tiistai 11. helmikuuta 2014

100 lukijan spesiaali!: 11 faktaa Satanicasta

Tähdenlento blogi on saavuttanut nyt virallisen 100 lukijan rajapyykin blogin puolella! Iso kiitos kaikille, jotka ovat blogin lukulistalleen lisänneet. Vaikka 100 kuulostaa pieneltä luvulta verrattuna vaikkapa blogeihin, joissa lukijoita on useampi tuhat, on tämä minulle suuri kunnia ja ilon asia - tekstini ilmeisesti kiinnostavat ja miellyttävät. 100 lukijan kunniaksi tietystikin on luvassa jotain speciaalimpaa postausta, jonka aiheena tällä kertaa 11 Asiaa Satanicasta! Kiitos kaikille!

Blogisti itse, the pääpiru.

1. Satanica kuvitteli olevansa ainut, joka käytti lapsena Hopeanuolesta nimitystä Hopsu. Valitettavasti luulot olivat turhan suuret, sillä moni kaveri teki samaa ja myös netissä fanit käyttivät "Hopsu" termiä.

2. Satanica leikki lapsena intohimoisesti Hopeanuolta ja halusi olla aina joko Gin tai Weed. Muut hahmot eivät kelvanneet, eivätkä varmaan kelpaisi nytkään.

3. Satanica kirjoitti useita "kirjoja" liittyen gingaan. Esimerkiksi yksi tarina kertoi Rikistä ja sen lapsuudesta. Kyseinen tarina oli lähes kopio Hopeanuolen tarinasta, mutta toki hieman muunneltuna.

4. Satanica on käyttänyt nettiniminään mm. näitä: Weed, Shiro, Wanda, Nemo, Wanderlust. Wandana Satanica tunnettiin pitkään ennen nykyiseen nickiin siirtymistä erityisesti koiraeläinroolipelimaailmassa.

5. Satanican oikea hiustenväri on kirkas kupari, olen siis oikeasti punapää~ Oma luonnollinen hiustenvärini on aina kyseenalaistettu. Kerran koulussa eräs värikouluttaja ei suostunut uskomaan, että minulla on oikeasti kuparinpunainen hius. Suomessa näin kirkas kupari on ilmeisesti hyvin harvinainen, sillä "Suomen punapäillä" tuppaa olemaan vain pisamia ja pieni häivähdys kuparia muuten vaaleassa tukassaan.

6. Satanica kuvitteli lapsena olevansa "oikeasti Hopeanuoli". Öisin mukamas muutuin kyseiseksi hahmoksi. Minulle kasvoi korvat, häntä ja turkki.. Sekä tietysti arvet!

7. Kaksoissolan foorumi on ainut keskustelufoorumi, jossa Satanica käy päivittäin kirjoittelemassa.

Kuvannut: Olli Nykänen

8. Satanica tykkää hyvinkin naisellisista jutuista. Hän on hius- ja kauneudenhoito alan ammattilainen, rakastaa shoppailua ja harrastaa itämaista tanssia, kuten yllä olevasta kuvasta näkyy. Hopeanuoli on ehkä ainut hieman "poikamaisempi" mielenkiinnon kohde.

9. Satanica aloitti keräilyn oikeastaan tietämättään. Hän sai ensimmäiset keräilytavaransa ylä-asteen alkuvaiheessa, kun hänen äitinsä osti Huuto.netistä hänelle englannin kieliset Weedit sekä japanin kielisen Rikin, jotka tuolloin olivat hyvin hankalia saatavia. Myöhemmin Satanica sai lahjaksi japanin kielisen Weedin. Sen jälkeen ns. keräilytaukoa kesti useita vuosia.

10. Vaikka netissä tämä eukko tuntuukin hyvin kärkkäältä ja mielipiteensä suoraan sanovalta, on Satanica oikeasti hyvin ujo ja sisäänpäin kääntynyt - riippuen tietysti porukasta ja siitä, tunteeko hän olonsa kotoisaksi jossain porukassa. Näin lyhyesti Satanicaa voisi kuvailla introvertiksi.

11. Satanica on nimimerkkinä varmasti kyseenalainen. Vaikka "huutoheviä" kuuntelenkin ja olen kiinnostunut okkultismista ja pahuudesta, en siltikään ole saatananpalvoja, vaikka näin jotkut ovat huvittavasti kuvitelleet. Satanica nimitys tulee bändin nimeltä Behemothin erään albumin nimestä. Metallimusiikin lisäksi Satanica kuuntelee industrialia, emb:ää, electroa.. Niin sanottua synkempää konemusiikkia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)