sunnuntai 24. marraskuuta 2013

Tuliaisia Antulta

Anttu oli käymässä luonani tässä viime viikonloppuna pitkästä aikaa. On se jännä, miten paljon meillä on aina puhuttavaa keskenämme aina tavatessamme. Tapaamme Antun kanssa muutaman kerran vuodessa (eli hyvin harvoin), mutta vastapainoksi juttelemme lähes päivittäin Facebookissa. Hyvän ystävän kanssa aika rientää aina niin vauhdilla, että lähtöpäivänä sitä aina kiroaa, että "olisipa aika mennyt hitaammin". Jospa sitä joskus saisi järjestettyä asiat niin, että vierailuaika olisi viikon, niin kerkeisi tehdä vähän enemmän kaikkea.

Mutta jotta postaukseni ei kuulostaisi niin haikealta, siirrytään itse aiheeseen, nimittäin siihen, mitä se Anttu toi tullessaan. Näin mainostuksena, minulla on maanantaina synttärit ja oli todella hienoa saada paras ystävä vierailulle juuri ns. synttäriviikonloppuna. Mitään pirskeitä en tänä vuonna aio pitää, ihan vain siksi ettei huvita ja siksi, ettei ole oikeastaan rahaakaan. Antun vierailu kruunasi kaiken - tulipahan korkattua hänen ja vanhempieni kanssa synttärikakkukahvit lauantaina.

..Mutta niin. Antulta sain muutamia kivoja Hopeanuoli-aiheisia juttuja, joita halusin teille tässä esitellä pikaisesti.


Ensimmäisenä yllätyksenä sain kauan kaipaamani Hopeanuoli julisteen, jonka laitoinkin heti seinälleni. GNG:n ensimmäisen osan kansi on ehkä se kaikista nostalgisin ja kaunein kansi, jota olen harkinnut myös tatuoivani jossain vaiheessa. Vaikka värit ovatkin aika yksipuoleiset, en voi olla tuijtotamatta Ginin ja Akakabuton ilmeitä ja asentoja - ne ovat vain niin hienot kaikessa yksinkertaisuudessaan. Juliste on samaa koko luokkaa suomijulkaisun 10 osan mukana tulleen julisteen kanssa, eli ihan kivan kokoinen. Kääntöpuolella on yhtä hieno kuva osan 2 kannesta, mutta ykkösosan kansi sai nyt kunnian olla esillä ja koristaa vaatekaappini ovea.


 Toisena kivana juttuna sain lukunäytteen Weedistä. Yllätyin hurjasti lukunäytteen pienestä koosta, sillä olin sen kuvitellut olevan vähintäänkin perus Ginga-mangan kokoinen, mutta tämä olikin tosi pieni - olisiko A5:stakin pienempi? Lukunäyte on aina kiva lisä kokoelmaan, sillä vuosien päästä se on hyvinkin nostalginen lehtinen - ensimmäinen todiste, siitä, että Weed tullaan julkaisemaan suomeksi. Pienenä vertailuna otin kokoero kuvan japaninkielisestä Weed mangasta ja lukunäytteestä - koko ero jokseenkin suurehko, ainakin minusta.


...Myös parin vuoden takainen Ginga-aiheinen kortti löysi tiensä kokoelmaani. Tästä kuvasta sopisi teetättää paita, sillä tykkään hirveästi Ginin ilmeestä sekä taustalla olevista lipuista. Kuvan alla on pieni ylimääräinen tila, joka oletettavasti on tarkoitettu Takahashin nimikirjoitukselle. Nyt on sitten minullakin kaksi kappaletta kortteja Takahashin vierailulta, tämä tosin ilman sitä nimikirjoitusta.


Viimeisenä muttei missään nimessä vähäisimpänä sain vielä Antun tekemän synttärikortin, jonka hän joka vuosi on jaksanut minulle väsätä. Kuvassa on vanha omakeksimäni hahmo Nemo, jonka olenkin jokunen aika sitten teille esitellyt. Oikealla näette pienen vihkosen, jonka sisällöstä pidin myös todella paljon. Vihon sisältöä en teille vielä paljasta, nimittäin Anttu teille ensi kuun puolella kertoo kyseisestä vihosta tarkemmin bloginsa puolella~ Antun piirrostyyli senkun kehittyy koko ajan ja voisin näin julkisesti myöntää olevani hänelle ikuisesti kateellinen siitä, miten intohimoisesti hän suhtautuu piirtämiseen ja ylipäätään taiteeseen. Itse menetin piirtämisen ilon kauan sitten, joten olen iloinen, että Anttu on sitä jatkanut sitkeästi ja saanut sitä kautta useita fanejakin. Jospa sitä itsekin joskus saisi taas kynän käteen ja innostuisi piirtämisestä taas samalla tavalla kuin joskus kauan sitten.

4 kommenttia:

  1. Mulla on toi juliste myös ja se on ihana! (: ♥ Anttu on todella hyvä piirtäjä!

    VastaaPoista
  2. Hienoa, että tykkäsit~ 8D

    (Ohops, kannessa muuten näkyy mun oikea nimi, jonka meinasin jättää pois siitä nettiversiosta, mutta enpä usko että kukaan tulee mua ahdistelemaan sen tähden).

    VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)