tiistai 1. toukokuuta 2012

Suosikkihahmoni Ginga Densetsu Weedistä

Suosikkihahmo bloggaus part 2. Tällä kertaa siis suosikki Weed hahmoni perusteluineen.
Kuvat ovat jälleen Gingaboardilta, ja sinne laitettuja kuvia on siis lupa ottaa yleiseen käyttöön!

Ginga Densetsu Weed
WEED: Ei varmaan tullut kenellekään yllätyksenä? Weed on samanaikaisesti myös inhokkihahmoni, lähinnä animessa. Manga-Weed on täysin erilainen kuin anime-Weed, joka taas on niin penteleen raivostuttava kakara, että hermo menee vähemmästäkin. Weed on oikeastaan halpakopio Ginistä. Weed tosin on huomattavasti lapsellisempi kuin Gin, ainakin minusta. Weed on kuitenkin luonteeltaan hyvin samankaltainen kuin Gin, mikä varmasti vaikuttaa siihen, miksi Weedistä tykkään. Ulkonäkökin on yksi tekijä siihen, miksi Weedistä pidän niin paljon.

TESSHIN(Chibi): Vaikka Tesshin nähdäänkin aivan pienenä taaperoisena GNG:ssä, se ei silti ole siinä suosikkini, vaikka onkin suloinen pikku kogakoira. Weedissä Tesshinin luonne pääsee esiin. Hän ei onneksi ole täysi kopio isästään Kurojakista luonteeltaan tai ulkonäöltään. Hän on oikeastaan hyvin kiintoisan näköinen koira. Tesshinistä pidän siksi, että hän on todella viisas. Myöskin se, että Tesshinistä on tehty ikään kuin Ginin seuraaja, on tosi siistiä.

SAKURA: Tosi harmi, että Sakura jäi niinkin pieneen rooliin Weedissä. Sakura muistuttaa tietyssä mielessä Fujia, mutta hänen tarinansa on mielenkiintoisempi - onhan hän sentään Ginin vaimoke ja kuolee tosi surullisesti. Olisi ollut hienoa nähdä Sakura Ginin kanssa yhdessä, mutta Sakurahan meni jo heittämään lusikan nurkkaan ensimmäisessä mangassa.

Siinäpä se. Weedin manga-version hahmoihin en vielä ole ehtinyt paneutua, joten nämä perustelut on tehty lähinnä suomennettujen mangojen ja animen perusteella. Ensi kerralla onkin vuorossa Orion hahmot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)