maanantai 7. toukokuuta 2012

Suosikkihahmoni Ginga Densetsu Weed: Orionista

Jälleen päätin jatkaa tätä suosikkihahmoni spesiaalia ja tällä kertaa Orion hahmoilla. Orioniin en niin hyvin ole vielä tutustunut, muuta kuin mitä nyt Kaksoissolassa ja Gingapediassa olen lueskellut sekä tietysti kuvalukemalla omia mangojani. Tässäpä siis tämän hetken suosikit. Voivat varmasti vielä muuttua, koska en niin hyvin hahmoja vielä tunne.

HUOM! Saattaa sisältää spoilereita Orion mangasta!

Ginga Densetsu Weed: Orion


RIGEL: Ehdoton suosikkini tällä hetkellä ja löytyy Kaksoissolan foorumissa avatarinani(samainen kuva vieläpä). Eniten pidän Rigelin nimestä ja ulkonäöstä - kerrankin jotain muuta, kuin perus hopeanharmaa tai oranssi turkki. Itse joskus aikoinaan keksin tismalleen samannäköisen hahmon kuin Rigel, tosin hahmo taisi olla naaras ja nimeä en muista. Huvitti kyllä tosi paljon, kun bongasin Rigelin Orionin sisarusten riveistä :D. Mutta tosiaan. Rigelin luonteesta en vielä osaa sanoa mitään, koska missään ei hänen luonteestaan kerrota pahemmin. Anyway, silti ehdoton ennakkosuosikkini. Saa nähdä, jos Orion vaikka suomennettaisiin, niin pääsisi paremmin tutustumaan kyseiseen hahmoon.

ORION: Luojan kiitos, että hän on erilainen kuin isänsä ja isoisänsä. Ilmeisesti Orion on jonkin sortin rääväsuu, koska Crossiakin menee haukkumaan eukoksi. Hauska tällainen erilainen hahmo näiden perus oikeudenmukaisten ohella. Toki Orionkin varmaan on perinyt hieman tuota kiltteyttä ja oikeudentajua Weediltä ja Giniltä, mutta saas nähdä. Vaikuttaa aika hauskalta hahmolta.
YAMABIKO: ..Ja minä tosissaan luulin tätä hahmoa naaraaksi jo pelkän nimen perusteella. Minusta Yamabiko vain näyttää naaraalta ja kauhea shokki taas kerran, kun kuulin sen olevan uros. No jaa, tosi kivannäköinen hahmo ja Orionin ystävä. Luonteesta en tosin taaskaan tiedä yhtään mitään, ulkonäkö tempaa vain mukaansa.

Joo. Tosi siistit perustelut taas, mutta nämä ovat siis alustavia suosikkeja. Voihan toki olla, että tiedon kasvaessa mielipiteeni muuttuvat, ja ne edittaan sitten tähän viestiin, jos niin käy.

Seuraava "spesiaali" listaus on tämän suosikkihahmo jutun vastakohta - inhokkihahmoni. Mutta niistä sitten myöhemmin lisää. Jos joku tietää hyvän paikan, mistä Orion hahmoista voisi lukea paremmin kuin Gingapediasta, niin linkatkoon minulle. En pistä pahakseni :)

2 kommenttia:

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)