lauantai 8. helmikuuta 2014

Satanica's Ginga Make Up Collection: Chibi

Pitkästä aikaa päästään taas meikkauksen maailmaan. Jaksoin pitkästä aikaa panostaa ja tällä kertaa teinkin hieman mustanpuhuvamman meikin. Alunperin tarkoituksenani ei ollut tehdä nimenomaan Tesshiniä, vaan enemmänkin halusin kokeilla erilaista häivytystekniikkaa ja valkoista kajalia.. Mustat uutukaiset piilolinssit heitettyäni päähän totesin, että jumaleissön (tuo meni jo Putouksen puolelle), siinähän on varteenotettava Tesshin.

Meikkini muistuttaa hyvin lapsekasta, ehkä jopa pienesti nukkemaista, joten olkoot tämä sitten viralliselta nimeltään Young Tesshin, jos nyt kovin taiteellisesti tämä pitää nimetä. Hahmo on aikusena paljon ilkeämmän näköinen, joten mielestäni meikissäni oleva lapsekkuus sopii hyvin Chibille.


Kokonaisuus.

Oikeassa silmässä irtoripsien liimapallero, nam.


Luomiväri: Pretty.fi 24 luomivärin paletti (musta ja vaalean harmaa)
Valkoinen kajal: Wet'n Wild
Piilolinssit: Magic Eye
Ripset: Eyelure
Eyeliner: Lumene/ Wet'n Wild
Pohja: Grimas kakkumeikkivoide, sävy G0
Puuteri: Lumene Natural Code, sävy Vanilla
Käytetyt siveltimet: Make Up Studio (ammattikäyttöön tarkoitetut)

Että sellaista tällä kertaa. Mitä tykkäsitte?

Aiemmat inspiraation lähteet:

Akame
Cross
Pink Dragon

Tulossa:

Weed/Gin
John

Hahmoja saa ehdotella, pyrin toteuttamaan mahdollisimman nopeasti, mutta hyvin hitaasti. Olen niin laiska kokeilemaan mitään tavanomaisuudesta poikkeavaa. Akamesta on tulossa remake versio, en nimittäin pidä yhtään aiemmasta "teoksestani".

4 kommenttia:

 1. Hienot ! arvaappa muute, tällee offtopiccina, miten oudolta kuulostaa kun esim muumeissa ja prinsessa mononokessa on käytetty samaa ulvonta äänitettä kun Ginin ja Rikin ulvonta :D mulla on meinannu korvat tippua jo useemman kirren siitä hämmennyksestä että oho. Just äsken se ulvonta kuulu muumijaksossa. :D sairaana ku ei oo muuta tekemistä ku kattoa muumeja ja muita ihania animaatioita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpä ole moista huomannutkaan, täytyykin vilkaista :D Tosin tuon Hopsu/Riki ulvonnan olen jossain muussakin ohjelmassa kuullut, en nyt saa päähäni, että mikä se oli. Vissiin kyseistä ääniklippiä käytetään useissa eri animaatioissa.

   Poista
 2. Kivoja nämä :3 Kiva jos tekisitt ton Weed/ Gin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tulossa on jahka saan siihen aikaa järjestettyä :)

   Poista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)