tiistai 2. huhtikuuta 2013

Kohtaukset uusiksi! (GNG)

Toivepostauksia jälleen. Tämän tapainen postaus minulla oli itse asiassa mielessäni jo jonkin aikaa, mutta luovuin siitä, kun tuntui, etten keksi tarpeeksi kerrottavaa. Nyt olen hetken prepannut itseäni tämän tekstin kirjoittamiseen, jotenka let's start!

Erottelen jälleen kummankin sarjan eli GNG:n ja GDW:n. Orionin joudun jälleen jättämään laskuista pois.
Aloittelen siis GNG:stä ja teen myöhemmin GDW:stä samanlaisen postauksen. Teksteissä olen ottanut huomioon animen ja mangan. Sanonpa vielä tämänkin, vaikka onkin itsestäänselvyys: Olen erittäin tyytyväinen GNG animen ja mangan kohtauksiin sellaisinaan, enkä niitä haluaisi sillä tavalla mitenkään muutella, mutta tässä on omat ideani, miten kohtaus olisi voinut mennä.

..Näitä oli oikeasti vaikea keksiä.


1. Benizakuran kuolema (anime)Hukkuminen on mielestäni hyvä tapa kuolla Benizakuralle, mutta olisin toivonut näkeväni kohtauksessa enemmän pakokauhua. Tosan huomattua jalkansa juuttuneen köyden ja puun väliin, olisin toivonut Benizakuralta enemmän kauhistumista, jopa pakokauhun valtaan joutumista. En toki tarkoita mitään älytöntä showta, mutta sellaista säikähdystä, että "voi v--- nyt kuollaan!". Vaikka kuolema onkin arvokas, Benizakura olisi saanut antaa Ginin auttaa itseään, kunnes lopulta olisi päättänyt luovuttaa. Gin olisi voinut vaikka yrittää katkaista köyttä niin kovasti, vaikka väkisin, että on menettää tajuntansa ja vasta sitten Benizakura olisi saanut paiskata sen pintaa kohti. Vaikka Benzakura selittääkin päätökselleen jäädä veden alle, ettei Mosa vapautuisi, en usko, että karhu olisi enää päässyt ylös - olihan rannalla heitä odottamassa kunnon armeija.

2. Hakuron tapaaminen (anime)Tässä olisi saanut olla pieni taistelunpätkä. Kun Hakuro saapuu laumoineen Benin ja muiden luo, se olisi saanut olla laumaa kohtaan hieman skeptisempi. Vaikka Hakuron kummallisesta luonteesta pidänkin, se olisi saanut ihan suuttua siitä, että häntä ja hänen laumaansa ei viitsitty hakea mukaan taisteluun ja haastaisi Benin kaksintaisteluun, joka tietysti päättyisi Benin voittoon ja anteeksipyytöön, kuten oikeastikin tapahtuu. 

3. Ginin arvet (anime/manga)Olisin toivonut tähän enemmän sitä jotakin. Animessa karhu vain läimäisee arvet, eikä arpia sen kummemmin ihmetellä. Tämä arpiensaanti kohtaus olisi voinut jatkua dramaattisemmin. Karhu olisi voinut vaikka napata Ginin käpäliensä väliin tämän ollessa shokissa ja Daisuke olisi pelastanut ystävänsä jousipyssyllään viime hetkellä ennen kuoliniskua. Ylipäätään olisin jotenkin toivonut, että tiikeriraitaisuutensa lisäksi, Ginin arpia olisi voitu jollakin tapaa hehkuttaa - onhan hän kuitenkin vasta pentu, eikä monella aikuisella ole yhtä syviä arpia (ainakaan päässä). En kuitenkaan tällä hehkutuksella tarkoita mitään GDW animen kaltaista lässynläätä, vaan enemmänkin sellaista ihmetyksen aihetta ihan vain Ginin nuoruuden takia.

4. Susiosan taistelut (manga)Susiosaan olisin kaivannut lisää sellaisia rauhallisempia hetkiä ja vähemmän taistelua. Koko 4-5 pokkaria kestävä taisteleminen on todella uuvuttavaa luettavaa ja sitä välillä haluaisi keskittyä ihan vain olemiseen.

5. Wilsonin tuleminen kuvioihin


Kurojakin hyökätessä Wilsonia kohti pelastaakseen (?) Chibin, se olisi saanut kiskoa Wilsonin taisteluun kanssaan. Tässä rytäkässä Chibi olisi voinut lennähtää takana olevalta kielekkeeltä alas Crossin kanssa, kuten oikeastikin tapahtuu. Kurojakin ja Wilsonin välinen taistelu olisi ollut ihan siisti nähdä ja olisi voinut päättyä siihen, kun Cross palaa rotkosta ehjän Chibin kanssa. 

Tässäpä näitä kohtauksia nyt olisi näin alkuun. GDW:stä teen oman postauksensa~

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)