keskiviikko 14. toukokuuta 2014

Gingamaisia kuulumisia

Lieneeköhän tämä ensimmäinen postaus vähään aikaan, jossa puhun vaihteeksi itsekkäästi itsestäni ja kuulumisistani gingan saralla tällä hetkellä. Vaikka postauksia tuleekin viikoittain vähintään 1-2, eivät ne periaatteessa kuitenkaan kerro varsinaisia kuulumisiani, vaikka toki ovat aiheita, jotka sillä hetkellä ovat mietityttäneet ja inspiroineet. Tällä kertaa kuitenkin päätin kertoa vähän tämän hetken yleisiä kuulumisia gingan saralta. Miten menee ja niin päin pois~

Mistäköhän aloittaisin? Gingan ja sen fanittamisen suhteen menee tällä hetkellä ihan hyvin. Sarjaan en missään nimessä ole kyllästymässä ja sen näkeekin postaustahdistani täällä blogissa ja aktiivisuudestani Kaksoissolan keskustelufoorumilla. Foorumista puheen ollen, siellä tuleekin vierailtua päivittäin useampiakin kertoja ja saatan joskus puhelimellakin käydä vilkaisemassa uusimmat kommentit kiinnostaviin tekstiaiheisiin ja kommentoinkin niihin vähintään muutaman kerran viikossa, varmaan jopa joka toinen päivä ellei jopa päivittäinkin. Foorumista on tullut näiden vuosien aikana kieltämättä yksi tärkeimpiä sivustoja, joilla tulee vierailtua päivittäin. Siellä on hyviä aiheita ja kivoja jäseniä, joiden kanssa voi keskustella asioista. Kysymyksiin vastataan aina ja vanhoistakin aiheista keksitään uusia näkökulmia ja keskustelunaiheita, mikä on tietysti aina hyvä juttu.

Kuten jo mainitsinkin, bloggaaminen onkin minulle oikein mieleistä puuhaa ja Tähdenlentoa tuleekin päiviteltyä usein, jopa useammin kuin lifestyle blogiani, jonne kirjoittelen aivan kaikesta itseeni liittyvästä gingaa lukuunottamatta. Aiheitakin olen keksinyt tänne hyvin paljon, vaikka välillä onkin miettinyt, että mistäköhän sitä enää puhuisi, kun olen jo käyttänyt mielessäni olleet aiheet. Tästä sarjasta yksinkertaisesti vain keksii niin paljon kertomista ja pohtimista, miksei jopa uusia mielipiteitä asioihin, joista on ajatellut eri tavalla vaikka ihan blogin alkuaikoina. Vaikka kuvittelisi, että ginga on aiheena hyvin rajallinen, olen suorastaan yllättynyt, miten paljon saankin inspiraatioita eri postauksiin ja aika pian vanhojen luonnosten päästyä julkisuuteen, keksinkin aika nopeasti uuden aiheen, jota alan työstämään. Esimerkiksi tämän postauksen kanssa oli juurikin tuo edellä mainittu tilanne.

Kun katson vanhoja kirjoitelmiani menneiltä vuosilta, tekisi toisinaan mieli puistella päätään joillekin mielipiteille. Vaikka tekstien kirjoittamisesta onkin korkeintaan 1-1½ vuotta, on osa teksteistä mielestäni aika erilaisia verrattuna vaikkapa tähän päivään, vai mitä mieltä te lukijat olette? Olen pohtinut joidenkin aiheiden kirjoittamista uudelleen vähän kypsemmällä otteella, mutta saa nähdä, mitä tuleman pitää ja aionko tehdä tietyistä jutuista ns. remake versioita.

Mutta koska tämän postauksen ei pitänyt käsitellä bloggaamiseeni liittyviä asioita, palataan takaisin niihin virallisiin kuulumisiin. Aktiivisen foorumilla käymisen, kommentoinnin ja blogin kirjoittelun lisäksi tulee tietystikin luettua muitakin aiheeseen liittyviä blogeja ja niitäkin tulee nykyään kommentoitua aika usein, jos silmään osuu jokin aihe, josta haluan sanoa jotakin. Aiemmin olin kommentoijana ehkä vähän hiljaisempi, mutta nykyään olen löytänyt useamman blogin, joka kirjoittaa hyviä ja mielenkiintoisia tekstejä, joista haluaa sanoakin jotain blogin kirjoittajalle. Näin taas btw, tein muuten tuonne oikeaan "Sivut" palkin alapuolelle osion nimeltään Linkkejä, josta löytyy suosikkisivustojani ja -blogeja gingaan liittyen, suosittelen vilkaisemaan.

Uusimmat suomijulkaisut tulee myöskin hankittua ajallaan ja niistä teenkin aina arvostelut, kuten lukijat tietävätkin jo. Weediä kerään ehkä aktiivisimmin sekä muita siihen ja Hopeanuoleen liittyviä sarjoja, mutta FANG sen sijaan taitanee jäädä tällä erää hankkimatta, kun se ei oikein ole kiinnostanut minua. Keräilyn suhteen sen sijaan ikäväkseni (tai pikemminkin ehkä helpotuksekseni) joudun toteamaan, että se on jäänyt aivan taka-alalle. Oheiskrääsä ja sen kerääminen ei enää tunnu kivalta tai kiinnostavalta, vaikkakin olen edelleen kiinnostunut niihin liittyvästä uudesta tiedosta, jota mm. Kaksoissolan blogi meille tarjoaa. Itse keräily ja tuotteiden ostaminen sen sijaan ei tuota enää pahemmin minkäänlaista mielihyvää ja olen kauniisti sanottuna kyllästynyt koko harrastukseen. Kuten olen jo varmaan todennut moneen otteeseen aiemmin, ison Weed pehmon ostamisen jälkeen kokoelmani on tuntunut loppujen lopuksi ihan riittävältä minun mittakaavoillani, vaikkei se ehkä kovin suuri tai rahallisesti arvokas olekaan. Toki olisi ihan hienoa omistaa vielä kaikki keräilykortit ja lautapeli, mutta ne tuntuvat tällä hetkellä aivan toissijaisilta jutuilta verrattuna vaikkapa muihin tavaroihin, joihin tällä hetkellä haluan sijoittaa. Näin pinnallisesti sanottuna kauneudenhoito sisältäen vaatetuksen, hiustenlaiton, meikkaamisen yms. on mennyt tyystin etusijalle jo pelkästään siksi, että joudun ihan ammattini takia ylläpitämään ulkonäköäni ja näyttämään mahdollisimman edustavalta asiakkaiden edessä. Toki muutenkin tykkään laittaa itseäni ja olla röyhkeästi naisellinen nainen!

Uudet oheistuotteet toki kiinnostavat edelleen, mutta ne, mitä kokoelmaani vielä ehkä mahdollisesti ylempänä mainittujen lisäksi saattaisin haluta, ovat niin kalliita, etten ainakaan tällä hetkellä aio tuhlata yhtäkään ropostani niihin ja näin ollen ainakaan minun blogistani ette enää todennäköisesti tule lukemaan uusimmista ostoksistani ja muusta aiheeseen liittyvästä, ellei kyseessä sitten ole jokin keräilyyn liittyvä mielipide tai vastaava. Vaikka keräily on laantunut, se tuntuu edelleen jollain tapaa kilpailuhenkiseltä, painostavalta ja kun muistelen blogini alkuaikoja, en tykännyt yhtään siitä, miten minusta tunnuttiin olevan kiinnostuneita vain siksi, että keräilin ja mitä harvinaisuuksia (jotka siis tuolloin vielä harvinaisuuksia jollain asteikolla olivat) kokoelmassani on. Haluan ja olen aina halunnutkin olla fani siinä missä kaikki muutkin!

Keräilyn suhteen en voi sanoa lopettaneeni sitä kokonaan, enkä näin ollen voi lyödä lukkoon sitäkään, että blogissani ei enää tulla näkemään aiheeseen liittyviä postauksia. Eihän sitä koskaan tiedä, jos eteen siunaantuu jokin todella, TODELLA halpa ja hyvä tilaisuus ostaa jokin miellyttävä tuote tai joku hyvä vaihtokauppa. Olen kuitenkin melko varma, että moiseen tilaisuuteen tarvitaan vähintäänkin ihme ja kiinnostusta 110%. Sanotaanko vaikka, että keräily harrastuksena alkaa tuottaa harmaita hiuksia ja jonkin asteista ärsyyntymistäkin.

Sitten taas iloisempiin aiheisiin. Animeita ei ole tullut katseltua pitkään aikaan, mutta soundtrackeja olen senkin edestä kuunnellut. En käsitä, miten en kyllästy ollenkaan GNG:n soundtrack kappaleisiin, ne vain ovat niin hyviä! Myös GDW -animesta löytyy paljon hyviä kappaleita, joita tulee tykiteltyä. Itse asiassa keksin tässä yksi päivä tanssikoreografian yhteen GNG -animen sountrackin kappaleeseen, josta varmaan toivottavasti myöhemmin tulevaisuudessa tulee lisää infoa. Koreografia tosin on vähän kesken vielä ja saa nähdä, tulenko sitä koskaan missään esittämään, mutta jos esitän, niin lupaan sen filmata ja linkitellä blogiin. En vielä kerro, minkä/mitkä kappaleet olen valinnut tähän pienoiseen projektiini, ne olkoot yllätys ;)Siinäpä olisi tämän hetken kuulumiset tiivistettynä. Miten teillä muilla menee tällä hetkellä gingan saralla? Onko asioita, jotka kyllästyttää tai joista olette innostuneita? 

3 kommenttia:

 1. Tämä oli mielenkiintoinen postaus! Itseäni kiinnostaa yhä enemmän keräily. Ja juurikin tällä hetkellä tarrat ja kortit.
  Itse olen noita soundtrackeja kitaralla rämpytellyt, ja voinkin ylpeänä kertoa että GNG;n Sorrow, ja Weedin tunnari akustisena menee jo loistavasti. :D Kyllästymistä en ole havainnut, pikemminkin koulukiireiden ohella on mukavaa välillä tilailla uusia oheistuotteita ja selailla muiden blogeja. Ja tietenkin päivitellä omaa silloin tällöin kun aikaa ja inspiraatiota piisaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) hienoa, jos olet innostunut keräilystä. Täytyyhän sitä iloita, vaikkei itse enää pahemmin voi sanoa olevansa keräilijä enää :P yritin itsekin joskus pianolla gng:n tunnaria, mutta olen unohtanut sen :(

   Poista
  2. No, voi olla että se sinunkin intosi keräilyn suhteen tulee vielä takaisin. :)

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)