sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Inhokkihahmoni Ginga Densetsu Weedistä

Nyt päästiin asiaan. Nämä arvioinnit on tehty Weed animen ja tähän asti ilmestyneiden(1-7) Weed mangojen perusteella. Kuvat jälleen Gingaboardilta!

Varoitus! Sisältää rankasti kirosanoja!

Ginga Densetsu Weed


WEED: Vaikka Weed onkin lempihahmoni, niin voi siunatkaa miten vihaan häntä animessa. Anime-Weed on niin...*näkee jo nyt punaista ja tekisi mieli karjua*.. Idiootti. Oikea Jeesus, perhana! Anteeksi kauhea kiroilu, mutta Weedin luonne on todella raivostuttava johtuen ehkä osittain hänen kiljuvasta ääninäyttelijästään. Kuten jo aiemmin sanottu, Weed on halpakopio Ginistä, mutta Weed on "täydellisempi" ja "oikeudenmukaisempi" kuin isänsä. Voi jestas! Esimerkiksi Hougenin eloonjättäminen oli naurettavaa. Sama kuin Hitler olisi armahdettu tuhansien juutalaisten tappamisen jälkeen. Aivan hullua! Sitä en kiellä, etteikö Weed tekisi oikein ja anteeksiantamisestahan tämä koko sarja kertoo, mutta valitettavaa, että tällainen raakalainen kuin olen, niin olisin toivonut pääpahiksen kuolemaa. Ristiriitaan tässä Weedin ideologiassa menee se, että hän esimerkiksi tappoi P4:n, jolla sentään oli kunnon syy olla vihainen ihmisille ja koirille. Weed tappoi myös villisian, joka tappoi "vain yhden" lauman jäsenen. Siinäkö sitten on oikeudenmukaisuutta? Tapetaan muita lajeja, mutta samaa lajia olevat jätetään eloon? Eihän se noin nyt mene! Mangassa Weed on luojankiitos ainakin tähän asti ollut paljon erehtyväisempi, eikä mikään täydellisyys, mutta en nuolaise, ennen kuin tipahtaa..


REIKA: Reikasta pidin aluksi tosi paljon, mutta nykyään hän kuuluu mustalle listalleni. Vaikka Takahashin periaatteena on, että mies suojelee naista, niin silti ärsyttää tällainen saamaton akka. Animessa Reika vain kirkuu ja huutaa, eikä pahemmin saa mitään aikaiseksi. Ihme, että tällainen tyyppi sentään yrittää pakoon ja osoittaa inhonsa Hougenia kohtaan. Reika on voimaton ja täysin turha, lukuunottamatta kohtausta, jossa hän auttaa Giniä ja Johnia.


HOUGEN: Siinä maha, missä painitaan. Niin perus löllöpahis, ettei mitään rajaa. Vaikka oikeassakin elämässä on tyyppejä, jotka tekevät pahuutta vain siksi, että haluavat valtaa ja mammonaa. Mangassa en oikein vielä ole päässyt perille Hougenista, mutta animessa hän on niin voi plaah, ettei voi muuta sanoa. Liian peruspahis. Oikeastaan minua ärsyttää enemmän se, että Hougen pelottelee alaisiaan, jotka lähinnä vain pelkäävät häntä, eivätkä periaatteessa edes halua palvella häntä. Jos Hougenilla olisi joku kunnon motiivi siihen, että hän halusi hallita Outa, niin pitäisin hänestä varmasti enemmän.


SASUKE: Kuviteltaa, että joskus tykkäsin tästä hahmosta ja käytin Sasuke nimeä joskus jeesuksen aikaan nettinimenäni. Nykyisin tämä hahmo on mielestäni niin rasittava. Sasuke on saamaton ja aikamoinen pelkuri. Lisäksi ärsyynnyn joka kerta siitä, kun hän paljastaa GB:n olevan Oun laumalainen kohdassa, jossa GB soluttautuu Hougenin riveihin ja löytää Ginin Torahampaalta.

KAMAKIRI: Hienosta nimestä huolimatta tämä hahmo on minulle pelkkä viiksivallu ja pikkupahis. Voi jeesus sentään. Kamakiri on olevinaan kauhean pelottava, mutta todellisuudessa hän onkin vain pelkuri ja sellaisia juuri vihaan. Jos on pahis, niin sitten myös on pahis, eikä mikään pelle. Minusta tämä hahmo on muutenkin tosi rumannäköinen. Saa nähdä, millainen tämä veikko on mangassa.

MUUT INHOKKIHAHMOT: Tässä vielä listaa hahmoista, joiden käytöksestä ärsyynnyn toisinaan, lähinnä animessa:
- Terun isä
- Kurotoran ja Chutoran miljoonat ja tuhannet pojat(lukuunottamatta Shigurea ja Kagetoraa)
- Nero
- Villisiat

Sellaista. Hieman pidempi lista :'D Ajattelin, etten Orionista vielä tee inhokkihahmolistaa, koska en siinä oleviin hahmoihin ole ehtinyt tutustua kunnolla, joten niiden ärsyttävyyttä on paha lähteä arvioimaan, mutta teen sen heti, kun saan lisätietoa hahmoista. Orionista kuitenkin jo ärsyynnyn sen verran, että siinä on hirveästi turhia hahmoja, jotka muistuttavat toisiaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)