sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Arvostelussa: GDW osa 20 - Herran puolesta

 Osa 20 tuli ostettua myöhässä yksinkertaisesti siksi, koska minulla ei ollut rahaa ostaa sitä ennen viikonloppua, jonne sain hieman sponssausta äitimuoriltani Sauna Open Air Metal Festivalia varten. Jos jotakuta kiinnostaa fiilikseni festareista, lukaista tämä teksti.

Olen erittäin onnellinen siitä, että tämä lämpimän keltainen kansi on viimeinen yksivärinen kansi. Seuraava osahan on jo valokuvataustainen, joka on niin paljon parempi. Mangassa olikin jo vinkkaus seuraavan osan kansikuvasta, joka näyttää tällaiselta mustavalkoisena:


Pahoittelen muuten kuvien laadun surkeutta. Jouduin ottamaan nämä huonommalla kamerallani ja laatu on sen mukaista. Kaippa te nyt tämän postauksen verran kestätte p-laatuisia kuvia.

Tässä osassa oli toimintaa vähän liiaksikin. Osa perustui oikeastaan vaan taistelulle ja se eteni todella nopeaan vauhtiin. Oli mielenkiintoista, että oulaisilla ei ollut minkään valtakunnan suunnitelmaa taisteluun, mutta kai se sitten kuului asiaan. Taistelemista oli aika tylsää seurata pidemmän päälle, koska se ei hetkeen edennyt mihinkään. Sen takia myöskin tämän osan lukeminen oli todella nopeaakin, kun puhetta ei ollut niin paljon kuin toimintaa.

Erittäin kiva juttu tässä mangassa oli se, että Daisukea näytettiin pitkästä aikaa. Tosin en käsitä, mikä virka helikopterilla oli ja mikseivät ne heti tulleet lauman apuun tai lähteneet menemään. Oli tuosta kapistuksesta jotain hyötyä kuitenkin, kun se antoi Weedille ja tämän laumalle tilaisuuden pakenemiseen. Hetken aikaa mietin sitä, miten Daisuke oikein pystyi tunnistamaan Weedin nimenomaan Ginin pennuksi, mutta tähän on mielestäni ihan looginen teoria. Daisuke ei varsinaisesti sanonut pennun olevan nimenomaan Ginin, vaan hän enemmänkin mietti, oliko pentu Ginin vai ei. Toisaalta, eipä laumassa ole nähny toista tiikeriraitaista Ginin lisäksi, joten mahdollisuudet ovat aika vähäiset muuhun.


Kuva Weedistä ja Genbasta on ihana. Tosin se olikin yksi niistä harvoista kuvista, jotka olivat erinomaisia.

Muuta sanottavaa tästä osasta ei oikeastaan olekaan, paitsi se, että Genba kuoli. Mielestäni Hougen ei ollut yhtä järkyttynyt mangassa kuin animessa ja sen takia kohtauksessa ei mielestäni ihan samanlaista surumielistä tunnetta ollut kuin animessa. Toki on surullista se, että Genba oli huonossa kunnossa ja täysin seonnut päästään. Mietinpä vain, mitä Tesshin tuolla "tilien tasaamisella" tarkoitti. Oliko tarkoitus tappaa Genba vai vain hieman näpäyttää? Toisaalta, lumivyöryn alle jääminen ei tiedä koskaan hyvää. Saa nähä tuleeko Tesshinin ratkaisuun hyvä selitys seuraavassa osassa, jota odotan jälleen innolla.

Mitä mieltä te muut olitte tästä osasta? Toiminnan rikas ainakin, jos ei muuta.

2 kommenttia:

  1. Yleensä kun oon lukenut uusimman Weedin, niin oon loppuun sanonut 'tää oli ehdottamista parhain osa tähän mennessään! :D Tällä kertaa sitä fiilistä ei tullut, tää osa keskisttyi liikaa taisteluihin, vaikka olikin kyllä plussaa että Daisukea näkyi pitkästä aikaan ♥ Mutta toisinaan oli kyllä pettemys, kun Giniä ei näkynyt yhtään.. Olis paljon ihanempaa jos Gin hengais enemmän tarinassa mukana :D Ja tää osa tuntu myös jotenki lyhyeltä, tai oli vaan taistelu ja sitten Genba kuoli. Siinä se. Jäin hieman tyhjä olo, no mutta toivattavasti seuraava osa on parempi ja ainaki kansi tulee olemaan hienompi mitä nyt ;)

    VastaaPoista
  2. Minusta uusin osa on aina paras eli tämä 20. osa on tähän astisista paras :3 Vaikka osa olikin täynnä taistelua, niin sitä oli kiva seurata (: Ja viimein Genba kuoli, en pitänyt siitä yhtään :D

    VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)