sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Minä gingahahmona

Tällaista postausta pyydeltiin minulta ja innostuin siitä sen verran, että pakkohan se oli toteuttaa. Aiheena siis minä gingahahmona eli millainen koira itse olisin Ginga-saagassa, millaisen osan tahtoisin tarinaan itselleni, olenko hyvis vai pahis jne.

Jo kauan sitten päästyäni foorumiroolipelauksen makuun, keksin itselleni alteregon eli ns. toisen persoonan itselleni. Moni muukin oli tuohon aikaan kehitellyt netti minälleen alterin, useimmiten törmäsin koiraeläimiin. Oma alterini on vaihdellut moneen otteeseen aina Ginin kopiosta Rigelin kaltaiseen hahmoon, jonka keksin ennen kuin Orionia oli edes alettu kirjoittaa. Oli siis hauskaa törmätä tismalleen samanlaiseen hahmoon kuin alterini, joka eroaa Rigelistä ainoastaan siten, että alterillani on kaulapanta ja se on narttu. Alteristani en ole nettiin julkaissut oikeastaan yhtään kuvaa, ellei lasketa joitakin vanhoja Antun piirtämiä kuvia. Alterini on pysynyt oikeastaan samana jo useamman vuoden, ainut mitä siihen olen lisännyt on piikkikaulapanta. Hahmolla oli joskus kogamainen harjaskin, mutta luovuin siitä aikanaan, koska se muistutti mielestäni liikaa erästä toista roolipelihahmoa. Toisaalta, hahmon ulkonäkö oli sen verran yksinkertainen, että tuskinpa moisesta olisi mitään älämölöä syntynyt, vaikka kuvia alteristani olisinkin julkaissut.

..Mutta pitemmittä puheitta, tässäpä olisi alterini esittely, olkaa hyvä! Kuvapohja on muuten sitten jälleen Gingasitestä, jonka olen vain muokannut alkeellisilla muokkaustaidoillani.. Älkää naurako.

Hahmoni sijoittuu aikaan ennen Orionia, joten en siksi ole sen ajan hahmoja tähän esittelyyn huomioinut. Cobyrightit hahmoon ovat sataprosenttisesti minun alkaen ulkonäöstä muuhun selostukseen.Nimi: Satanica
Ikä: Koirien iässä 2 vuotias
Sukupuoli: Narttu
Lauma: Ou
Asema laumassa: Johtajan tytär
Vanhemmat: Weed ja tuntematon naaras (ei Koyuki)
Sisarukset: -
Rotu: Sekarotuinen. Akitaa, kishua ja siperian huskya.

Yksityiskohtia ulkonäöstä: Piikit kaulapannassa ovat pidemmät kuin kuvassa, luonnossa n. 5cm pitkiä. Neonpinkit silmät.

Muuta: - Hahmo on hyvis, mutta lähtenyt omille teilleen. Kuuluu silti yhä Oun joukkoihin, vaikkakaan ei lauman mukana liiku.
- Satanica viettää aikaa mielellään yksinään, mutta hänellä on mukanaan pieni joukkio, jonka kanssa liikuskelee ympäri Japanin erämaita.
- Vaikka Satanica on naaras, se on hyvä taistelemaan, eikä pelkää naarmuja tai haavoja. Hänet aliarvioidaan usein sukupuolensa takia.
- Vaikka Satanica on Weedin tytär, hän ei kuuluta asiaa joka paikkaan, paitsi kysyttäessä. Hän ei siis käytä arvovaltaansa hyväkseen, vaikka periaatteessa siihen hänellä olisi mahdollisuus. Hän haluaa olla tasavertainen kaikkien kanssa, eikä pistää itseään muiden yläpuolelle.
- Satanica on saanut hyvän taistelukoulutuksen Jeromelta sekä isältään Weediltä, joka toisinaan on turhan suojelevainen tytärtään kohtaan.
- Satanica ajattelee enemmän järjellä kuin tunteella, vaikka yleensä toimiikin tunteidensa mukaan. Hän eroaa myöskin isänsä luonteesta siten, ettei tahdo olla esillä ja päättää asioista, vaan hän pysyttelee mieluummin taka-alalla.

Jos hahmo ei olisikaan sukua Weedille, missä roolissa se olisi? Olisiko se GNG:ssä vai GDW:ssä?: GNG:ssä täydentämässä Crossin naispoweria. Se liittyisi laumaan Mossin lauman mukana ja toimisi Mossin oikeana kätenä ja Jaguarin henkivartijana, vaikka narttu ja nuori onkin. Hahmo olisi hauska nähdä taistelemassa Sniperiä ja Hyenaa vastaan ja vakoilemassa Beniä ja muita. ..Ehkäpä törkeästi lykkäisin hahmon Ginin vaimokkeeksi, mutta miksikään rakkaustarinaksi en GNG:tä missään nimessä muuttaisi. Hahmo lähinnä ystävystyisi Ginin kanssa, muttei kuitenkaan roikkuisi tässä kiinni. Toisaalta hahmo olisi hauska nähdä Crossin ns. taisteluparina näyttämässä miehille mistä kana kusee. Hahmo olisi siis tärkeässä osassa GNG:tä. Susiosassa hahmo oppisi Retsu Genmu Battougan ja näin ollen joutuisi taisteluun Retsugaa vastaan.

Hahmon menneisyys ennen Mossin laumaan liittymistä: Tätä en edes ole miettinyt. Varmaankin kotikoirana jollakin 80-luvun rockgoottitytöllä (kehkeh), joka teki dramaattisen itsemurhan ja tämän jälkeen koira lähtikin omille teilleen päätyen Sumuvuoren Mossin alueelle. Satanica olisi saanut vaikka jonkun koulutuksen, jospa sillä olisi ihan kevyen sarjan taistelukoiratausta, kuten Yamatolla konsanaan. Siellä se varmaan taistelisi Jaguaria vastaan alueen rajan ylittämisen takia, voittaisi ja saisi sitä kautta pisteitä Mossilta.

Hahmon osa GDW:ssä: Weedin äitinä (ja nyt unohdetaan Sakura), joka kuolee puolustaessaan poikaansa Hougenilta, jossain isommassa rytäkässä. Sen jälkeen häntä muisteltaisiinkin jatkuvasti GDW animessa, joka perkeleen käänteessä ja taitteessa.. No juu ehkei kuitenkaan.

Mites sitten neonpinkit silmät? Eivät kuitenkaan ole ihan luonnollisimmasta päästä: Kuinka moni koira osaa tosielämässä Zetsu Tenrou Battougan? Ei kukaan. Joten hilijaa siinä :D

Antun muokkaama versio alteristani "animessa" :)


Tässäpä tämä sitten olisi. Mitäs pidätte? ^^


7 kommenttia:

 1. Ilahdutan sinuakin tälläisellä nopealla "Miltä hahmo voisi näyttää animessa-kuvalla :D

  http://oi46.tinypic.com/noycea.jpg

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi kiitos, lisäänkin sen tuohon esittelyyn saman tein ^_^ <3

   Poista
 2. Ihanaa luettavaa taas kerran!! hahmo on hyvin mielenkiintoinen ja ihan sun näköses ;) mutta haluaisin tietää mitä mieltä olet tuosta jeromesta hahmona kun olen aiemmin (en tiedä miksi) saanut sen käsityksen että et tykkää tästä yhtään mutta se kuitenkin toimisi hahmosi opettajana. onko kyse vain siitä kun se kerran on tarinassa sellaisessa taisteluroolissa ja weedin hyvä ystävä vai olenko ymmärtänyt jotain väärin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyykin olla näköiseni, onhan se sentään alterini x).

   Jeromesta minulla on vähän ristiriitaiset tunteet. Toisaalta se on tosi kiva hahmo, vähän kuin John muttei kuitenkaan, mutta toisaalta taas omaa hyvin oudon moraalin esim. P4:n suhteen. Pidän kyllä hahmosta, muttei mihinkään suosikkikaartiini kuulu ^^

   Poista
 3. Kiva postaus :D Vois itekkin vähän muokkailla minkä näkönen ite olisin 8D

  VastaaPoista
 4. Tosi kiva postaus :)

  VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)