tiistai 23. huhtikuuta 2013

Ostoksia pitkästä aikaa

Morjens!

Kuten jo osa varmaan on blogin Facebook sivustolta jo huomannutkin, sain tililleni kouluni eväsrahat työssäoppimispäiviltäni. Kuvittelin tuon summan olevan muutaman kympin, mutta tilille napsahtikin 81 euroa, joka tietenkin piristi kummasti. Sen kunniaksi ajattelin ostaa jotain Gingaan liittyvää, sillä en ole piiiitkään aikaan päässyt ostamaan mitään kivaa kokoelmaani ja nyt siihen tuli sopiva tilaisuus.

Tein siis tosiaan tilauksen Urumiin, josta napsautin itselleni kaksi GNG keräilykorttia, joita on aina yhtä kivaa ostella. Kortteja kuitenkin on olemassa tiedettävästi se 60 kappaletta, joista itse en omista vielä edes puoliakaan. Keräilykortit taitavatkin olla tällä hetkellä ainut oheistuote, jota kerään säännöllisesti. Jostain syystä ne ovat mielestäni kivempia kuin vaikkapa GDW-figuurit, joista omistan vai muutaman. GNG figuurit ovat tietysti asia erikseen, mutta niiden hinnat ovat niin röyhkeät, että niiden varsinainen keräileminen on jäänyt. Jospa sitä joskus hamassa tulevaisuudessa törmäisi todella edulliseen Riki tai John figuureihin..~

Mutta siis, tosiaan. Ostin kaksi keräilykorttia, joissa yllättäen kummassakin esiintyy Gin. Jostain syystä tykkään kerätä itselleni ensimmäisenä ne kortit, joissa Gin esiintyy, vaikka kuitenkin kaikki kortit aion hankkia.


Kaiken kaikkiaan kortteja omistan tällä hetkellä 18/60, hiljaa hyvä tulee. Joskos sitä kesätyörahoilla tekisi Futagoshopiin isomman korttitilauksen, niin pääsisin lähemmäs puoltaväliä. Tässä vielä muuten kuvaa kaikista tällä hetkellä omistamistani korteista:

Huomaa, että suosikkihahmot on must kerätä ensimmäisenä? Kortit eivät ole kuvassa numerojärjestyksessä.

Vielä siis on matkaa täyden keräilykorttikokoelman omistajuustitteliin, mutta eiköhän tuokin päivä joskus koita. Keräilyssä hauskinta onkin nimenomaan tuotteen etsiminen ja ostaminen, tosin itselleni on tärkeintä tässä asiassa omistaminen ja tietysti saaminen.

2 kommenttia:

  1. :)vois itekki käydä tilailemassa lähi aikoina, jos ois mitään jännää :D

    VastaaPoista
  2. Tosi hieno kokoelma sulla mul on noi riki,gin,weed lasinalunen ja muutamat random figuurir

    VastaaPoista

Ginga oheistuotteeni ostan Urumista, Futago Shopista, Ginga.fi:n nettikaupasta ja Huuto.netistä :)