perjantai 11. toukokuuta 2012

Inhokkihahmoni Ginga Nagareboshi Ginistä

Tällä kertaa olisi sitten vuorossa lista inhokkihahmoista perusteluineen. Vuorossa siis Hopeanuoli hahmot :)

Ginga Nagareboshi Gin
SNIPER: Huomioon ottaen tyylini, on hyvin ihmeellistä, etten pidä Sniperistä, vaikka pidän dobermanneista ulkonäöllisesti. Mielestäni Sniper on mangassa oikea idiootti. Hänen motiivinsa on kliseinen: Saada johtajan paikka sössimällä kaikki. Idiootti hahmo ja tällaisia ihmisiä on ihan oikeasti olemassa. Sniper on muutenkin tosi rasittava, etenkin mangassa. Animessa pidän Sniperistä huomattavasti enemmän ja hän on uskottavampi pahis. Jokin tässä hahmossa kuitenkin tökkii, vaikka kauhean suloinen onkin. Itse en vain voi sietää tällaisia tyyppejä, joten siinä varmaan suurin syy.

HYENA: ..Ja jos ärsyttävästä piti puhua, niin pelkän kuvan nähtyäni Hyenasta alkaa ottaa pannuun. Tällaisiakin ihmisiä on todellakin olemassa. Hyena on ulkonäöltäänkin jo niin onneton luuseri, että voi hyvää päivää. Juurikin tällaiset tyypit ajavat vain omia etujaan ja palvelevat pahiksia. Perus kliseinen hahmo siis. Ainut hyvä asia Hyenassa on se, että hänen oikeudentajunsa heräsi Benin pudottua rotkoon Sniper mukanaan.

SUDET: Tämä nyt on vain random kuva joistakin susista, mutta tällä tarkoitan siis kaikkia GNG:ssä esiintyviä susia lukuunottamatta Retsugaa ja Fuugaa. Mielestäni näiden susien ei koskaan olisi pitänyt tulla tähän mangaan, ainakaan omassa tarinassaan. Itse aina olen ajatellut kaiken loppuvan Akakabuton kukistamiseen, joten siksi tämä susiosa on niin outo minulle. Kyllähän näissä susissa on kivojakin hahmoja, mutta jotenkin en niistä pidä, koska tuntuvat niin ylimääräisiltä. Kuultuani siitä, että GNG:ssä on susiakin, niin ajattelin niiden esiintyvän tuossa tapahtumien keskellä, ennen Akakabuto taistelua, mikä olisi ollut huomattavasti parempi, niin ei. No jaa, kyllä nuo ihan menettelee, mutta silti jotenkin tuntuu, että... Plaah.

Kuvat jälleen Gingaboardilta. Ensikerralla sitten päästäänkin inhokkihahmojeni laumaan: GDW:hen. ..Ja uskokaa pois, sieltä niitä inhokkeja vasta löytyykin XD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)