torstai 24. toukokuuta 2012

My baby is finally here!

Kuinka moni on Urumin nettikauppaa tutkaillessaan huomannut, että Ginga Densetsu Weed pehmoista on hävinnyt pari otusta? Kaikki ovat Kaksoissolan foorumilla hämmästelleet 2000 euroa maksaneen Rikin poislähtöä, mutta sen kerron, että minä en sitä vienyt :D Pehmosta en maksa yli 600 euroa. Jotkut ovat huomanneet Kagetorankin poistuneen parempaan paikkaan, mutta kukaan ei ole puhunut mitään 350 euroa maksaneesta Weedistä, joka hävisi Urumista muutama viikko sitten.

IHKUTUS VAROITUS!

... On viimein aika paljastaa, mikä on tämä mysteerinen "perkeleen kallis juttu", jonka olen ostanut. Ja kyseessä on siis pieni Weed pehmo :3
Töttöröö! Siinä on minun vauvani ja uusi lempparijuttuni kokoelmassani. Minun ihana pikkuinen Weed, joka maksoi 350 euroa( ja tässä kohtaa kaikki pettyvät, koska minä en ostanut Rikiä). Urumista ostin siis tuon söpöläisen. Weed on kuitenkin lempihahmoni, ja minusta tuo pehmo on aivan mielettömän suloinen. Se on pehmeää fleecemäistä kangasta ja voi että noita silmiä!

Weedin peffassa oli kiinni sellainen läpyskä, jossa oli kuvaa anime-Weedistä. Leikkasin lapun irti(joka tietysti pudotti puolella hahmon arvoa, joten shut up. Lappu on tallessa kyllä!)

350 euroa ei mielestäni ole paha hinta lempihahmosta. Minusta tuo on itse asiassa hyvin halpa hinta, kun ajattelee, että tuon maksoin puoliksi, mikä teki siis about 160 euroa per maksu kerta(ilman korkoja vieläpä). Postikulutkin olivat vain 7 euron paikkeilla, ja Urumista sain 20 euron alennuksen ostettuani kyseisen söpöläisen.
Tässä hieman kuvaa vertaamaan pikku-Weedin kokoa Weed mangaan:

Kuten näkyy, Weed on suunnilleen tuon mangan korkuinen. Kuva hieman vääristää, koska kuvasin tuon huonossa asennossa ja sängyn päällä. Takana kurkkii kaveriltani joululahjaksi saatu possu :3


Olen ihan mielettömän onnellinen tästä hankinnasta. Kun aikoinaan sain GDW pehmoista tietää, niin olin sata varma, etten koskaan sellaista tulisi saamaan niiden suuren hinnan takia.. Mutta toisin kävi. Sain pehmon ja vieläpä suosikkihahmoni! En kadu sekuntiakaan, että maksoin tuosta 350 euroa, vaikka tilini huusikin hoosiannaa muutaman viikon.

Lopuksi vielä kokonaiskuvaa tämän hetkisestä kokoelmastani, joka tosiaan on levittäytynyt jo kolmannelle hyllylle :D
Ylähylly, jota kutsun Weed- ja Orion hyllyksi on muuttanut hieman järjestystään.
Keskimmäinen hylly eli Hopeanuoli hylly. Uutta tässä on tuo tarrapussukka.
Ja alin hylly, joka on tällä hetkellä sekahylly, mutta kun noita Weed mangoja alkaa tulla tarpeeksi, niin alan tätä hyllyä käyttämään sitten Orion hyllynä ja varmaan joudun extramangatkin tänne tunkemaan. Uutta ovat vasemmalla olevat tarrat, toinen paperipussukka Antun tekemän Rigel -taulun takana ja oikealla on kaksi uutta keräilykorttia. Lisäksi tuossa on vielä muoveissaan oleva Weed & Sakura kangasjuliste(fuck that, mulle se on mikrokuituliina, vaikken siihen tarkoitukseen käytä), josta olen aiemmin maininnut, mutta kuvaa en ole vielä aikaiseksi saanut laitettua.

Tällaista tällä kertaa :) Mitä mieltä olette Weed pehmostani. Omistatteko itse pehmoja ja jos kyllä niin kenet/mitkä ja jos ette niin mitkä haluaisitte?

4 kommenttia:

 1. Saitpas sen viimeinkin käsiisi ♥ Onnea hurjasti!

  Minullahan ei tosiaan pehmoja ole, jos olisin lottovoittaja omistaisin jo Mel-pehmon, mutta tokkopa tulen sitä koskaan saamaan. Itken kyllä verta aina kun näen sen Urumissa 8<

  VastaaPoista
 2. Awws haluun tommosen mutta Kyoshiron (en oovarma kirjotin oikein xd) mut kuitenki... semmone olis kiva saaha mut tuossa äskesel sivul oli sille hintaa vähä päälle 900e ja viel oli samankokoinen kuin tuo, eli pieni.. enpä tuu varmaankaa koskaan saamaan kyoshiroa, nii kallista D:

  VastaaPoista
 3. On tuo kyllä niin ihana! Itse olen nyt myös pientä Weed pehmoa huutamassa ja rukoilen joka hetki ettei muita kiinnostuneita ilmaantuisi.. omat varani eivät millään riittäisi osallistumaan mihinkään kunnon huutokilpailuun. Noh, toivotaan parasta :)
  (Selailin vanhoja postauksia ja pakko oli sitten tulla kommentoimaan, vaikka vähän näin jälkijunassa...)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanhoihinkin postauksiin kommentointi on aina sallittua :) Ei nämä aiheet vanhoiksi mene, vaikka niiden kirjoittamisesta olisi aikaa kulunutkin. Ja kiitos kehuista! Olen itsekin Weeduliini oikein tyytyväinen. Et varmasti tule pettymään, mikäli huudon voitat :) Onnea siihen!

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)