perjantai 15. helmikuuta 2013

Uusi otsikkokuva äänestys

Uutta äänestystä pukkaa. Tällä kertaa annan vallan lukijoilleni valita seuraavan otsikkokuvani hahmon/hahmot. Idea on peräisin yhteistyökumppaniltani Antulta, joka vastaavanlaisia kyselyitä on Hopeatiikerissä tehnyt. Vaihtoehdot rajoittuvat lähinnä omassa blogissani Giniin ja Weediin, sillä haluan, että blogini on heti ensi katselmukselta tunnistettavissa Ginga blogiksi myös sellaisille, jotka eivät sivuhahmoja välttämättä tunne. Toki muitakin hahmoja voi ehdottaa tässä postauksessa tai vieraskirjassa, jos tahtoo. Hahmoja en itse ala piirtämään, vaan käytän lopputuloksessa joko anime tai mangakuvia tai niiden yhdistelmiä, se jää siis yllätykseksi mitä valitsen ;) (Anttu tietysti varmaan kuvan minulle muokkaa, minä vain päätän kuvan/kuvat, keh).

Äänestysaikaa on tasan kaksi viikkoa. Eniten ääniä saanut vaihtoehto voittaa ja pääsee blogin otsikkopalkkiin sekä tietysti Facebook sivujen kansikuvaksi~

Gingan täytteistä viikonloppua teille! <3


3 kommenttia:

 1. hyvässä bannerissa (otsikkokuva) voi olla semmonen jossa ois leikattu (niinku nytkin weed bannerissa) jokasen sun suosikki hahmon kuva/t :))ja esim kuvien taustalla ois kaksoissola ja jottain väriä ja esim sunkin kuva ois kiva!
  semmonen ois cool :33 XD

  P.S. oot näköjään mukava tyyppi ja hyvä kokoelma :DD luen blogias jatkossakin ;) jatka samalla tavalla

  t. hopsuhöperö x3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ideasta, voisin moisen joskus toteuttaa. Toki jokaisessa otsikkokuvassa tulee jonkinlainen tausta olemaan, jotta se on siistinnäköinen. Omaa kuvaani en tänne Ginga blogiin otsikkoon laita, vaikka sitä harkinnut olenkin, mutta kiitos tästäkin ideasta.

   Ja kiitos kehuista ja kivaa jos jatkossakin blogiani luet :)

   Poista
 2. ihana weed pehmo itselläni oli saman lainen mutta annoin kaverilleni syntäri lahjaksi ni ei oo enää ja se oli iso kokonen
  kin.

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)