tiistai 18. maaliskuuta 2014

Inspired By Ginga: Vanhoja fan art löydöksiä

Juttelimme Antun kanssa vanhoista roolipeli ajoista. Sattumalta kysyin häneltä erään vanhan foorumin osoitetta, jota yksi yhteinen tuttumme piti. Kyseessä oli ihmisillä pelattava roolipeli ja eksyin katsastamaan vanhaa pelaajaesittelyäni. Sitä kautta päädyin sitten vanhalle Photobucket käyttikselleni, josta löytyi vuosia sitten hukkuneita muiden tekemiä fan art kuvia vanhoista hahmoistani. Pengoimme kyseistä kuvagalleriaa Antun kanssa ja hän löysi useita kadonneeksi luultuja kuvia. Tässäpä pieni kooste niistä teitä ilahduttamaan.¨

OIKEUDET KUVIIN OMISTAA NIIDEN PIIRTÄJÄT! OIKEUDET HAHMOIHIN KUULUVAT MINULLE! (entisiä nettinimiäni: Wanda, Weed)

Clichéssä aikanaan ollut hahmo Sanityreaper. Tämä kuva on yksi suosikeistani.

Isiksen tekemä kuva Ninja Dog Web/Cliché hahmostani Blodista. Tämä oli niitä harvoja kertoja, kun Isiskseltä vielä sai kinuta arttia omista hahmoista. Nykyään en usko sen olevan kovinkaan mahdollista, joten tämä kuva on yksi parhaimmista löydöistä!


Jälleen kuva Sanitystäni. Tekijän nimeä en ikävä kyllä muista, eikä sitä ole kuvaankaan merkattu. Tämä on muistaakseni muokattu valmiiseen kuvapohjaan. Creditit siis kuvan värittäneelle ja kuvapohjan omistajalle!

Sashan tekemä kuva Sanitystä. Yksi suosikeistani, jonka tulostin aikanaan huoneeseeni.

Tämä kuva on vasta parin päivän ikäinen, mutta ajattelin sen tänne pistää. Antun tekemä kuva uudesta Cliché hahmostani Kendalista.

Jos haluatte lukea tietoa yllä olevista hahmoista, lukaiskaahan TÄMÄ postaus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)