maanantai 4. helmikuuta 2013

Unelmieni kokoelma

En ole hetkeen kirjoitellut mitään oheistuotteisiin liittyvää ja tätä(kin) aihetta on kyselty minulta, joten ajattelin sen tässä samalla toteuttaa, ennen kuin lähden rentoutumaan hierojalle.
Omasta keräilystäni voin sen verran sanoa, että en ole piiiitkään aikaan ostellut mitään Gingaan liittyvää, koska säästän (tai siis yritän säästää) eräitä Hiusmessuja varten, jotka ovat maaliskuussa. Lisäksi pitäisi säästää kesän festareille rahaa, mutta koska tilini huutaa tällä hetkellä lähemmäs kahtasataa euroa, eikä tuloja tosiaan ole paljoa, täytyy ilmeisesti ottaa tatuointirahastostani rahaa tuota kesän hurvittelua varten - ellen sitten kunnon kesätöihin pääse. Jouduin irtisanomaan myöskin salikorttini, koska sitä rahaa ei tosiaankaan tule, niin jostain on karsittava (mun pitää maksaa itse myös laskuni, vaikka asunkin vielä vanhempieni nurkissa). Eli se, mitä tuossa äsken yritin epäselvästi sössöttää, oli se, että kokoelmani päivittymistä ette ehkä hetkeen pääse seurailemaan, mutta lisää tavaraa tulee heti, kun minulla on rahaa sitä taas hankkia.

Mutta sitten taas asiaan. Unelma kokoelmani. Jokaisella keräilijällä (oli se sitten Gingaa tai antiikkia) on oma haave kokoelmansa. Jokainen keräilijä varmasti tahtoo tiettyjä asioita kokoelmaansa, jotkut on helpompi saada ja jotkut taas hirveän tuskan ja työn kautta. Tässä aluksi voisin ensiksi valottaa hieman realistista haavekokoelmaani, joka vielä periaatteessa on mahdollista saada. Näihin haavekokoelmiin sisältyy kaikki jo tällä hetkellä omistamani tuotteet, joten niitä en tähän mainitse. Haavehaave kokoelmassani puolestaan on ainoastaan olemassa olevia, extrahyperharvinaisia tuotteita, mitään mielikuvitustuotteita en tähän listaan ole laitellut, tokkopa sitä voisi tehdä sellaisenkin tekstin, millaisia oheistuotteita haluaisin Gingasta julkaistavan. Mutta nyt pulinat pois ja Let's start!
Piti nyt itsestänikin pistää kuva, jotta ette varmasti missaa hiuslaitokseni muutoksia. Köh.


REALISTINEN UNELMA KOKOELMANI

1. Haluan täyden setin GNG keräilykortteja eli kaikki 60. Vielä on matkaa, sillä omistan alle 20 korttia. Onneksi kortteja on myynnissä Futagoshopissa melko paljon, joten sieltä varmasti tulevaisuudessa kaappaan nuo loput mukaani jossain vaiheessa.

2. Kahden Weed pehmoni ohelle haluaisin vielä yhden pehmon lisää. Mel tai Jerome olisivat sellaiset, jotka haluaisin kokoelmaani, ne ovat kuitenkin suht. helppoja saatavia verrattuna vaikkapa Rikiin ja Giniin.

3. Tämä nyt on itsestään selvyys, mutta haluan koko suomennetun GDW:n itselleni. Siis mangan. Tämä tulee toteutumaan varmasti, koska ostan jokaisen mangan niiden ilmestymispäivänä.

4. GNG-figuureista haluaisin vielä ainakin Musashin, Oliverin, Rikin ja Johnin. Taitaa kuitenkin nuo kaksi jälkimmäistä jäädä haaveeksi. GDW-figuureita en taida enempää haluta, koska ne ovat niin häröjä.

5. Haluaisin kunnon, isokokoisen animaatiokalvokuvan Ginistä tai Kurojakista. John ja Rikikin kelpaisivat.

UNELMAKOKOELMA, JOKA TAITAA JÄÄDÄ VAIN UNELMAKSI

1. GNG lautapeli. Sitä olen himoinnut jo pitkään ja taitaa olla pehmojen jälkeen suosikkioheistuotteeni.
Kuva lautapelistä. HUOM! En omista kuvaa!

2. Täysi setti GDW-pehmoja. Siis kaikki. Ihan kaikki, isot ja pienet. Niiden välissä olisi ihanaa nukkua<3

3. GNG lakanat. Näitä en ole koskaan nähnyt, mutta haluaisin kovasti. Kaikki vaatejutut ovat tervetulleita kotiini<3

4. GNG astiat sisältäen kaiken aina syömäpuikoista lautasiin, kippoihin ja kappoihin. Näiden säilytys tosin olisi hirvittävä ongelma, sillä varmasti särkyvät helposti.

5. Täysi setti GNG:n 1 ja 2 sarjan ISOJA figuureita.

6. Takahashin luonnoksia GNG ajoilta. Sellaisia kuvia, joita hän ei ole julkaissut missään.

7. GDW Pachinko koneen. Olisi siistiä pelata sitä.

8. Haluaisin niin kovasti maistaa niitä legendaarisia merileväkeksejä, joita porukka säästelee arvonlaskemisen pelossa. Harmi, etten elänyt 80-luvulla vielä. Myös vohveleita olisi hauska päästä maistamaan.

9. GNG kengät. Ne tohvelit <3

10. GDW Zippo. Ihan vain siksi, koska huvittaa ajatus tupakansytyttimestä. Miten ihmeessä sellainen tuote on keksitty? :D

Tässäpä taisi olla unelmakokoelmani. Seuraavaksi taidan tästä aiheesta inspiroituneena kirjoittaa tavaroista, joita haluaisin tehtävän. 

Mitä teidän unelma kokoelmaanne kuuluu? 

11 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. GNG:n 2. sarjassa ei ole muuten isoja figuureita laisinkaan, kaikki ovat pieniä.

  VastaaPoista
 3. Nuo luonnokset kelpaisivat minullekin - ihan vain vaikka nähtäväksi jossei itselle saa. Ollaan parin kaverin kans mietitty että herran pitäis perustaa blogi ja laittaa sinne kuvia kaiken maailman luonnoslippulappusistaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo olisi hyvä idea. Tosin Takahashi joutuisi kirjoitamaan japaniksi, koska tietääkseni hän ei oikein englantiakaan taida. Olisi kyllä siistiä lueskella hänen sarjojensa etenemistä blogin kautta :)

   Poista
  2. Totta tuo kielijuttukin, mutta eipä se minua ole ennenkään haitannut. Stalkkaan hyvin aktiivisesti Takayuki Miyauchin blogia, vaikka täysin japaniksi sekin on ;3
   Kuvat kertoo yllättävän paljon.

   Poista
 4. Tiesitkö muuten että Urumissa oli myynnisä tuo Ginga lautapeli (550euroa)Mutta loppui justiinsa... (:

  VastaaPoista
 5. urumissa on keräily kortteja 5 euroo kappale :) jos kiinnostaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tiedän, ei vain ole varaa juuri nyt ostaa :S

   Poista
  2. mulla on rahaa seitemään weed pokariin

   Poista
 6. mikset voisi tehä videota tän hetkisestä kokoelmasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen tehnyt sellaisen. Tämän linkin takaa löytyy: http://www.youtube.com/watch?v=2GTZN5CFX3g&list=UUV6c5PrhlW98H5ns6yAvO5g&index=6

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)