torstai 13. maaliskuuta 2014

Question & Answer Time!: Vastausvideo

Kysymyksiä tuli aika hyvä määrä ja sain nyt videonkin kuvailtua. Tässäpä sitä olisi! Pituudeksi valahti peräti puolituntia, toivottavasti jaksatte katsoa. Jokaiseen kysyttyyn kysymykseen vastasin.

..Ja älkää ihmetelkö tuota mongerrusta. Video on kuvattu yhteen pötköön.

VIDEOON TÄSTÄ!

Samalla voisin tässä hehkuttaa, että tein paluun foorumiroolipeliareenalle ja palasin pitkän harkinnan jälkeen takaisin Clichéen, joka on siis tunnetuimpia koiraroolipelejä netissä. Se täyttää piakkoin 10-vuotta, joten pelillä on vuosia takanaan hyvinkin paljon. Suosittelen ihmeessä edes vilkaisemaan, sillä roolipelin idea on aina ollut mielestäni yksi parhaimmista ja Clichéssä on aina ollut hyviä, vaivaa ja aikaa näkeviä ylläpitäjiä. Vaikka joukossa on vuosien mittaan ollut ties minkälaista sisäpiiritouhuilua, vaikuttaa nykyinen ylläpito hyvältä. Roolipelissä on tällä hetkellä ns. kuivakausi meneillään, mutta kuten tiedetään, kevät on aina yo-kirjoitusten ja lopputöiden aikaa ja senpä takia joutuukin jostain kivasta ottamaan sen ajan. Toivon mukaan päätökseni palata Clichéen oli oikea, tällä hetkellä uskon, että se oli.

5 kommenttia:

  1. Sivuhahmoiksi olisin tässä tapauksessa luokitellut karskisti vaan kaikki muut kuin nämä akitasankarimme :D Mutta kiva video jälleen!

    VastaaPoista
  2. Videolla pariin kertaan puhuit linkeistä, että linkität jonnekin. Laitatko mainitsemasi linkit vielä esim tähän blogitekstiin esille? :)

    VastaaPoista
  3. Oho, ne sitten kuitenkin unohtui. Lisään ne tuon videon kuvaukseen kun kerkiän :)

    VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)