perjantai 29. marraskuuta 2013

Gingamaisia tapoja

Tämä aihe tuli mieleeni tehtyäni Youtubeen videon omista oudoista tavoistani ja päätin aiheen napsaista tänne gingamaailmaankin.

Omia outoja tapojani Gingaan liittyen aloin miettimään ihan kunnolla, sillä ei niitä itse asiassa kovinkaan paljoa ole, mutta tässä hieman listaa siitä, mitä mieleeni juolahti. Osa tavoista on varmaan hyvin normaaleja ja siksi olenkin eritellyt "normaalit" ja "oudot" tavat eri kohtiin. Normaalit tapani ovat varmaan hyvin arkipäiväisiä, mutta jotenkin ne yhdistyy omasta mielestäni Gingan perussanomaan.

"NORMAALEJA" TAPOJA:

1. Lähtökohtaisesti pyrin olemaan aina kiltti kaikille ja toimimaan mahdollisimman tasapuolisesti.
Minut on kasvatettu olemaan kiltti ja ystävällinen niin tuntemattomille kuin kavereillekin. Olen ehkä ujo, mutta kadun hirveän pitkään, jos tiedän tehneeni tai sanoneeni jotain väärin.

2. ...Ja johtuen tuosta äskeisestä, yleensä tungen kalenterini täyteen menoja alkaen kavereiden tapaamisesta extratanssitunteihin ja muihin menoihin, jotta kaikille olisi tasapuolisesti aikaa.
Harvemmin minulla on täysin vapaata päivää. Joka päivä minulla on yleensä sovittuna jotain pienempää tai isompaa. Siksi joudunkin jättäytymään usein kavereiden synttäreiltä pois, koska olen monta viikkoa aiemmin jo sopinut menoja eri paikkoihin. Pitäisi varmaan oppia hillitsemään itsensä ja elää hetkessä.


OUDOT TAVAT:

1. Pyöräillessäni, juostessani tai kävellessäni kuvittelen olevani Gin tai Weed, joka juoksentelee ympäri maita ja mantuja. Vaihtoehtoisesti olen esittävinäni Giniä, joka juoksee lauman kanssa kohti tuntematonta.
Tämä on varmaan aika yleinen outo gingamainen tapa, jota olen tehnyt ihan pienestä saakka. Pyöräillessäni saatan jopa ihan läähättääkin koiramaisesti kieli ulkona, kunhan olen ensin varmistanut, ettei kukaan näe.

2. Toisinaan, kun keskustelen jonkun toisen kanssa, saatan kuvitella itselleni pystyt koirankorvat, joita luimistelen tai kääntelen ja vääntelen edes takaisin. 
Tätäkin tulee harrastettua erityisesti, jos häpeän tai ihmettelen jotakin. Hävetessäni jotakin saatan kuvitella itseni luimistavan korviani kuin koira.


3. Ollessani iloinen saatan kuvitella itseni Hopeanuoleksi. Taustalle kuvittelen soimaan lähes aina GNG:n tunnarin. 
Tätä tuskin sen kummemmin tarvitsee perustella :'D

4. Saatuani jonkun mieltä painavan asian selvitettyä (esim. riidan tai vastaavan), saatan kuvitella päähäni soimaan Shouri No Uta- kappaleen ja yleensä laitankin sen soimaan ollessani todella iloisella tuulella.
Shouri No Uta on vain sellainen iloisuuden ja voittamisen tuntuinen kappale. Vaikken sanoituksista ymmärrä mitään, siinä on sellainen voittamisen fiilis ja sitä kuunnellessa hyvä mieli lisääntyy.

5. Toisinaan syödessäni jotakin sitkeää lihaa, kuvittelen itseni Giniksi, joka syö fasaania, kuten animessakin.
..Kihih, Hopeanuolta on kiva leikkiä. Tätä tosin harvemmin enää tulee harrasteltua.

6. Uidessa ja erityisesti sukeltaessani leikin olevani Gohein koulutettava koira, yleensä kuvittelen olevani oma alterini.
Tämäkin varmasti hyvin yleinen tapa, jota muutkin fanit harrastavat.

7. Haaveilen edelleen päästä leikkimään Hopeanuolta lumikasoille kavereiden kanssa, kuten nuorena oli aina tapana.
Tätä tuskin selitellä tarvitsee. Voi niitä aikoja <3


Tällaisia tapoja löytyy minulta. Ja hei, olen 20-vuotias ja kuvittelen olevani koira tietyissä tilanteissa, hmm. Tosi vajaata varmaankin sellaisten mielestä, jotka eivät allekirjoita harrastavansa samanlaista kuvittelua :D Hopeanuolesta saa hyvin voimaa kaikenlaisiin tilanteisiin elämässä. Lieneekö syy sarjan päähenkilössä, jonka olenkin maininnut olevan eräänlainen esikuva minulle, vaikka kuvitteellinen hahmo onkin?

Minkälaisia outoja gingamaisia tapoja teiltä löytyy? Osuuko jokin omista tavoistani yhteen teidän tapojenne kanssa?

14 kommenttia:

 1. :---D Mie leikin joskus uidessani että oon kissa ~ Soturikissa-kirjasarjasta.
  Sitten veljen kanssa pelastettiin toisiamme 'joesta' :D

  VastaaPoista
 2. http://www.youtube.com/watch?v=edqD9qDn0U4 siinä osviittaa mitä siinä sanotaan. Tuskin ihan sanasta sanaan, mutta.. :D

  VastaaPoista
 3. http://digimonfrontier77.deviantart.com/art/Shouri-no-Uta-271390291 ja tuossa englanniksi. googlettamalla löytyy ihmeellisiä asioita :D

  VastaaPoista
 4. Ihana postaus! :) Mäkin oon joskus kuvitellut syödessäni jotain lihaa, että olen Gin joka syö! :D

  VastaaPoista
 5. Wau. xD Mä luulin tosissani olevani lähes ainoa joka ajattelee luimistelevansa korvia. Tosi viihdyttävä postaus. :'3

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 7. Mulla on ihan AINA kun käytän koiraa lenkillä, kävelen yms niin alan mielessä "leikkimään" Gingaa, et oon Gin yleensä ja sitten keksin mitä kummalisempia juonen käänteitä ja muita.. itsekin saatan huomata läähättäväni ulkona tai murisen jos olen vihainen joten koiramaisuus todellakin tarttuu.. :D Myös yritän pysyä oikeudenmukaisena ja ystävällisenä, koska Gin on tavallaan esikuvani, vaikka välillä se vaikeeta onkin... itsekin ikävöin aikoja kun lumikasoilla ja tiesmissä pelloilla leikittiin Hopeanuolta parhaiden kavereiden kanssa, olen vieläkin vitsillä heittänyt idean mutta eipä kukaan "teini-ikäinen" viitsi enää kömpiä ulkohousut ja kuomakengät jalassa lumessa ja ulvoa kuuta...:)

  VastaaPoista
 8. Joskus ku hyppään vaikka jonku lätäkön yli
  kuvittelen olevani Gin joka hypää Rotkon yli :)
  Tai Joku Soturikissa ^^

  VastaaPoista
 9. Pystyykö omaa Blogiaan Poistamaan? Jos voi niin
  voisiko joku kertoa miten

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menet valitsemasi blogin asetuksiin, Asetuksien alavalikosta "Muu", sitten tulee kohta:

   Blogityökalut Tuo blogi - Vie blogi - Poista blogi

   Poista
 10. Oh, tunnistin itseni tosi monesta näistä. Ihanaa etten ole yksin erikoisten Ginga-vaikutteiden kanssa! =D
  Varsinkin "oudoista tavoista" 1 ja 2 (ja toki myös oikeudenmukaisuus yms on tarttunut). Samoin uidessani saatan kuvitella olevani saarelle uiva Gin tms. Jestas meitä faneja.

  VastaaPoista
 11. Hahaa, hyvä etten ole yksin näiden tapojeni kanssa! Sen verran porukka tunnustaa gingamaisia tapojaan, ettei tarvitse olla huolissaan omasta mielenterveydestään :D

  VastaaPoista
 12. Ja näin: odotit olevasi ainoa, vaikka niin tuolla postauksessa sanoit, että tämä ja tämä tapa varmasti monella muullakin. Voikun voisi joskus törmätä ihmiseen, joka ei oikeasti olisi niin kiero ja itsekeskeinen :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä tee turhia johtopäätelmiä asioista, joista et mitään teidä. Mikäli minua ei kiinnostaisi muiden ihmisten tavat ja mielipiteet, en niitä myöskään kysyisi. Pientä huumorintajua peliin :)

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)