kirjoituksista, uusimmista oheistuotehankinnoistani, uusista suomennetuista Ginga julkaisuista ja monesta muustakin asiasta blogiin liittyen! Facebook sivuilla voit myös ehdottaa kirjoitettavia aiheita tai esittää kysymyksiä blogiin tai ylläpitäjään (eli minuun) liittyen. :)

5 kommenttia:

 1. Kai silti jatkat myös uusien mangojen arvostelujen kirjoittamista?? itsestäni ne ainakin ovat tosi kivoja :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu totta kai! Ovathan nekin tietyssä mielessä pohdintaa :)

   Poista
 2. Tuossa videosa tautalla näkyy Weed pehmo! Se on tosi söpö. Ostitko sen sillon kun ne olivat vielä halpoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Minulla on kaksi Weed pehmoa, pieni ja iso. Videolla näkyy ilmeisesti tuo isompi, jonka ostin ihan pari viikkoa sitten. Se maksoi 350 euroa eli en valitettavasti ehtinyt ostamaan sitä silloin, kun pehmot vielä halpoja olivat. Heräsin tähän keräilyyn vasta sen jälkeen, kun pehmojen hinnat alkoivat nousta pilviin.

   Poista
 3. Heei mahtavaa! Mä voitan tosi harvoin missää arvonnoissa:) Oon tosi ilonen:D

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)