perjantai 1. marraskuuta 2013

Giveawayn tulokset

Giveawayni ei kovin suurta osanottoa näköjään saanut, mutta saimme sentään muutaman osallistujan kasaan.

Voittajaksi ja ensimmäisen palkinnon saajaksi Giveawaylle valitsin....

.....BEATAn! Onneksi olkoon, voitit itsellesi Takahashin Great Horse - sarjan mangan! Laitan sinulle sähköpostia liittyen palkinnon lunastamiseen :)

Tässä vielä Beatan hyvä perustelu suoraan kopioituna:

"Lempi postaus sinulta on: mitä jos hahmot olisivat ihmisiä? ja/tai hahmojen yhdennäköisyydet, perustelen ensin tuon mitä jos hahmot olisivat ihmisiä: En koskaan oo sen enempää asiaa ajatellut mutta kun luin tuon postauksen, mieleeni tuli monia kysymyksiä ja ajatuksia. Esim millainen gin olisi ihmisenä, oli yksi ensimmäisistä ajatuksistani kun postauksen luin. Kun postaus herätti niin paljon ajatuksia ja kysymyksiä, ajattelin niitä sitten jopa seuraavanakin päivänä. 
http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/09/mita-jos-hahmot-olisivatkin-ihmisia.html

hahmojen yhdennäköisyydet: 
http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/09/hahmojen-yhdennakoisyydet.html
Miksi hermostua tuollaisesta asiasta? Kun tietty samaa rotua edustavat voivat näyttää ja joskus näyttävätkin samalta, sillä samoja piirteitähän löytyy ja siitähän useimmiten koiran rodunkin tunnistaa (ulkonäöstä). Ja jos koiria on laumassa niin paljon niin eihän nyt herranen aika jokainen voi olla eri rotuinen. Tämäkin postaus herätti mielessäni kysymyksiä ja ajatuksia ja lopussa sain naurahtaa tuolle "... Vai miltä kuulostaisi chihuahua Oun joukoissa?" kun munmielestä edes joku esim. Jackrusselinterrieri ei sopisi sinne, mutta tosiaan sekin on totta että jos olisi esim 20 samaa rotua edustavia, vaikka 20 collieta siellä alkaisi häiritsemään kun tietty olisi silloin paljon samannäköisiä. (Igat ja Kogat ovat myös asia erikseen :DD) Samaa sukua olevat koiratkin tietty voi tunnistaa esim juuri Gin ja Weed :DD Niistähän huomaa heti että jotain sukua on kun mm. sama väri jne. mutta nekin erottaa ihan helposti niinkuin olit sinne laittanut :) "


Mielestäni oli kiva, että Beata oli laittanut postaukseen kaksi suosikkipostausta. Erityisesti pidin perusteluista Hahmojen yhdennäköisyydet postaukselle.


Toisen palkinnon (eli erityismaininnan hyvästä perustelusta) saajaksi valitsin....
....STALKKERIn! Onneksi olkoon! Alla vielä Stalkkerin kirjoittama perusteltu kirjoitus lempipostauksestaan:

"Lempparitekstini on Vertailussa: GNG manga ja anime 
http://satanicangingablogi.blogspot.fi/2013/07/arvostelussa-gdw-osa-21-toveruuden-voima.html

Tykkään tuosta postauksesta, koska GNG mangaa ja animea vertaillaan usein tyylillä "mangassa tämä juttu meni näin mutta aimessa meni näin", mutta sinä kerrot tekstissä, missä asioissa manga onnistui paremmin ja mitkä asiat oli tehty paremmin animessa ja sinä olet myös perustellut mielipiteesi. Kirjoitat myös sellaisista asioista, joita en ole itse huomannut, esim. "Esimerkiksi Bill on mangassa paljon persoonallisempi hahmo kuin animessa, samoin kuin Musashikin. Animessa tuntuu, että hahmot erottaa vain äänestä, enkä ennen mangaa ole koskaan oikein osannut kuvailla, minkä luonteisia sivuhahmot todella ovat." Minä en ole koskaan aiemmin kiinnittänyt tuohon asiaan yhtään huomiota! "

Stalkkeri kirjoitti mielestäni hyvät perustelut ja oli kiva kuulla, että hän on löytänyt teksistäni asioita, joita ei itse ollut tullut pohtineeksi. Se on kiva kuulla, sillä tekstieni tarkoitus onkin antaa lukijoilleen uusia näkökulmia asioihin. Onnea voittajille ja kiitos kaikille osallistuneille!

3 kommenttia:

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)